| Wehrmacht a întrebat:

Mah, voi spuneti ca dumnezeu ne iubeste te toti, ca ne-a creat dintr-un motiv si ca ne-a dat un anumit scop in viata.Intrebarea este:
Ce scop le-a dat DZ celor care stau la colturi si cersesc si nu au familie si nici macar casa sau celor care mor de foame? Chiar poti spune ca ii iubeste si ca le-a dat un scop? Care este ala? Sa moara chinuiti? Si ma refer la adevaratii omanei fara case si cu probleme.Nu la aia care noaptea arunca de pe ei hainele de cersetor si se urca in Veyron.

11 răspunsuri:
| Allrc24 a răspuns:

Oricum din intrebarea ta denota ca nu prea le ai cu religia, Dumnezeu si biserica. daca tias explica nu prea ai intelege. Dumnezeu are pregatit pentru fiecare in parte un plan unic, asta ne face sa fim unici.confomr planului lui Dumnezeu unul e cersetor,altul presedinte, altul rege, altul medic...etc. nu poti stii planul lui Dumnezeu. In cazurile astea omul trebuie sa isi poarte crucea cu credinta in Dumnezeu iar Domnul nu il va dezamagi...

| Angel0 a răspuns:

Cauta pe net "Ghidul micului satanist agramat". Sper ca te-am ajutat. Fundita?

| miradoniz a răspuns:

Iisus ne-a spus ca saraci o sa avem mereu cu noi.Deci,eu una nu sunt suprinsa ca exista.NICI un om nu are vreun scop clar definit-DAR daca vrea,poate sa faca o astfel de alegere! pâna si acei cersetori,acele zdrente umane,pot sa gaseasca un "ceva",acel ceva care îi poate face frumosi din interior.
Dar, vezi tu, calea este strâmta.Ca fiecare din noi, uneori le este greu sa mai creada ca aceasta posibilitate exista.

| barbattttt a răspuns:

Sa sti ca Dumnezeu nu ii lasa sa moara de foame, El se ingijeste de ce le trebuiesc! Si fiecare trebuie sa ne purtam povara pe umeri. Poate un bogati si-ar dori o viata simpla.

| ShowTim3 a răspuns:

Daca Dumnezeu este raspunsul, inseamna ca ai gresti intrebarea.

| YoSiAtat a răspuns:

Tie iti este greu sa intelegi, iar eu nu inteleg unde duce intrebarea ta, duce la inexistenta lui D-zeu?
Pt ca daca acolo duce, inseamna ca tu nu crezi in existenta Lui, dar dupa avataru tau se pare ca tu "crezi in ei sau crezi ca exista" in aia raii( demoni etc. etc., aia ai intunericului).

| Wehrmacht explică (pentru YoSiAtat):

Nu am spus ca nu exista si nu stiu ce sa cred.Nu sunt satanist.Doar mi-a placut imaginea.

| Adryan17 a răspuns:

Pai nu ma astept sa intelegi, dar din cate stim, fiecare om isi poarta crucea.

| chipicao2 a răspuns:

Poza ta de la avatar spune tot. scopul celor care stau la colturi si cersesc este de a ne face pe noi sa intelegem ca exista si oameni ca ei si ca ar trebui sa ii multumim lui dumnezeu ca noi suntem bine si noi ar trebui sa ii ajutam pe eiwinking gandeste-te daca toata lumea ar trai in lux oamenii nu s-ar mai ajuta unii pe alti pentru ca nu ar mai avea cu ce atat timp cat este totul LUX.

| chipicao2 a răspuns:

Nu am spus asa ceva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai dupa cultura ta religioasa, ia ghiceste ce rol au aia? ca ai leaca de cand esti pe TPU.ai vazut intrebarile si raspunsurile pe tema asta dexi sigur ai o parere, oricum ar fi ea.deci nu ghici, ia spune-ne? care e rolul lor privitor la imparatia Domnului? sunt ei cei ce o aduc si o ofera intainzand mana? sau sunt cei care o cer fiindca pe pamant sunt oropsiti?