Eu nu am boala pe nimeni.Incerc sa ma fac inteleasa sa ajut si sa impartasesc din cunostintele mele despre Dumnezeu.
Eu fac bine, mersi.Dar tu?
Nu mă refeream la tine, de aia am zis şi unii, poate se simt.
Ok,am inteles, sa traiti!
Pe situl asta nu exista atei si crestini. Doar niste copii care se declara ateii si crestini.
Sunt atee -.-
Si?
Ce varsta ai?
15
Uite, ce sa facem, ne intrebam pe unde esti, dar ne-ai lamurit.Bine ai (re)venit!
Nu cred că revin prea curând, cel puţin pe religie.
Nu insult dar tot sunt raportată.
Imi pare rau. Ce sa-i faci...
Astia care pun intrebari arunca **** cu lopatica unii in altii. Cei care raspund isi sustin parerea, lucru care mi se pare normal.
Am şi motiv.Am păţit-o să nu zic 'unii'- şi s-au simţit toţi.şi.
Au sărit toţi pe mine -.-
Aşa dacă's oameni proşti, folosesc şi acel'unii' ca să îşi dea seam.
Păi dacă s-au simţit toţi, înseamnă că au făcut cu toţii ceva "bad".
Sunt foarte off-topic. Să-ţi răspund măcar la întrebare...
Io fac bine, mă uit la ăştia din Piaţă cum revoluţionează
Asta nu-i revoluţie, se aude până la mine ţipete, dacă era revoluţie deja şi cartirul unde stau era molipsit
De aceea am şi spus că "revoluţionează"
Uh, la mine nu se aude nimic... cred! Am căştile pe urechi.
Hm, dacă e nevoie de o revoluţie, ar trebui să iasă toată românica în stradă, cu toţii. Aşa, doar adoratori de artificii şi aruncători de pietricele.
Tot în sectorul 3 eşti?
Sunt în sectorul 1.
Ah,eu în 3 -.- *majuscule*
Mi-a făcut plăcere să discutăm >
Şi mie
Noapte bună.
Draga mea (MyObsession), de cand e lumea, prostia a existat si va exista, nu poti gasi un loc in care sa nu dai peste o persoana cu o mentalitate de copil, care sa se dea mare destept, sa injure fara sa stie ce zice, sa aduca niste dovezi inexistente si "neobiective" (care nu sunt la tema), sa zica orice, numai ca sa nu lase loc altora. Asa ca nu te mai mira de ceea ce se intimpla in jur.
As mai spune multe dar ma dor degetele, si nici nu am chef sa scriu, asa ca cred ca intelegi ce am vut sa spun.
Si ca sa raspund la intrebare, ma plictisesc de moarte (moartea insasi).
Bn, multumesc
Poi nu e mereu asa... Nu am nimic cu altei, e dreptul lor de a alege. Daca fiecare are acest drept, de ce sa nu-l foloseasca. Nu st atee, dar nu am nimic impotriva lor
Eu nu am "boala pe nimeni", de exemplu in clasa cu mine sunt baieti si fete cu diferite religii si sa fiu sincer ma impac bine cu ei.
Dar asa ca un P.S. te faci ti de ras cu intrebarea asta.
O zi, seara, noapte sau dimineata placuta xD.
Citeşte bine întrebarea, am zis UNII. UNII omule UNII! Şi nu m-am referit la tine în clasă, ci pe categoria asta!
FreddieM întreabă: