| Konata a întrebat:

Mai se spune ca maine e sfarsitul lumii nu cred ca e adevarat, adica eu dau dreptate numai lui Dumnezeu Atot Puternicul, vreau raspunsuri inteligente! funda

Răspuns Câştigător
| heLLbound a răspuns:

Lumea speculeaza, din cate stiu eu au mai fost enspe mii de speculatii de genul asta.Tu mai crezi oamenii? Au dovedit cat de mare este cretinismul in aceasta lume (cel putin mie mi-au dovedit) si prezic doar ca sa scoata $$$. Doar Dumnezeu stie cand va veni Apocalipsa si nimeni altcineva.
O seara placuta!

14 răspunsuri:
| Rapunzell a răspuns:

Vrei un raspuns inteligent? Cauta-l in Biblie. Ai citit Apocalipsa? Stii ce scrie acolo? Sfarsitul lumii va fi dupa domnia lui Antihrist, domnie ce va dura 3 ani si jumatate. Inca nu s-a inscaunat, dar nici mult nu mai are. Oricum, ni se pregateste ceva.

Răspuns utilizator avertizat
| KodrutZ a răspuns:

Vrei raspunsuri inteligente, pune intrebari inteligente. A mai fost sfirsitul lumii de vreo 10 ori in ultimii 5 ani, si?

| RXN a răspuns:

Pentru raspunsuri inteligente e nevoie de o intrebare inteligenta.

| kabaleon a răspuns:

Si intrebarea care e?! Astia la scoala nu te invata sa folosesti semne de punctuatie?

| Konata explică:

Daca citteati intrebarea mai bine intelegeati contextul, nu stati numai si reprosati! Am vrut niste pareri si asta am primit, va multumesc mult, si stiu cum se scrie Atotputernicul doar ca m-am grabit sa scriu+ ca stiam ca s-au mai prezis apocalipse eu doar voiam niste preri nu reprosuri, oricum multmuesc la aia care mi-au raspuns inteligent.

| Fanatic a răspuns:

Mai intai pune si tu o intrebare inteligenta, si poate vei primi raspunsuri inteligente! laughing

| FadetoBlack a răspuns:

Hmmm... ai dreptate nimeni nu va stii cand va veni sfarsitul lumii...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da e sf lumi esti virgina hai sa facem sex

| alexush a răspuns:

Asa e.maine e sfarsitul lumii.ai auzit la stiri.manca si oamenii o paine.asa au zis mereu.suntem mintiti foarte mult.stii treaba cu duba neagra?! asa e acum. zice unu ceva si apoi toti isi spun varianta lor.eu nu cred nici in dumnezeu nici in stiinta.cand vine, vine el.nu stiu daca e un rasp inteligent.dar mi-am dat si eu cu parerea

| Expertul a răspuns:

Dupa tine crezi ca sfarsitul lumii vine asa deodata? Tot ce e la televizor e pentru bani facut, audienta si altele.

| AndradaKissYou a răspuns:

Buna,GiuliaB! in ziua aceasta va fi totul contrariu fata de ce se spune la televizor. lumea va fi fericita. cu zambetul pe buze.numai crede in toate prostiile, revino-ti cu picioarele pe pamant. eu sunt foarte trista ca o sa pierd sfarsitu lumii pentru ca in acel timp voi dormii laughingstraight face Totusi, sa fim seriosi, ce s-ar putea intampla? NIMIC!