| EmaS a întrebat:

Mantuirea este reala pentru toata lumea, dar este potentiala doar pentru aceia care cred. Tu crezi ca Domnul Isus este Mantuitorul tau?

Răspuns Câştigător
| Esperança a răspuns:

Da,cred. El este Mantuitorul meu personal,Prietenul cel mai bun si Adevarat! Lui ii pot spune orice ma apasa, e Singurul care ma intelege in orice situatie si Cel care ma iubeste neconditionat!
Din iubire pentru mine a lasat Slava si si-a dat viata, ce dovada mai mare ca asta exista?
http://www.youtube.com/watch?v=Qy_QD7zHNEQ

47 răspunsuri:
| Woodenpints91 a răspuns:

Nu cred în stafii.

| Hombre a răspuns:

Ema aceiasi placa in bine cunoscutul stil amenintator, daca nu crezi te ardem la polonic. Toate directiile tale duce in acelasi vesnic pacat. I-a spune, pe la spate nicio data?! hai sa vezi ce-ti face mantuitorul la judecata ca ai schimbat pozitia. Oricum ai pacatuit, ce mai conteaza inca o data, jazcuzii te asteapta, incearca o data si vei descoperii raiul.

| EmaS explică (pentru Hombre):

Ce amenintare vezi tu in cele scrise de mine in intrebare?

| anonim4565 a răspuns (pentru EmaS):

Nu stiu asa le pare lor nu stiu ca de fapt e o averitzare
si sa auda acei ce zic asta cand ii spui unui om vezi ca ai sa cazi! aia e o amenintare?

| EmaS explică (pentru anonim4565):

Ei nu realizeaza ca le dorim binele, au impresia ca ii amenintam, dar noi dorim ca ei sa realizeze ca au nevoie de iertarea lui Dumnezeu si de mantuire.

| shadovv a răspuns:

Din moment ce este numit "Mantuitorul nostru Iisus Hristos"...

| Toluk19 a răspuns:

Eu astept cu nerabdare sfirsitul lumii!

| FantasyAngel a răspuns:

Scuze ca te intreb dar ce religie ai? Te intreb doar din curiozitate

| Crisis a răspuns:

Mantuitor? A mantui inseamna a salva. De la ce sa ma salveze?

| EmaS explică (pentru Crisis):

De la iad.Plata pacatului este moartea, dar darul fara plata a lui Dumnezeu este viata vesnica.Dar tu trebuie sa accepti acest dar.

| Crisis a răspuns (pentru EmaS):

Sa inteleg ca viata vesnica este doar in rai, nu si in iad? Pai, daca e asa, de ce "se fereste" atat lumea de iad, avand in vedere ca, daca o sa nimerim acolo, vom sta doar o perioada de timp?

| EmaS explică (pentru Crisis):

In iad va fi plansul si scrasnirea dintilor, tot o vesnicie.

| PreaSfintitu a răspuns (pentru EmaS):

"In iad va fi plansul si scrasnirea dintilor, tot o vesnicie."
De unde stii detaliile astea asta?

| alexhandsport a răspuns:

DA cred din toata inima ca Iisus este Mantuitorul meu, Salvatorul mei si Domnul meu si cred ca El a muril la Golgotapentru mine de aceea il declar Domn si Mantuitor al meu. dar vreau sa menionez ca : Credinta fara fapte-i moarta.

| ToTAiCisiNumAiAiCi a răspuns:

Da. El este creatorul acestei lumi. A fost rastignit pe crupe pentru pacatele noastre.

| DEBrown a răspuns:

Sti cum se spune, nu crezi pana nu vezi. tongue

| EmaS explică (pentru DEBrown):

Dar,macar ai cautat, ai cercetat, ai facut pasi in cautarea adevarului?

| DEBrown a răspuns (pentru EmaS):

1) Nu crezi pana nu vezi.
2) Crede si nu cerceta.

| EmaS explică (pentru DEBrown):

Dat atunci va fi prea tarziu, din pacate.

| Anca95 a răspuns:

Da, eu cred

| Alyceee a răspuns:

Eu una nu cred in mantuire. Ceea ce cred eu despre credinta este ca te ajuta sa capeti curajul de a trece mai departe uneori, gandindu-te ca acolo sus e cineva care sigur te va ajuta si pe tine, insa nu pot sa cred in lucruri precum mantuire, Iisus si tot felul de traditii specifice bisericii: spovedit si altele happy

| EmaS explică (pentru Alyceee):

Dar de ce nu crezi in mantuire? Crezi ca totul se sfarseste la mormant?

| Alyceee a răspuns (pentru EmaS):

Atata timp cat nu am niste dovezi clare ca nu se sfarseste in mormant, da, cred ca totul se termina atunci cand inchizi ochii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu cred pana nu se arata dumnezeu mie nu prin oamenii mincinosi ipocriti daca dumnezeu vrea sa se arate nu are nevoaie de cineva o poate face si el singur, eu nu cred ca acel personaj mistic exista sau a existat vreodata te rog nu imi da versete si video da-mi o dovada reala sa merg afara si sa o vad cu propi ochii

| Toluk19 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pffff vrei ca Dumnezeu sa se arate? Uite dintii cit rau e pe pamint! Tu cautal dintii! Iisus spune clar > Cine ma va cauta, ma va gasi!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Toluk19):

De unde sti ca doar religia ta e cea adevarata

| EmaS explică (pentru anonim_4396):

Pai tu poti sa imi spui ce au in comun cele trei mari religii:iudaismul.crestinismul si islamismul?

| anonim_4396 a răspuns (pentru EmaS):

Pe acelasi amic imaginar al evreilor

Cred intr-un singur Dumnezeu.Au radacina in Avram.Cred ca Ierusalimul este oras sfant.Cred in rugaciune.Cred in demoni si in duhuri.Cred in rai si iad, dar in forme diferite.Cred in invierea mortilor.Marea diferenta o face Domnul Isus.

Dupa voi toti ajung in iad culmea ca cred in dumnezeu

Tu de unde sti ce vrea dumnezeu de la un om esti trimisul lui? ai vb cu el? a vorbit cineva care a facut secta voastra cu dumnezeu sa vada ca vrea el? daca el vrea ca eu sa fiu ateu cine esti tu sa il contrazici?

Sa spunem ca as crede in amicul vostru imaginar si acel amic mi-ar spune ca trebuie sa urmez vechiul testament desigur ca vei spune ca diavolu a spus asta dar totusi tu te crezi mai mare ca dumnezeu din moment ce numa ce vrei tu el face

| Toluk19 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu nu am religie!
Religii sunt multe pentru ca sunt de la oameni!
Credinta este de la Dumnezeu! Unica Credinta este credinta in Iisus Hristos!
Ca s-a simtim Uibirea Lui Dumnezeu, trebuie sa ne rugam ca Dumnezeu sa ne dea in Dar Duhul Sfant! Tare iubeste Iisus pacatosul care se pocaieste!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu, numai cred (din pacate/fericire). M-am detasat de toate "chestiile" astea. De ce? Nu stiu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca Iisus Hristos, este mantuitorul tuturor care cheama si marturisesc numele lui si fac voia tatalui din cer.personal l-am rugat sa fie calauzitorul meu in viata asta si in cealalta.in asta este.nu sunt eu demn de atata atentie.parerea mea.trebuie sa ma ostenesc mai mult. sunt cam sedentar din fire.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

App... legat de raspunsul meu de mai devreme! Nu caaa... numai cred ( cred, dar numai fac nimic in privinta asta).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce treaba am eu cu Isus? Daca trebuie sa am de a face cu Isus pentru al gasi pe dumnezeu, inseamna ca Isus este un vames. Iar eu urasc vamesii! Relatia mea cu dumnezeu este una pur personala, care nu lasa loc de discutii cu intermediari. Maiales cu intermediarii pe care omenirea nu-i cunoaste decat din povesti care lasa loc de interpretare.
P.P. Nu-l mai supara pe creator cu postari de adormit copiii!

Isus a murit in locul tau la cruce. El a luat asupra Lui pacatele tale. Pedeapsa pacatului este moartea, dar darul lui Dumnezeu este viata vesnica. In nimeni altul nu este mantuire. El este singurul mijlocitor intre om si Dumnezeu.

| anonim4565 a răspuns (pentru anonim_4396):

42 Isus le-a zis: „Dacă ar fi Dumnezeu Tatăl vostru, M-aţi iubi şi pe Mine, căci Eu am ieşit şi vin de la Dumnezeu: n-am venit de la Mine însumi, ci El M-a trimis.
vad ca crezi in Dumnezeu dar citeste ce am scris mai sus
stiu ca nu prea iti plac citatele din Biblie
spun asta pentru ca am vazut ce ai scris la acea intrebare

Parca spuneai, ca replica a unei intrebari puse pentru tine cu ceva timp in urma, ca Isus nu s-a sacrificat pentru cei nenascuti! laughing Te-am prins aiciwinking Crezi ca nu tin minte? laughing
Deci, lasa vrajitul, si mai lucreaza la logica! Ca te faci de ras...

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim4565):

Dumnezeu este creatorul meu, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-l recunosc automat pe Isus ca frate, si sa-l iubesc. Isus nu-mi poate impune asta. Daca el sustine ca a iesit si a venit de la dumnezeu, ramane de vazut. Nimeni, nici macar un personaj ca Isus, nu se poate baga in relatia om-dumnezeu. Eu unul, nu vad rostul.
Nu am jignit pe nimeni in discutiile pe teme religioase, atata timp cat nu mi-au fost respectate parerile, asa cum lasa sa se inteleaga din postarile unor useri. Nu neg existenta unei puteri supreme, ceva ce este deocamdata dincolo de puterea noastra de intelegere, ar fi absurd. Ceea ce nu inteleg, este tocmai insistenta cu care se bate moneda pe anumite chestii irelevante, din punctul meu de vedere.
P.P. Este pacat ca aceasta categorie s-a transformat intr-o mica inchizitie, unde nu ai voie sa-ti expui parerea contrarie.

Dragul meu, nu mai incerca tu sa incurci lucrurile.Lasa intrebarile cu copiii nenascuti.Ei, daca se nasc pot sa fie mantuiti, sau pot la fel de bine sa nu fie mantuiti.Nu am de ce sa ma fac de ras.Vad ca acest lucru cauti tu sa il faci punand niste intrebari intrebatoare!

Se poate spune si asa. Si putinii crestini care spun adevarul sunt persecutati!

Ba da ai voie sati exprimi parerea opiniile tale tot ce vrei eu doar tiam spus
sincer nu cu rea inteentie sincer
ca nu-mi place sami bat joc
am intentii bune si nu te-am jignit in niciun fel
te-am lasat sa scrii opinea fara sa spun ca esti idiot sau din astea chiar nu am aceasta parere pentru tine
auzi dar esti evreu? numa asa ca ei cred doar in Dumnezeu.
scuze daca te-am jignit prin aceasta intrebare

Tu ce zici despre Biblie? e intotalitate adevarata?
spune-mi parerea ta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred, sint absolut convins de asta; am trait si am vazut mai mult decit era necesar.Pace voua, tuturor!

| Mela1000 a răspuns:

DA

Întrebări similare