|

Mantuitorul Iisus Hristos este Calea,Adevarul si Viata! Ce parere aveti de urmatorul articol?

PS:site-ul nu-i al meu,nu incerc decat sa aflu pareri pro si contra, sa discutam civilizat despre teme interesante.Nu e niciun fel de propaganda, poate doar dorinta de a impartasi cu voi bucuria credintei.

http://www.everystudent.ro/dincolo/

Fiindca asa de mult a iubit Dumnezeu lumea ca a dat pe Unicul Sau Fiu,sa moara pentru pacatele noastre,pe cruce, ca cine crede in El sa aiba viata vesnica si sa nu piara niciodata

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Singura explicatie pe care o am este ca tu nu cunosti regulile ce favorizeaza o discutie civilizata.
O discutie civilizata, sau mai bine si ma icorect spus :o discutie, nu poate exista decat atuncicand ambele parti sunt capabile sa-si sustina punctul de vedere. Tinand cont de modul in care se prezinta lucrurile imi permit sa spun ca discutia noastra civilizata nu ar tine mai mult de 1 minut, un minut in care va exista o singura replica ce imi va apartine.
O discutie civilizata nu prea poate exista atunci cand interlocutorul posteaza cate 3-6 link-uri cuinformatii pe care nici nu le-a citit sau nici nu le-a inteles, iar cand acele link-uri sunt combatute el nu mai este capabil sa comenteze in nici-un fel. Mai intai invata-ti lectia, iar dupa prezint-o.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ce discutie civilizata daca tu deja sti raspunsul si ai convingeri absolute

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru RAY):

Vrei sa zici ca tu nu stii raspunsul cand pui intrebari? Nu ma face sa-ti dau exemple. Uita-te-n oglinda mai intai! Discutia civilizata cu argumente pro si contra.Eu vin cu pro Dumnezeu impreuna cu alti credinciosi si altii cu contra.Ce ti se pare asa absurd?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AlinTigerofAtlantic):

Tu mereu vi cu pro si tot acolo ramai ca doar faci prropaganda religioasa si pui intrebari retorice

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează