|

Matei 27, 52-53Mormintele s-au deschis şi multe trupuri ale sfinţilor adormiţi s-au sculat. Şi ieşind din morminte, după învierea Lui, au intrat în cetatea sfântă şi s-au arătat multora.Adevarat sau fals?

9 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

O imagine cu personaje goale,femei si barbati,mergand ca niste zombii spre locul care,credeau ei, era nepretuit, am in minte, insa se intampla la Auschwitz, iar mantuitorul lor era Mengele.
Sa mai fi existat inca un mantuitor?
Adevarat!

8 răspunsuri:
| a răspuns:

Cum ai putea avea incredere in mine? Nu ma cunosti. Ai verifica ce afirm. Daca nu poti verifica toate afirmatiile mele, le verifici doar pe cele pe care poti. Daca ce afirm, si ce poti tu verifica, se dovedeste a fi adevarat, ai capata incredere in mine si ai accepta si afirmatiile mai putin credibile, pentru ca stii ca nu vorbesc in plus, ci ce afirm e mereu adevarat. Asa e si cu Biblia. Nu pot sa iti spun daca e adevarat sau fals. Nu am fost acolo sa verific. Nu am vazut vreunul disparut din lumea asta care sa se fii aratat dupa Inviere. Si nici nu voi putea verifica vreodata. Dar exista o multitudine de afirmatii care pot fi verificate in viata mea personala, pentru ca Biblia in nenumarate rinduri mi se adreseaza direct si mie insumi, si atunci pot verifica daca ce spune e adevarat. Si daca se dovedeste a fi adevarat intrutotul, de ce nu as crede si celelalte afirmatii?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru cristi202):

Autorii biblici erau maeștri la plagiat.Multe invataturi antice de origine babiloniana, egipteana, mesopotamiana, hindusa etc se regasesc in cartea evreilor plagiata la randul ei de crestini si de mahomedani.
Cel mai flagrant plagiat este Tatal Nostru, rugaciune egipteana catre zeul Amun, atribuita lui Iisus. Aproape identica.Din doua cantece au facut unul.Doar ca era recitata cu 1200 de ani inaintea nasterii" miraculoase".

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Matei, autorul pasajului e unul din cei 12 ucenici ai lui Iisus deci martor ocular al celor relatate.Eu sunt convinsă că e adevărat.Era în zonă Creatorul vieții care tomai renunțase pentru 3 zle la trupul lui fizic, dar a câștigat ieratarea pentru o umanitate întreagă.Cel ce a creat întraga existență din nimic, inclusiv sufletele oamenilor nu văd ce l-ar fi putut împiedica să reunească pentru o vreme sufletele unor creaturi ale Sale cu vechile lor trupuri.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru ania):

Evanghelia după Matei nu este același lucru cu Evanghelia lui Matei.
Este o mica găselniță teologica menita sa inducă credincioșii in eroare.
Majoritatea teologilor sunt de acord ca Evanghelia dupa Matei este opera unui anonim care a scris-o la sfarsitul primului secol in limba greaca.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Uite o traducere mai exactă
51 Şi iată că perdeaua sanctuarului s-a rupt în două, de sus până jos, pământul s-a cutremurat şi stâncile s-au despicat. 52 Mormintele de amintire s-au deschis şi multe corpuri ale sfinţilor care adormiseră au fost aruncate afară 53 (iar unii oameni, ieşind dintre mormintele de amintire după ce el a fost sculat din morţi, au intrat în oraşul sfânt) şi au fost văzute de mulţi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Iti dai seama ca trupurile au fost reanimate de o tehnologie extrem de avansata provenita de la niste fiinte venite din univers aici.
Oamenii de pe vremea aia nu inventau nimic! Au vazut ceva dar nu au avut capacitatea de intelegere necesara pentru a descrie!

Ma duce cu gandul ca o apocalipsa zombi e posibila.
Un virus creeat in laborator de cei de sus sau controlul corpurilor decedatilor prin cine stie ce tehnologie e posibil.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Stell99):

Si oare unde au disparut zombii aceea multi?
Ar trebui sa fie printre noi.
Nu stiu de ce imi vin in minte Arsinel si Stela.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru TrăieşteClipa):

Iti dai seamna ca sau culcat la loc dupa.
Ala a fost doar un ritual prin care se puneau bazele religiei de astazi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează