Pai daca crezi in D-zeu automat crezi si in existenta lui Satan, nu?
L33T
Cum adica? Satan a fost creat de Dumnezeu (accidental sau nu).
N-am inteles nicioadata conceptul asta,, Dumnezeu exista dar Satan nu''.
Credem, daca n-ar exista cum se face ca are o familie atat de mare pe TPU? Eu propun sa facem si familia Dumnezau, ar fi amuzant rau sa-i vezi cum se cearta.
L33t daca nu exista Lucifer, cum naiba exista atata rau pe lume? Uau.tocmai m-a izbit o idee de-aia filosofica...nu v-o zic, o sa spuneti ca e o blasfemie, dar trebuie serios sa meditez asupra ei. oricum, revenind la intrebare, nu cred neaparat in el, cred in Dumnezeu, dar stiu ca exista si el(ala micu, rosu, cu coada, de respira greu).
Cred in el dar nu cred ca e prea marit. Ca daca era prea marit, el nu se mai chnuai in iad. Deci cred in existenta lui dar nu vreau sa-i urmez "invataturile".
Buna Ane sa stii ca si eu cred in Dumnezu dar nu cred in satan nu am de ce pur si simplu refuz sa cred ca exista
Fetita esti...doamne da normal ca lumea crede in dumnezeu si nu in ce ai zis u...
In primul rand numai Dzeu e preamarit, pai cred in satan ca daca nu ar exista nu ar mai fi atata rautate numai o minte diabolica poate face si inventa atatea rele
SatanFermecatorul_4598 întreabă:
alfons2390 întreabă: