|

Mituri,profetii si profeti falși?

http://www.trilulilu.ro/video-cultura/mituri-profetii-si -profeti-falsi

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Ideea de profet este prezenta si in crestinism in ciuda faptului ca incalca o PRESUPUSA teorie a lor: Cum ca omul are liber arbitru/ este liber. Odata ce acel profet "cunoaste" viitorul, inseamna ca este clar batut in cuie si libertatea se duce instant.
Din pacate nu m-am uitat la video, insa odata ce are relevanta, mi-am permis sa raspund in aceasta maniera.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru BlackSulphur):

Foarte logic,,Odata ce acel profet "cunoaste" viitorul, inseamna ca este clar batut in cuie si libertatea se duce instant.''
Suntem sugestionati si infricosati cu tot felul de abureli mistice,care din pacate sunt inventia unor oameni care prin frică au crezut (sau cred) ca pot domolii gloata,si a le indrepta pașii,către căsoaiele lor aurite numite biserici, si catre angajatii din acele clădiri, care sunt impopoțănați ca vechii regi bizantini, cu coifuri, toiage si imense cruci de aur la gat!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

DA.au fost anuntati acesti profeti falsi si spus; ii veti cunoaste dupa faptele lor, mai avand noi crestinii si sfatul de a ceti vremurile si semnele lor, asa cum cetim vremea pe cer si semnele de ploaie, canicula, furtuna ori ger.adica la intrebarea; cand se vor intampla invatatorule toate acestea? si le-a raspuns Iisus.da trebuie sa mai citesti si tu, ca doar no sa-tii dau mura-n gura, ca la copchii mititei ca doar de aia ai ternet.intalegi ma westule di ci nu punem noi crestinii botul la vrajelile lor? fiindca nu s-au implinit inca vremurile dar cu bucurie marturisesc si ma bucur ca am vazut implinite unele profetii, ale unor calugari ce aveau darul inainte vederii, si care imi dau incredintarea ca biblia este adevarata, spune adevarul in forma cea mai pura si se va implini litera cu litera.amin.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru anonim_4396):

Tu afirmi că biblia este adevărata litera cu litera!
http://www.youtube.com/watch?v=eWtt9zqsOJA
apropo' tu cand ai vorbit ultima oara cu un măgar? sau poate cu vreo găină din curte!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează