| AntipaticuPreasfant a întrebat:

Neacceptarea existentei extraterestrilor:
egoism sau prostie?

13 răspunsuri:
| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Pura prostie.

Răspuns utilizator avertizat
| Ecea a răspuns:

Egoism + prostie = religie

| Bogdanux a răspuns:

Amandoua combinate.

| CobraLeon a răspuns:

Egoism din prisma faptului ca ne consideram "buricul universului".
Prostie datorita unei gandirii proaste. Raportandu-ne la dimensiunile universului este absurd sa spui ca Terra este singura planeta pe care se gaseste viata.

| Filip23 a răspuns:

Daca te referi la neacceptarea de catre religie, nu e atat neacceptare cat ignorare. Pentru ca religia se preocupa de ce e important pentru existenta omului, pe cand problema extraterestrilor se vede ca nu a avut nici un efect major asupra umanitatii in ultimii 5000 de ani. Se pare ca nu suntem in "cararea" lor.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Nu neapărat prostie cât prost-informare.
Probabilitatea să existe extratereştri sare bine de 99% tocmai pentru că Universul este uriaş iar planete capabile să susţină viaţa, doar noi "rasa umană" am "reperat" vreo câteva sute.

Totuşi, mulţi când spun "extratereştri" se gândesc direct la "omuleţii verzi". Totuşi, extraterestru este şi un animal bizar evoluat pe o altă planetă dar fără inteligenţă şi raţiune.
Probabilitatea existenţei unor extratereştri cel puţin la fel de evoluaţi ca noi sau chiar mai evoluaţi există însă este mult mai mică (şi greu calculabilă) însă fiinţe pe alte planete există sigur.

Salut.

| ShowTim3 a răspuns:

Prostie! Numarul planetelelor din univers este mai mare decat toate firicelele de nisip de pe pamant... oricum e o prostie sa nu crezi in asta parerea mea (acum nu ma refer ca exista extraterestrii verzi si cu ochelari de soare ca a lui pitbull, dar e imposibil sa nu existe o bacterie in tot universul )

| CandyTetris a răspuns:

Lipsa de dovezi.De-asta nu poti obliga pe nimeni sa creada in extraterestrii,zeitati, divinitati s.a.Ce-i ce cred ii considera pe cei ce nu cred cretini si invers, cu toate ca nici unul nu poate dovedi ca are dreptate.

| GodBlessYou a răspuns:

Este doar prostie... alimentata putin de religie...

| Simpatic a răspuns:

Putin din toate///

| Sabryy a răspuns:

Amandoua thinking

| AdryanaN5 a răspuns:

Nicuna