| ZvT a întrebat:

Nu credeţi că falşii profeţi care tot anuntă sfârşitul lumii ar trebui pedepsiţi? Aceştia le întunecă minţile celor inocenţi făcându-i să se gândească la moarte încă de la vârste fragede.

16 răspunsuri:
| sandra2012 a răspuns:

Da, ai dreptate. Mereu se gaseste cate unul cica mai "destept" sa sperie oamenii naivi. Si sunt oameni care din pacate chiar cred si recurg la gesturi extreme cum ar fi sinucidere. Am dat din intamplare pe google peste un articol care spunea ca patru membri ai unei secte speriati de faptul ca vine sfarsitul lumii au plecat sa Il intalneasca pe Iisus si pana la urma s-au sinucis. Trist...

| William a răspuns:

Ai intentii bune, este bine ca iti iubesti aproapele si nu vrei sa il vezi pacatuind, dar nu trebuie sa ii batem sau sa ii omoram pe profetii astia falsi ca si ei sint semenii nostri (semenii mai pacatosi). Si oricum ce putem face? Mai bine stai calm ca are Dumnezeu grija de toate.

| ZvT explică:

Părerea mea e că nu ar trebui să aivă voie. Dacă cel care prosteşte are 30 de ani iar cel prostit doar 11 ani asta nu e intr-un fel corupere de minori?

| DakotaRoyse a răspuns:

Asta aşa e. Da, ar trebui cumva pedepsiţi, oricum le scade reputaţia.
Dar nu poţi opri curiozitatea omului, e firesc să se întrebe "până când?" şi "cum se va termina?".
Unuia sceptic sau mai deştept, căruia i se par o prostie toate scenariile de genul, îi va fi genial de greu să se lupte cu masele de "prostiţi" care cred în ce spune preotul x sau pseudo-cercetătorul Y. Dar n-ai ce face. Oricum timpul decide. Poate au dreptate şi încă nu ştim noi.

| FantasyAngel a răspuns:

Nu te pune nimeni sa crezi in anumite chestii. Cand cineva iti spune despre sfarsitul lumii cere-i o dovada, o explicatie logica sau ceva de genu sau pur si simplu spune-i ca nu crezi si gata. sau mai simplu nu asculta.

Răspuns utilizator avertizat
evenso
| evenso a răspuns:

Mda, cam ai dreptate, ai si un plan?

| ZvT explică (pentru evenso):

Că tot se cenzurează jumătate din conţinutul de pe site propun şi cenzurarea lor.

| evenso a răspuns (pentru ZvT):

Cum ?

| ZvT explică (pentru evenso):

Cenzură manuală, întrebare raportată... întrebare ştearsă... cont suspendat o perioadă de timp. Simplu.

| evenso a răspuns (pentru ZvT):

Daca esti admin poti face toate astea, altfel...

| XxXBlackVampireXxX a răspuns (pentru evenso):

Aduc eu drujba. devil

| Kitty20 a răspuns:

Oricum numai D-zeu stie cand va fi sfarsitul si nici eu nu sunt de acord cu acesti,, profeti''

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred. Tipii astia sunt un rau necesarwinking Scot la iveala prostia celor care ne inconjoara laughing Macar, stim de cine sa ne ferim big grin