| Jardelin a întrebat:

Nu credeti in minuni? Eu cred! Mai jos va voi relata una dintre ele.

In Dombas-ul controlat de rusi, mai precis la Lugansk, un preot este ranit mortal de o bomba explodata in preajma sa, bomba lansata dintr-un bombardier ucrainian care tocmai declansase un raid asupra orasului. O alta bomba a explodat la scurt timp in apropiere. Aflat intr-o zona rezidentiala, preotul ranit de moarte la piept, cu ultimile puteri se aseaza in genunchi si incepe a se ruga.

Nu stim pentru ce s-a rugat, nu stim cata credinta avea si nu vom sti niciodata daca lacrimile din ochii sai erau din cauza durerii din trup sau erau pentru Hristos la care se ruga. Cert este ca dupa incheierea raidului in aceeasi zona s-au descoperite alte 6 bombe neexplodate! Bombe de 500 kg parasutate, care se dezintegreaza deasupra solului pentru a le spori puterea ucigatoare, si care daca ar fi explodat ar fi omorit si alti alti oameni din preajma!

Bombe care nu au explodat s-au mai vazut in razboaie, dar nu s-a mai vazut sa nu explodeze 6 din 8 lansate la un raid de acelasi avion, bombe moderne fabricate cu tehnologie moderna, concepute astfel incit sa fie redusa spre zero probabilitatea rateului!

Dumnezeu exista, si raspunde rugaciunilor chiar si acolo unde moartea domina, intretinuta si raspindita de ura si furia umana!

Atentie, articolul contine o imagine dură! Nu deschideti link-ul dacă nu suportați!

http://singac.com/....../index.php

15 răspunsuri:
| thealchemist a răspuns:

Minuni exista peste tot, tot timpul. din pacate insa cine nu vrea sa creada nu va crede niciodata, oricite exemple ai da.

| danay72 a răspuns:

Matei7:21-23

| RAY a răspuns:

Desigur crestini sunt facuti din lut de aici se explica de ce a supravetuit acel popa adica s-a rupt in en bucati dar datorita faptului ca e din lut sau unit la loc toate partitle si uite cum stiinta explica si acest incredibil fenomen, crestini astia sunt foarte greu de ucis nu-i de mirare ca maceleareau popoare pe unde mergeu de fapt isi incercau si ei corpurile

| Holiday a răspuns:

Lasand la o parte dramatismul situatiei din zona respectiva, trebuie sa vedem absurdul unei astfel de povesti si a interpretarii ei. Deci, spiridusul pentru a putea interveni si salva niste vieti trebuie ca intai sa lase sa fie omorat unul care il preaslaveste, altfel nu poate interveni...
Ciudat...si absurd in acelasi timp.

Pe de alta parte, hai sa fim seriosi, e doar o poveste frumos ambalata pentru creduli...

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Cea mai palpabila minune este sf agheazma

| Holiday a răspuns (pentru besleaganicolaecosmin):

"Cea mai palpabila minune este sf agheazma"

Intr-adevar, cum naiba sa vinzi apa chioara la pret de tuica?!?
Chiar e o minune asta.

Răspuns utilizator avertizat
| iurii75 a răspuns:

Daaa, întradevăr e straniu că n-au explodat ținînd cont de faptul că au fost lansate de ortodocși și sfințite de respectivul http://www.gandul.info/......78103.html

| Aiwendil a răspuns:

Eu cred in minuni. happy