| AvalohAlyn a întrebat:

Nu mi-am găsit rostul/drumul în viața și am deja 25 de ani.De 10 ani de zile sunt afectat de probleme pe plan psihic/psihologic.Ma consider destul de slab că valoare, nu am niciun vis și parcă mi-am pierdut nădejdea în mai bine sau speranța sa zic așa.Sunt destul de neîndemânatic și nu am lucruri serioase care îmi plac cu adevărat.Ce sa fac? Oare mai există speranță și pentru mine în viața?

7 răspunsuri:
| TheDianaXd a răspuns:

Hai, încearcă! O să reușești să faci ceva! Mai încearcă! Cred că vei reuși!

| ancaval a răspuns:

Stai liniștit. E doar un moment din viața ta. E greu pentru că nu-l înțelegi și chiar nu ai cum să înțelegi așa prostie. Nimic nu-i pentru totdeauna. Ai acum un moment prost, o să treci prin el și devine trecut.

Fotbal cu băieții?
Un servici, nu contează unde.
Un scop, ai? Caută unul și du-l până la capăt.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Tu spui "Mă consider destul de slab ca valoare", dar să știi că ești cu mult peste valoarea altor persoane. EȘTI O VALOARE PRIN SIMPLUL FAPT CĂ EXIȘTI, nu trebuie neapărat să ai un talent. Mie personal mi ai lăsat impresia asta și nu am cum să mi-o schimb. Nici eu nu am talente deosebite, nici măcar să dansez nu știu, și toți mă judecă pentru asta, dar asta nu e o tragedie. Da, există o șansă la mai bine și pentru tine, fiindcă speranța moare ultima.

| Helper07 a răspuns:

Daca vrei sa te simti mai bine si eventual sa-ti dai seama de rostul si taletul tau(probabil) atunci fa ce-ti zic: Fa un cadou fiecarui membru din familia ta mare, adica si matusi, verii etc. Nu trebuie sa fie ceva mare, nici in bataie de joc si nici nu-ti trebuie un motiv anume. De asemenea, fa-le un cadou prietenilor, fie ei mai apropiati sau mai departati, conteaza sa fie prieteni. Cadoul nu trebuie sa constea 100% intr-un obiect, poti fi creativ in modul in care faci pe altii sa se simta bine.
Fa asa o data, apoi peste o saptamana fa la fel si peste alta saptamana la fel si tot asa pana te simti mai bine si gasesti raspunsuri la intrebari. Vorbesc serios, sa nu crezi ca te iau la misto. Incearca. Ideea e ca formandu-ti un obicei din asta, sa ajunga sa-ti placa ce faci si sa poti intelege mai bine pe Dumnezeu care poate sa-ti raspumda la intrebari daca Il rogi.

| AnonimSuprem1 a răspuns:

Gaseste frumosul in viata ta oricum asa cum esti tu, si asta nu ca ti-ar spune altcineva, ci ca pentru ca te-ai saturat sa te compari cu altii si te consideri pe tine important pentru viata ta. Fiecare este important doar pe viata lui. Gandeste-te la fete, te ajuta; la din alea cu sani mari.
Eu sunt sigur ca poti gasi frumosul exact si acolo unde zici tu ca nu e frumos.

| GhitaB27 a răspuns:

Dacă ai timp, apucă-te de desenat.

| TriceleRon a răspuns:

Frate, vad ca sunt populare raspunsurile gen "apuca-te de desenat". In fine, nu esti slab, sau fara valoare. Esti doar demoralizat. Deci maine dimineata, bea o cafea tare, pune o melodie rirmata in casti si simte cat de frumoasa e viata. Nu mai gandi negativ si aminteste-ti ca esti aici pentru un scop. Pt a gresi, pentru a invata si pentru a te ridica. Nu te da batut. Daca esti plictisit de ceea ce esti acum inseamna doar ca esti pregatit sa treci la nivelul urmator. Schimba ceva, orice. Genul de muzica, ora la care te trezesti.