Întrebare recomandată | Wulf a întrebat:

Nu v-i se pare ciudat sistemul educational?
Faci religie si ti se zice ca Dumnezeu a adunat apele si a facut totul inclusiv pamantul, si apoi vine geografia si altele care sustin alte teorii, ele fiind stiintifice.

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Nici eu nu înţeleg ce caută basmele în şcoli.
Am impresia că cineva din răsputeri ne vrea cât mai idioţi.

| usuk a răspuns (pentru NOname):

Da-mi voie sa te corectez, asta nu e o simpla impresie, e realitatea!
[fraierii pot fi manipulati mai usor-nu ca nu ai stii deja acest lucru]

30 răspunsuri:
| aladinbeci a răspuns:

Sunt de acord cu ceea ce scrie in Biblie!

| aladinbeci a răspuns:

Lumea a fost creata de Dumnezeu!

| mODIN a răspuns:

Ori sa scoata religia din scoala, ori sa ne invete cate ceva de TOATE religiile.Sa avem cultura generala.

| Cyrano a răspuns (pentru mODIN):

Poti invata si singur! Te opreste cineva. Nici macar nu e nevoie sa inveti tot felul de religii ciuidate pentru a fi mai cult; la ce folosesc? La dispute?

| Mădă0611 a răspuns:

"Geologia, cosmologia, fizica, paleontologia şi biologia sunt profund greşite, datorită contradicţiei lor cu o anumită mitologie din epoca bronzului." Noi sa fim sanatosi, da-i in colo de mucosi, sa invete ca dumnezeu da si ia, sa nu se spele pe maini, sau chiar pe corp, sa ia in gura o lingurita pe care a luat-o jumate din oras sau tot satul, pentru ca oricum bacterii nu exista, alea-s idei de la diavol, vorba marelui sfant Jiji Behehe. smug

| iurii75 a răspuns (pentru Mădă0611):

", sa nu se spele pe maini, sau chiar pe corp, sa ia in gura o lingurita pe care a luat-o jumate din oras sau tot satul, pentru ca oricum bacterii nu exista,"- aceste prostii nu sânt din epoca bronzului, sânt moderne. Cu siguranţă că cunoşti faptul că Biblia pune un mare accent pe curăţenia fizică (şi nu numai) şi conţine instrucţiuni cu privire la carantină în cazul celor bolnavi. happy

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Invata un pic de gramatica daca nu-ti place religia, poate ca se leaga una cu alta dar nu vedem legatura

| sublime89 a răspuns:

Pai asta se intampla daca traiesti intr-o tara unde se face religie in scoli. Cea mai mare aberatie posibila.

| AlexanderAdrian a răspuns:

Singurul lucru ciudat e sa ti se impuna credinta. Religia nu are ce cauta ca materie in scoli, si nici profesorii de alte materii care sa faca mistouri la adresa creationismului, ca am vazut si din astia.

| Crucified a răspuns:

NOname a zis-o cum trebuia.

| Moisie a răspuns:

Asta nu se cheama invatamant ...ci PROSTEALA!
In tarile civilizate genul acesta de prosteala este interzis prin Lege!
De ex, in Germania prostirea religioasa este interzisa pina si in scolile ce tin de biserici!

| PorumbRodica1965 a răspuns:

Da, sistemul educational merge in paralel cu comertul. Pai draga, pe astia nu-i intereseaza ce idei transmit bietilor copii, dar asa este si rezultatul, de doi bani. Pe astia ii intereseaza sa aiba posturi si bani cat de multi, nu-i intereseaza ceea ce lasa in urma lor. Nu stiu ceea ce vor, toti vorbesc sa sune. Nu are nici un efect predarea religiei in scoli.Nu? Unde se vede? _ La popi in buzunar. Cat timp profesorii nu sunt interesati de elevi, nu pot fi interesati nici de Dumnezeu, ori el ar trebui sa le influenteze viata,. Nu au ei acest interes stai linistit. Profesorii de religie au invatat doar falsuri ca si popii, si falsuri predau,. Cui? Ba mai mult unii isi sustin cu aroganta prostia si falsitatea,.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt curioasa ce efect va avea asta pe termen lung. Deocamdata se pare ca e tocmai ala invers.
Dar da, e confuz. Incearca sa bagi la cap materiile care sunt considerate la examene, astea sunt importante pentru viitorul tau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu va mai duceti la scoala.aia sant nebuni, si va vrea idioti.voi santeti inteligenti. apucati-va de...

| CinevaNou a răspuns (pentru anonim_4396):

Vrei sa nu ne ducem la scoala ca sa ajugem toti ca tine? laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru CinevaNou):

Draguta? multi si multe ar vrea sa ajunga, ca mine.iar eu din scoala aruncat-am balastul inutil, si pastrai ce e bun asa cum din cuvantul Domnului invatat-am; cercetati toate lucrurile si pastrati ce e bun.toate sant bune, dar nu toate zidesc.deci iti pot spune; razi tu razi; cineva nou, dar urma alege, si cine rade la urma, rade mai bine.

| CinevaNou a răspuns (pentru anonim_4396):

"multi si multe ar vrea sa ajunga, ca mine"
In ce univers paralel? laughing Si limba Romana era balast inutil invatat la scoala?

| MultPreaInteleptulTractorist a răspuns:

Mi se pare foarte tampit organizat sistemul educational din Romania. Si nu numai din cauza asta.

| Ben00 a răspuns:

Sistemul educational iti prezinta informatii. Nu te obliga la vreo directie sau mentalitate. La noi se face religie pentru ca multi se declara la recensamant crestini.

| Lamaitzza a răspuns:

Scoala are datoria sa iti prezinte ambele teorii, tu ai dreptul sa alegi in care crezi.

| NOname a răspuns (pentru Lamaitzza):

"Scoala are datoria sa iti prezinte ambele teorii, tu ai dreptul sa alegi in care crezi."

Să-ţi "prezinte teorii" este una, să te îndoctrineze (cu ordodoxism) 12-13 ani la rând este cu totul şi cu totul altceva.

| ion933 a răspuns:

Citeste biblia si o sa te convingi

| Cyrano a răspuns (pentru ion933):

E drept sfatul tau, dar cine o va face? In primul rand trebuie convins ca ar trebui citita, altfel nu. De obicei oamenii nu citesc prea multe; oare cum crezi ca va citi Biblia pe care cei mai multi o urasc?

| Cyrano a răspuns:

Sistemul educational e prezentat avand la baza ateismul. Punctul de plecare in "stiinta" este teoria evolutionista. Nu tot ce apare in "stiinta" este stiinta!

| Dandanache a răspuns (pentru Cyrano):

Sistemul nu este ateu, ci laic, ceea ce permite continutului stiintific sa fie global valabil si nu deformat de la un spatiu cultural-religios la altul. La geografie, ca tot e pomenita in intrebare, nu se discuta evolutionismul.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Cyrano):

"Punctul de plecare in "stiinta" este teoria evolutionista"... rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor

| Liviu4you a răspuns:

Religia e o materie in plus. Stiinta e totul.

| adrian1419 a răspuns:

Scoala eficienta e una laica

| Alexandra1312 a răspuns:

Scoala este foarte cuidataaa! big grin