| navarre a întrebat:

Nu va adunati comori pe pamant, unde molia si rugina le strica si unde furii le sapa si le fura. Ci adunati-va comori in cer, unde nici molia, nici rugina nu le strica, unde furii nu le sapa si nu le fura. Caci unde este comoara ta, acolo va fi si inima ta (Matei 6, 19-21). Ce face biserica?
http://www.trilulilu.ro/tigrulmanu/942ac8d12bf916
PENTRU EI, POPIMEA, DE CE NU AR FI VALABILA ACEASTA INVATATURA?
Aaaaaa, ei sunt ei, si noi suntem noi?

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Probabil ca unii popi au decis ca au prea multe in cer si s-au decis sa adune si pe pamant ca de, ce-i prea mult strica.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Aia chiar e o porcarie din contra o viata avem sa strangem cate mai multe putem sa avem in vitor cine a scris aia nu a cunoscut fericirea si lipsa banilor tu ai vazut vreun sarac sa se planga ca e sarac da saraci vad mereu / vezi copii din africa mor de foame da ce vaticanu le pasa de ei aia au si armata da ce isus avea ceva de ce papa nu face ce facea isus sa mearga in pustiu omul ala reprezinta crestini atunci crestismnul i satanism

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Preotii au ajuns si ei la concluzia ca nu e bine sa-ti randuiesti viata dupa cai verzi pe pereti.Asa ca au si ei o gadire agnostica si ipocrita.
Acum credinciosii vor spune ca preotul este jonctiunea dintre Dumnezeu si pacatos, cu cat este mai bogat cu atat se largeste calea de comunicare iar cuvintele si rugile preotului fac ecouri in divinitate.
Pe cine chem sa-mi sfinteasca casa? pe ala cu Porche sau pe cel care vine descult cativa kilometri? cica au si elicoptere, deci double power! mai aproape de Dumnezeu!

Răspuns utilizator avertizat