|

Nu va pun doar o intrebare, ci va cer si ajutorul.Am nevoie de un doctor spiritual.De cateva zile cand ma scol dimineata ceva nu ma lasa sa ma scol.In prima zi am zis ca mor deoarece am stat constient vreo 10 minute si deja ma gandeam la ce-am facut in viata, caci nu ma mai puteam scula desi eram constient de mine, eram paralizat total.In dimineata asta am patit acelasi lucru pentru un minut si am auzit niste sunete de urlete si rasete in acelasi timp.Imi este frica sa nu fie vorba de un demon. Daca nu sti sa ma ajuti macar incearca sa ma indrumi la cineva sau pe un site unde sa pot citi despre asta(. Ajutati-ma va rog!

22 Raportează Evaluează
22 răspunsuri:
| a răspuns:

"De cateva zile cand ma scol dimineata ceva nu ma lasa sa ma scol."

Si mie mi-e lene sa ma scol dimineata, nu te teme! Si daca primul lucru care-ti vine in minte este "posedarea", atunci imi pare rau sa te anunt, dar esti un inapoiat de pe vremea Evului Mediu (cel putin in gandire).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Si mie mi s-a mai intamplat in unele dimineti sa ma trezesc paralizata.Chiar si seara sa adorm paralizata. O data am stat cred ca mai mult de sfert de ora si nu ma puteam ridica din pat. Nu stiu, ma simteam ceva mai ciudat decat de obicei. Cel mai bine, este sa incerci sa vorbesti cu un preot. Nu exista doctor spiritual. Cel putin, nu la noi in Romania.Eu nu am auzit de el.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bine, bine, e serioasa treaba, dar stii si tu ca acel doctor spiritual il gasesti in alta parte si nu pe TPU! Cand ai nevoie de un consult serios de specialitate într-o grava problema medicală în care îţi este pusa viata in pericol alergi la policlinica si nu pe TPU. Dar scuza-mă bineînţeles ca ştii lucrurile astea...
Înseamnă că problema e urgentă...

Nu te lăsa descurajat de nimic. Pune-ţi nădejdea în Dumnezeu Mântuitorul şi cere ajutorul Maicii Domnului pentru ca rugaciunea noastră să fie mai uşor şi mai repede ascultată (e nevoie pentru că întotdeauna păcatele noastre fac sa întârzie "răspunsul" lui Dumnezeu).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Intră şi tu într-un început de căinţă, de regretare a păcaului care te vor introduce imeidat în "antecamera" starii de siguranţă. Ori de ce fel ar fi păcatul, în îndepărtarea de Dumnezeu el capătă proporţii mari. Păcatul spre exemplu, murdăreşte sensul pe care noi îl dăm iubirii, vieţii, existenţei, pervertindu-le pe toate acestea.

Dacă ajungi vreodată la sentimentul de non-sens al existenţei, asta nu e decât din cauza modului în care păcatul poate îmbâcsi modul de gândire, a modului în care poate izola prin egoism, risipa resurselor, necultivarea virtuţilor, etc...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Problema vedeniilor, a halucinaţiilor, nu e decât o furtună într-un pahar cu apă pe lângă adevăratele necesităţi spirituale care se cer poate împlinite (dacă nu sunt deja).

Sufletul are nevoie de eliberare de păcate prin harul lui Dumnezeu (taina mărturisirii), de harul divin regăsit doar în Biserică (ca fapt divers, un yoghin prezent din curiozitate la Liturghie a mărturisit stări de "iluminare" cum nu a mai simţit niciodată până atunci în meditaţiile grupului său...).

Orice persoană are nevoie de un doctor spiritual care caută vindecarea, iar acesta nu este psihologul, cel care pentru a-şi menţine pacientul legat de şedinţele foarte costisitoare, este "nevoit" să-i întreţină sau chiar să-i amplifice stările de derută- se cunosc din ce în ce mai multe cazuri de acest gen de "profesionism")

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru milan9):

Multam omule. Puteai pe scurt sa-mi zici ca am nevoie de o spovedanie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Orice persoana are nevoie de o hrană pentru suflet, de un sfătuitor moral care cunoaşte şi fructifică experienţa spirituală de 2000 de ani a sfinţilor, a celor are au ajuns să cunoască şi să se confrunte cu toate mecanismele fine ale înşelării ce vine de la demoni. Aceia înşeală în special prin "părerile de sine", prin mândrie, prin îndepărtarea omului de sursa de sfaturi spirituale care îl poate lămuri sau îl poate elibera spiritual.

Acel doctor spiritual este duhovnicul, iar eliberarea pe care o poate oferi el nu se compara cu nici un alt remediu şi cu nici o altă consiliere de orice gen… Este domeniul lui. Cunosc cazuri ale unor persone care şi-au schimbat radical viaţa prin taina mărturisirii chiar dacă fusese lăsată de ei ca ultimă "variantă", şi doar din curiozitate…

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mie mi s-a intamplat odata. Incearca sa te fortezi, n-are treaba cu niciun demon. Daca ai puterea sa te ridici, iti dai dupa seama ca singurele chestii care te tin legat sunt frica si disperarea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Paralizie în somn, corpul este adormit, creierul nu iar dacă deschizi ochii în timpul paraliziei începi să ai halucinaţii.Nu e nimic supranatural.

Mai multe detalii aici: http://controlul-viselor.blogspot.ro/......sleep.html

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Singurul lucru care te poate scapa din situatia asta este un sut in curulet, dat cu toata puterea. Crede-ma, functioneaza al dracului de bine. Mai ales cand sutul este acompaniat de o serie de palme bine plasate peste mutra. Daca vrei sa scapi de problema prin metoda expusa de mine mai sus sa stii ca ma ofer voluntar. Te asigur ca in urma tratamentului aplicat vei ramane la fel de paralizat, dar cu o schimbare radicala a felului de a vedea viata de zi cu zi big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nici nu sti ce inseamna spiritualitate...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mergi la un doctor si spui ca ai probleme cu somnul, iar la faza ca auzi sunete si altele iti recomand cu caldura un psiholog nu popa cu un "tratament" astiintific.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ce senzattie ai cand auzi acele sunete? Poate fi inceputul unei boli psihice.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Lasa-mi un ID de mess.

Nu-s reparator de spirite, dar te pot ajuta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu te lua după cei ce spun că nu există sau nu au auzit de doctori spirituali. Exista o singură Persoană, Domnul Isus care poate vindeca nu numai trupul ci şi sufletul. Trăim în timpul unui mare război spiritual; nu exista om care să nu fi fost afectat de urmările acestuia. Dar Acela care veghează peste toţi nu dormitează. Îngerii Lui ne ocrotesc în fiecare clipă. Şi nu face lucrul acesta din datorie; ci pentru că ne iubeşte.
Un copil de ce îşi iubeşte părintele? Totuşi, pentru motive mai mari decât acestea trebuie să Îl iubim pe Dumnezeu. Nu avem motive? Sunt mai multe decât ne putem noi imagina. Pentru mulţi este o ruşine să pe plece pe genunchi fie ca să aducă mulţumiri fie ca să aducă cereri înaintea Tatălui nostru ceresc. Eu te sfătuiesc să te pleci pe genunchi şi să ceri ajutorul Său divin. Dumnezeu este mult mai dornic să ni-l ofere decât suntem noi să I-l cerem.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Scarbo):

Nu am mai auzit de mult sunetul ala.Aveam un ochi deschis si perna peste un ochi. Apoi am avut impresia ca mi-am dat perna de pe ochi dar cred ca totul era in mintea mea{ca si cum visam} si totusi am realizat ca tot nu vad cu ochiu drept. Apoi am auzit rasetele, maraielile si tipetele. Apoi am tipat si eu in interiorul meu si vedeam cum scutur parca cu sufletul plapuma de pe mine. Dupa care m-am sculat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru ViseleSmulgGratii):

Mentaltut e id-u meu

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Trebuia sa ii faci legatura cu nenea reikist.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Diavolul încearcă prin diferite metode prăbușirea omului. Dacă vrei doctor spiritual caută prin mănăstiri. Nu cunosc toate mănăstirile țării, dar, cei mai înstăriți călugări se găsesc prin Bucovina și Neamț. Caută oricum o mănăstire. Ține minte totuși, neștiute sunt tainele Domnului. Dacă-i chiar un diavol nu vei păți nimic fiindcă cu îngăduința lui Dumnezeu se întâmplă toate, nu vei primi mai mult decât poți duce. Ba chiar bucură-te de asemenea apariții căci Dumnezeu îți dă răgaz de pe acum să stârpești puterile antihristului și să cunoști puterea lui Dumnezeu. Crede-mă, și orice preot creștin ortodox, sau simplu călugăr îți poate spune. Trebuie să ai credință arzătoare și prin această credință să ai paza minții. În fața ta poate să stea o legiune de demoni pregătiți de atac, dacă vei putea face doar o metanie și să strigi : Doamne, nu mă lăsa, atunci nu doar că te vei război cu acea legiune, dar o vei goni spre străfundurile pământului. Îți spun Mental, dacă ceea ce-ai spus e real atunci îți pot cânta:

Fericit ești de Dumnezeu de a cunoaște puterile lui și înainte-văzător al Harului Său Dumnezeiesc te-a pus întru Slava Preasfintei Și De Viață Făcătoarei Treimi!

O zi bună îți urez în continuare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Mental):

Parerea mea este ca ai avut un cosmar intr-un cosmar, te trezesti din primul cosmar, iar apoi intri in cel de-al doilea cosmar, mi se pare ceva incredibil, seamana foarte mult cu realitatea, dar nu tine foarte mult pentru ca te trezesti imediat, mi s-a intamplat si mie asa ceva, nu prea iti dai seama daca e real sau nu. Sau poate fi inceputul unei boli psihice, halucinatii auditive ( schizofrenie ), sau poti suferi de depersonalizare, cand intri in acea stare, confunzi visele cu realitatea, cred ca ar trebui sa consulti un psiholog, el va sti ce e de facut si te va ajuta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu cred ca este vorba de un demon. Adica, de ce ti-ar face un demon rau? Nu este o chestie chiar atat de ciudata pe cat crezi. Ceea ce spui tu este ca erai constient in timp ce corpul tau era adormit. Cand ti se mai intampla asta, relaxeaza-te. Elibereaza-ti mintea si incearca sa-ti simti corpul. Incearca sa-ti misti incet degetele si sa te ridici. In legatura cu urletele si rasetele, nu te speria. Asta mi s-a intamplat si mie, doar ca la mine e un pic mai diferit.
Nu te speria! Fii calm si linistit.
Astfel de lucruri daca imi amintesc bine se mai intampla persoanelor care incearca/ se proiecteaza in astral.
Nu exista doctori spirituali. Singurul care te poate ajuta esti doar tu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează