Fumaretul, nu zice nimeni ca obiecte din casele alora nu se misca sau ca nu apar fantome, doar ca exista o problema... sunt trucaje.
Sunt persoane fictive.Totul este regizat. Exact cum sunt emisiunile romanesti gen Iubire Interzisa, Ochii din umbra etc.
Fratele meu, aia e o emisiune trucata. Si eu pot sa ii sun si sa ii zic ca am avut trairi paranormale!
E facut pentru bani, cum e facut si 2012, chiar crezi ca sunt reale? chiar crezi ca sunt adevarate?
EPIC FAIL! serios? chiar crezi in tampenia aia? singura experienta care le-a schimbat viata alora e ca s-au angajat ca actori prosti la discovery si au bani de o paine...numa' tampenii pe acolo.
Eu ma uitam la emisiunea asta, dar intr-o noapte am avut un cosmar cum ca era ala rau, de jos, la noi in scoala, si i-am promis lui Dumnezeu ca nu am sa ma mai uit la filme de groaza, si ma refeream la filmele cu satana, draci, demoni, fantome, posedari sau alte spirite.
Da.Ma uit.Si imi place foarte mult.Si sincer mi-a raspuns la cateva intrebari pe care le aveam in minte si credeam ca nu voi afla raspunsul niciodata.Acum m-am lamurit
Da urmarecs emisiunea in fiecare vineri la ora 22:00 si ai dreptate iti poti da seama de aceste lucruri care nu cred ca sunt inventate
DaV întreabă:
Mariusene165 întreabă: