| cimbru a întrebat:

O biserica divizata o mai putem numi biserica? Cand avem peste 34.000 de mii de tipuri de biserici crestine, care pretind ca se inchina aceluias Dumnezeu dar nu sunt in stare nici sa fie de acord cu cele mai elementare lucruri in ceea ce il priveste pe Dumnezeu, mai putem noi oare spune ca ei se inchina unui Dumnezeu? sau se inchina unui persoanj dintr-o carte adaptat propiei lor personalitati?
Ce credibilitate mai are crestinismmul in aceste conditii? Ce credibilitate mai au toate religile lumii cand nu sunt in stare nici macar sa fie de acord in ceea ce il priveste pe Dumnezeu si numarul de Dumnezei.
Mai este relevanta religia avand in vedere rigiditatea de care da dovada, ea fiind de mult depasite de noile idei stiintifice actualizate care nu au la baza nici o preconceptie? Mai are credibilitate un Dumnezeu imperfect, crud si rau care pedepseste exact ca omul primitv pe oricine care i se impotriveste prin idei, fapte si gandire?

6 răspunsuri:
| OOOLEOOO a răspuns:

Biserica, aduce profit preotilor ce rost are sa construiesti o biserica? Daca exista un creator atat de mare care nici cerurile nu-l cuprind acesta va incape intr-o casa zidita de un om pacatos?

| RAY a răspuns:

Corect,dar toti au acelasi carte mitologica dar fiecare o interpreteaza diferit fata de altu

| SamyArdy a răspuns:

Parerea mea este ca fiecare trebuie sa-L aiba pe Dumnezeu in inima lui si sa se diferentieze de restul lumii prin traire ca intr-adevar sunt prea multe diferentieri chiar crestine, dar cred ca religia cea autentica este umblarea prin viata asta dupa cum scrie in Biblie.Si da, Dumnezeu exista pentru ca El i se descopera celui care doreste din toata inima sa i se descopere...Si adevarul este ca, chiar stiinta, incetul cu incetul dovedeste ca exista un creator tongue

| EmaS a răspuns:

Martin Luther dupa ce si-a luat doctoratul in teologie a ajuns la concluzia ca nu o religie ci o relatie personala bazata pe dragoste iti aduce mantuirea.,,

Răspuns utilizator avertizat
| Dorugar a răspuns:

O biserica atat de divizata nu poate fi a unui Dumnezeu Unic si Atotputernic, ci o biserica a Diavolului. Iar istoria bisericii crestine ne confirma clar aceasta realitate.
Deci raspunsul este DA, poate fi o biserica, dar una a lui Satan, adica cea a lui Christos care se recunoaste ca fiind LUCIFER, cel pe care toti crestinii il numesc Dumnezeul lor.