| VasileBen a întrebat:

O dovada mondiala ca exista Satan este modul cum s-a raspandit crestinatatea, precum si islamul.

Crestinatatea apostata, contaminata de minciunile lui Satan, a trecut dincolo de granitele imperiului roman. Isus a profetit ca dupa el va veni vrajmasul adica Satan care va semana neghina.
Actiunile lui Satan s-au concentrat preponderent asupra crestinismului care fuzionandu-l cu elemente din religiile false pagane, din tarile in care s-a raspandit crestinatatea, a rezultat crestinatatea apostata care se deosebeste de crestinismul original din secolul I.

Pentru a completa semanatul neghinei Satan a pregatit islamul inspirandu-l pe Mohamed sa scrie Coranul. Daca cititi Coranul veti putea observa elemente din Biblie mult deformate, dar avand ca puncte de plecare Biblia.

Multi spun ca crestinatatea s-a raspandit prin sabie insa nu este asa. Cruciadele au servit si servesc tocmai acestei minciuni pentru ca oamenii sa aiba perceptia ca crestinatatea s-ar fi raspandit prin violenta. La fel si inchizitia si arderea pe rug a lui Giordano Bruno (un om de stiinta) tocmai pentru a pune bazele izbucnirii iluminismului stiintific transformat in zilele noastre in secularism sau necredinta care e veche de cand lumea si nu e ceva nou. Ateismul sau necredinta nu e ceva nou. Satan se preface in inger de lumina asa cum a amagit-o pe Eva sa cunoasca si raul inducandu-i ca va avea ceva de castigat - "ca va fi ca Dumnezeu".

Doar o fiinta precum Satan ar fi putut sa faca asa ceva, din umbra, la nivel mondial.

E sincer cineva in a gasi adevarul aici?

5 răspunsuri:
| Zartbitter a răspuns:

De ce încerci să te folosești de logică și rațiune într-o discuție despre un subiect care numai asta nu reprezintă?

Crede și nu cerceta.

Sau cercetează și încetează a mai crede.

| Spo0ky a răspuns:

Vikingii AU avut incursiuni in marea mediteriana. N-ai auzit de garda "Varangian" al imparatului Bizantin, Sa nu mai pomenim ca au traversat toate raurile europei pentru comert.

Răspuns utilizator avertizat
| OniChan666 a răspuns:

Deci in concluzie...
Dumnezeul pe care il slujesc oamenii care au citit biblia si care merg la biserica este Satan.

Răspuns utilizator avertizat