| baiasuciprian a întrebat:

O intrebare de clasa elementara in logica :))))

Au fost toti ateii candva persoane religioase?

da/nu + explicatie

Facebook name: emerson andrew
http://baiasuciprian.blogspot.com

Răspuns Câştigător
| Woodenpints91 a răspuns:

Încearcă să nu-mi răspunzi cu citate,şi bagă ceva de la tine, dacă vrei să iau în seamă ce-mi zici.
Dacă voiam să ştiu care era părerea lui Schopenhauer despre asta, citeam o carte de-a lui. Nu e nevoie ca tu să fii intermediar.

6 răspunsuri:
| Woodenpints91 a răspuns:

Au fost aşa cum a vrut societatea în care au crescut şi familia să fie. Asta până când au început sa judece pentru ei şi să-si dea semaa că toate religiile sunt un mare căcat.

| baiasuciprian explică (pentru Woodenpints91):

"Religia este capodopera artei de a dresa animalele, deoarece dreseaza oamenii cum sa gândeasca." - Arthur Schopenhauer

| Woodenpints91 a răspuns (pentru baiasuciprian):

Încearcă să nu-mi răspunzi cu citate,şi bagă ceva de la tine, dacă vrei să iau în seamă ce-mi zici.
Dacă voiam să ştiu care era părerea lui Schopenhauer despre asta, citeam carte de-a lui. Nu e nevoie ca tu să fii intermediar.

| baiasuciprian explică (pentru Woodenpints91):

Nu banuiam ca esti familiar cu Schopenhauer,avand in vedere ca oamenii ar trebui sa aiba libertatea de a alege in ce cred si la ce/cine se roaga. Unele culte religioase (crestinism, catolicism s.a.m.d.) nu mai respectat acest drept fundamental uman si cum spunea un coleg„se baga in sufletul omului" incercand sa ii insufle iubirea si credinta in Dumnezeu. Acesta este doar inceputul incercarii de indoctrinare caci, odata ce omul „a intins un deget", reprezentantii religiosi ai cultului „iau toata mana si uneori piciorul laughing" si recurg chiar la o forma de hartuire, batand pe la usile posibililor credinciosi. Mai poate fi vorba in aceste conditii de religia vazuta drept credinta sau ca indoctrinare religioasa?

| Woodenpints91 a răspuns (pentru baiasuciprian):

Dacă voiam să ştiu care era părerea lui Schopenhauer despre asta, citeam o carte de-a lui. Nu e nevoie ca tu să fii intermediar.

| Rapplex a răspuns:

Intrebarea corecta ar fi:„Au fost toti crestinii candva atei?", iar raspunsul este „Da, la nastere!"

| ateu123 a răspuns:

Ne nastem cu toti ateii