Romani detesta tot ce e diferit de ei, noroc că in 2020 le-a spus Iohannis sa se spale că erau străini de ea )))) îți dai seama așa despre ce vorbim )))) și tu acum ceri explicații
Pentru ca unii se cred detinatorii adevarului suprem si le stiu ei mai bine pe toate. N-au cum sa te intelegi cu genul acela de oameni si e mai bine sa-i ignori. Cat despre respect, in teorie da, ar trebui sa te trateze cu acelasi respect cu care ii tratezi tu pe ei dar pentru asta este nevoie de bun simt si multi nu il au.
Sincer habar n-am. Sunt mulți creștini debili mintali și care n-au înțeles absolut nimic din mesajul Evangheliei. Probabil e mizantropie sau doar fariseism. Cine știe.
A fi ateu sau credincios depinde de informatiile pe care le avem, nu pot fi detestati nici credinciosii nici ateii in concluzie decat daca cu buna stiinta ascund adevarul.
Si anumiti atei detesta credinciosii! Dar de ce detesta si nu dovedesc nimic atat ateii cat si credinciosii, asta ma mira!
De ce ne pedepseste Dumnezeu din moment ce doar unora li s-a revelat? Nu e corect cinstit!
SaintOcea întreabă: