anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O iubire imposibila grav daca m-am indragostit de o pocaita? eu find ateu probabil toata lumea stie asta (nu am gresit categoria )dumnezeu spune ca trebie sa ne iubim de ce sa iubesti e un pacat?

28 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

O iubire imposibila.Pentru ca ea nu cred ca si-ar dori sa se casatoreasca cu un sot ateu.Las,ca-ti trece.

| anonim_4396 explică (pentru EmaS):

Da asa e ce mas face fara literele tale

| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

Adica,explica-te.

Fara sfaturile tale legat de raspunsul tau

| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

Asta inseamna ca tu trebuie sa faci ceva.Ghici ce?

Sa devin ateu negativ? is prea pozitiv

| Esperança a răspuns:

Nu e rau daca te-ai indragostit, poate te va face sa cunosti lucruri pe care nu le stii. Poate te va ajuta sa intelegi ca Dumnezeu chiar exista. Acum depinde si cat de pocaita e ea. ca daca e doar cu numele atunci e clar... Bafta!

| Urzi23 a răspuns:

Mare nedumerire am citind cele postate de tine.deci tu ai o mare iubire in suflet pentru o pocaita, tu oftezi pe TPU de te aude si ea pina aici am inteles.Cu tine sunt lamurit dar ea este necunoscuta cea mare.Citind eu pe la D/S si Conversatii am dat de multi care pentru iubirea pierduta umblau cu jbiltul de git si cu scaunul dupa ei si intrebau lumea cum sa procedeze. Poate trebuia sa faci referire si la punctele ei de vedere, ca nu esti indragostit de categoria Religie ci de ea (pocaita), pe la noi doar pui cenusa-n cap pocaitilor dar tot nu pricep daca ea stie ca o iubesti sau daca exista o ea=pocaita.deoarece este posibil ca mintea ta sa dea rateuri si sa ai o iubire imaginara. Poate esti indragostit virtual pe facebook, am auzit ca pe acolo sunt si casatorii virtuale, una de pe aici era maritata cu 7 si ii incurca intre ei si ei se certau virtual pentru ea, probabil or avea si un tribunal virtual sa ii divorteze.Nu ma intreba de copii virtuali rezultati din mariajele virtuale, ca nu stiu ce sa raspund or fi prin recensamint trecuti la atei.

| anonim_4396 explică (pentru Urzi23):

Eu nu iubesc pe internet

| Urzi23 a răspuns (pentru anonim_4396):

Raymusic19 explică (pentru Urzi23):

Eu nu iubesc pe internet

Urzi23 a raspuns cu intelepciune:

Dar oftezi dupa o pocaita pe internet, de ce nu te duci sa oftezi la usa ei sau pe la balcon? Sa nu zici ca sar pocaitii cu mic cu mare cu parul la tine si te scot din bloc tiris si tu te tavalesti pe jos pentru dragostea ta.

Pentru ca vream o parere da se pare ca tu nu sti cei aia

Uite scris de miinile tale si nu prea suna a parere asa zic eu
"O iubire imposibila grav daca m-am indragostit de o pocaita"

Vrei sa isi scriu un verset din bibie? isus a zis sa nu judeci pe alti ca si tu vei vi judecat / judecata/barfa e pacat de moarte da tie nu isi pasa nu-i asa?

Doar tatal are voie sa ne judeca pe fiecare dintre noi

Stai ca tu aplici conceptul din popor "arunca moartea in tigani" Pai nu eu sunt indragostit de pocaita din cite vad tu pomenesti.Eu daca as fi indragostit de o pocaita as incepe sa gindesc A) urzi23 love pocaita B) Pocaita? love Urzi23 C) pocaita love Urzi23 aha deci Vine prima concluzie Urzi23 love pocaita, pocaita love Urzi23. Deci ce este de facut ca Urzi23 ateu convins, Pocaita=crestina convinsa. Ateul de inima neagra pune jbiltul de git, Pocaita nu deoarece ii interzice Dumnezeu deci 1-0 pentru pocaita.Ateul convins=ateu cu scaun la cap si nu vrea sa renunte la pocaita pentru niste chestii lipsa ce va face el? Re se pocaieste si traieste dupa valorile crestine.Ce va rezulta o familie cu scun la cap si doi oameni fericiti. Luam cazul ateului troglodit ce va rezulta la 50 de ani va fluiera a paguba si va zice ce,,,, am fost. Pocaita ce va face pai ea se duce cu nepotii la gradinita si zice Nu a fost sa fie asta este, ca Dumnezeu a avut grija mea ca puteam ajunge mai rau si viata mea se transforma in iad si aveam iadul in batatura. deci bre raynusic19 cum o dai cum o dregi tot la bea grigore agheasma ajungi daca vrei sa fii fericit. Conditia este ca ateul sa scoata punga din cap sa il poata primi in inima lui pe Dumnezeu.

| cristi202 a răspuns:

Depinde ce intelegi prin a iubi. Daca te referi doar la latura fizica, e pacat, asa cum e pacat sa iei mincarea in gura si doar sa o mesteci ca mai apoi sa o arunci afara din gura. Nu e pacat de hrana aceea? La fel faci si cu sexul, daca nu e o relatie stabilita pe incredere si dragoste sacrificiala, in care pui totul la bataie si vrei sa te casatoresti (si o si faci) cu persoana respectiva, e ca si cind ai arunca mincarea din gura mereu, si ai muri de foame. Sexul fara o relatie serioasa e incomplet, e doar placere si atit. Si in acest sens, prostituatele se pricep bine, nu trebuie neaparat sa iei o pocaita sau o fata cuminte. Insa Dumnezeu vrea ca prin sex noi sa experimentam mult mai mult decit atit, El vrea ca sexul sa uneasca persoanele ce se iubesc, sa le uneasca in asa mod incit ele sa nu mai poata fi despartite niciodata. Insa putini ajung acolo.
Si nu e grav daca te-ai indragostit de o pocaita, daca chiar asa e. Poate asa iti va aduce ea mintea la cap.happy Sper sa nu fie invers.

| Sentinel a răspuns (pentru cristi202):

laughing "asa cum e pacat sa iei mincarea in gura si doar sa o mesteci ca mai apoi sa o arunci afara din gura. Nu e pacat de hrana aceea? "

Nu-i asa? happy Si mancarea din ce este compusa? Din energie, right? Si cand se descompune energia se reintoarce in energie, right? Si omul cand moare inseamna ca e pacat? Ca tot in nefiinta (nemanifestat se intoarce) right? laughing E grea logica.
Cand renunti la atasament si accepti complet reintoarcerea in Fiinta, la Sursa a oricarui lucru sau vietate, atunci devii liber. Pana atunci esti sclavul propriilor atasamente si traiesti in frica. A rupe atasamentele nu inseamna sa nu-ti mai pese, ci sa intelegi profund in Sinea ta, sa iti intelegi originea ta si a tuturor fiintelor si lucrurilor ca fiind o origine eterna fara inceput si sfarsit, sa intelegi originea Celui care le tine pe toate.
Din pacate, cam toti oamenii (aproape) suntem inca sclavi, desi s-a remarcat un progres rasunator in ultimii ani in privinta eliberarii din lanturile suferintei.

| Bia_8599 a răspuns:

De ce te-ai indragostit de o pocaita? Ca e frumoasa? Sunt destule alte fete frumoase. Si crezi ca fata aia s-ar casatori cu tine, un ateu?

| anonim_4396 explică (pentru Bia_8599):

Suntem prieteni din copilarie

Răspuns utilizator avertizat
| ZvT a răspuns:

O să ai probleme toată viaţa pentru că am auzit o pocăită că nu se **** cand e post.

| CandyTetris a răspuns:

Eu stiu o relatie de gen(un prieten foarte bun cu o amica).Ea il accepta asta cu este,un baiat inteligent,talentat si cu bun simt,care nu e complet convins ca exista o putere superioara.El incearca,fara a face compromisuri, sa o inteleaga si sa-i inteleaga credinta fiindca o iubeste.
Depinde cat de mult tii la ea. Daca nu esti dispus sa o iei de la inceput,sa iti recalculezi intregul sistem de valori, sa incerci sa intelegi in ce crede ea si sa o accepti in ciuda faptului ca nu credeti in aceleasi lucruri, nu te juca cu mintile fetei.

| Coconutz a răspuns:

Eu cred intr-o fiinta superioara dar iubirea nu poate fi limitata de nimic si ar trebui sa ii spui chestia asta.Si daca e sa o luam si pe partea cu religia. Este un pacat sa iubesti? Daca Dumnezeu ne-a creat cu capabilitatea de a iubi de ce trebuie sa o limiteze.Nu exista limite.

| elenyss a răspuns:

Tu, ca ateu, iti faci probleme de pacate?!

| anonim_4396 explică (pentru elenyss):

Numi fac probleme de pacat ca nu exista ceva

| elenyss a răspuns:

Da, a specificat in alt post ca e grasa. Are si penseta! tongue

| Lavynya99 a răspuns:

Nu e un pacat sa iubesti! Daca te-ai indragostit de ea, pocaieste-te, daca o iubesti atat de mult!

| zxcxzxc a răspuns:

Parca erai ateu! inseamna ca ai si tu un strop de credintza in tine! Dumnezeu zice iubeste-ti aproapele! nu e un pacat sa iubesti ba chiar din contra!