|

O să mă considerați nebuna, dar jur că nu mint.Am o problema, va rog ajuta-ti-ma! Daca nu știți prin ce trec, va rog nu judecați! Seara când intru in pat sa mă culc, chiar când sa adorm mâinile mele încearcă singure să mă strângă de gât, apoi fara voia mea tip, simt o energie prin mine în stânga, pe spate, cald. Apoi gura mi se deschide singura și mă jignește, apoi un râs cretin, apoi gura se deschide și vorbește fără voia mea, spune : "Asa iti trebuie!"Când pun capul seara sau ziua pe pernă aud ca și cum mi-ar bate o inima în ureche.Telefonul mi se bruiază. Uneori simt ceva rece in pat, pe lângă mine.Aud fâșâieli și trosnituri prin casa. Uneori sunt nervoasa fara un motiv aparent, ca și cum cineva sau ceva mi-ar da starea lui de spirit.Alteori gura mi se deschide singura și sasaie. Uneori îmi tremură capul fara voia mea, deși sunt sanatoasa.Alteori picioarele ori mâinile mi se mișcă fara voia mea.Am fost la biserici, m-am rugat, am fost pe la preoți, m-am spovedit, împărtășit, am ținut post, am făcut sfeștanie, am spus problema mea.Mi s-au citit slujbe speciale.Uneori îmi apar lucruri groaznic de urate in cap, la care nu m-aș fi gândit în veci, de exemplu ieri oameni tăiați în două. Daca mă gândeam la orice persoană dragă o vedeam tăiată în două.De 9 luni e asa.E clar, sunt posedata! Nu știu ce să mai fac! A trecut cineva prin așa ceva sau ați mai auzit asta? Ce să fac ca sa se rezolve?

13 Raportează Evaluează
13 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu te mai uita la filme de groaza sau fantezy si ai sa te linistesti iar suplimentar fa cate o rugaciune inainte de culcare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu exista posesiune demonica, mergi la psihiatru. Psihiatrul iti va scoate demonii cu Rispolept.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Oare sunt singurul om normal la intrebarea asta?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E clar, sunt posedata!
Asta este clar doar dacă crezi în diavol, ca o entitate care poate să intre în capul tău și să îți influențeze voința, comportamentul. găndurile, viziunile.
.Am fost la biserici, m-am rugat, am fost pe la preoți, m-am spovedit, împărtășit, am ținut post, am făcut sfeștanie, am spus problema mea.Mi s-au citit slujbe speciale.
Stop. Și ți-au rezolvat problema? Dacă nu au reușit, asta înseamnă.
Că diavolul t-ea posedat definitiv și nu mai ești vindecabilă, iar în fațalui rugăciunile, spovedania, împărtășania, postul, sfeștania, slujbele speciale nu au nici un efect. Al dracului diavol!
Dar dacă ai lua niște calmante poate că te-ai mai liniști puțin.
Stop. Dacă este așa, asta înseamnă că nu e nici un drac. Dacă un medicament, o substanță chimică te calmează, asta înseamnă că creierul tău funcționează defectuos.
Acest gen de tulburare a ajuns să fie studiat de o ramură a medicinei numită psihiatrie, care a înlocuit credința în diavoli cu credința în doctrinele lor, care împart sufletul în conștient, inconștient și supra conștient, și incearcă apoi să rezolve o problemă de soft ( gândurile) cu o acțiune asupra hardului, prin substanțe chimice medicamente. Cu alte cuvinte, l-au înlocuit pe dracul cu tatăl său și i-au dat alt nume.
Deci, nu ești nici posedată ( părerea popilor), nici nebună ( părerea pshiatrilor). Să nu fim supărați pe ei. Așa învață fiecare din ei la școala lui, lucruri greșite despre viață. Asta nu se întâmplă fiindcă religia unora sau știința altora sunt rele, că doar fiecare vrea să te ajute, să te facă bine.
Dar în nici o carte nu scrie nimic despre tine. În unele scrie că ai fi îndrăcită, dar aceea este o teorie despre draci, în altele scrie despre oameni nebuni, dereglați complet, care au nevoie de îngrijire în spital, ceea ce nu este cazul tău.
Dar, tu, tu, ce să faci?
Vrei să revii la normal?...2004 - 2242 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

De cand ai inceput sa ai astfel de stari si de ce anume crezi ca au fost declansate?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

O deposedare se tine si cu 7 preoti in acelasi timp. Eu te cred, stai linistita. Poti incerca sa dai cu agheasma prin camera, si sa ti tamaia aprinsa. Posibil sa treaca asa, daca nu... cine stie, vorbeste cu un specialist. Incearca sa mai pui si icoane sfintite in camera, sau sa porti cruci sfintite la mana sau gat. Cine stie ce pacate ai savarsit de ti se intampla toate acestea. Bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Exorcist daca ti-a fost afectat creierul de la indoctrinare sau psihiatru in celelalte cazuri.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Draga prietena, o sa iti descriu cate ceva despre Hristos in primul rand, dar Dumnezeu in biblie incurajeaza mersul la medic, poti merge la medic pentru un tratament, medicul trateaza si Dumnezeu vindeca. Incearca sa mergi la medic, dar hai sa vorbim despre aceste lucruri caci tu crezi unele erezii. In primul rand, cand esti copilul Lui Dumnezeu, absolut nici un demon nu are autoritatea de a te poseda. aceste temeri, atunci cand cunosti adevarul, dispar. Care este adevarul? Adevarul este ca Dumnezeu a spus in cuvant ''Nicidecum n-am sa te las, cu nici un chip nu te voi parasi'' si de asemenea in psalmul 91 este scris.
''Cel ce stă sub ocrotirea Celui Preaînalt
şi se odihneşte la umbra Celui Atotputernic
2 zice despre Domnul: „El este locul meu de scăpare şi cetăţuia mea,
Dumnezeul meu în care mă încred!"
3 Da, El te scapă de laţul vânătorului,
de ciumă şi de pustiirile ei.
4 El te va acoperi cu penele Lui
şi te vei ascunde sub aripile Lui.
Căci scut şi pavăză este credincioşia Lui!
5 Nu trebuie să te temi nici de groaza din timpul nopţii,
nici de săgeata care zboară ziua,
6 nici de ciuma care umblă în întuneric,
nici de molima care bântuie ziua namiaza mare.
7 O mie să cadă alături de tine
şi zece mii la dreapta ta,
dar de tine nu se va apropia.
8 Doar vei privi cu ochii
şi vei vedea răsplătirea celor răi.
9 Pentru că zici: „Domnul este locul meu de adăpost!"
şi faci din Cel Preaînalt turnul tău de scăpare,
10 de aceea nicio nenorocire nu te va ajunge,
nicio urgie nu se va apropia de cortul tău.
11 Căci El va porunci îngerilor Săi
să te păzească în toate căile tale,
12 şi ei te vor duce pe mâini,
ca nu cumva să-ţi loveşti piciorul de vreo piatră.
13 Vei păşi peste lei şi peste năpârci
şi vei călca peste pui de lei şi peste şerpi.
14 „Fiindcă Mă iubeşte", zice Domnul, „de aceea îl voi izbăvi;
îl voi ocroti, căci cunoaşte Numele Meu.
15 Când Mă va chema,...2006 - 2203 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Irinel15123532):

Ok, bine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

În nici un caz nu asculta poveștile preoților cu ritualurile inventate de ei.
Roagate direct la Dumnezeu fără icoane, si in timpul rugăciunii să ai ceva pe cap.
Orice.
Roagate să te ajute cu problema care o ai si vei scăpa, indiferent de cât de grav este.
Daca mai ai întrebări, te pot ajuta oricând.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Citește Biblia.Roaga-te lui Dumnezeu si crede ca te va vindeca si vei fi vindecata.Isus când vindeca zicea ca "credință ta te-a vindecat, du-te si nu mai păcătui."

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AstalusAna):

Daca o incurajezi in nebunia ei, esti mai nebuna ca ea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Uneori, Satana poseda oameni, in biblie sunt multe cazuri in care Isus scotea demoni din oameni la porunca Sa si nu se mai intorceau. Mai tarziu, si ucenici puteau scoate draci dar oare ii scoteau prin puterea lor? Nu, Isus le dadu-se aceasta putere, oameni pot face minuni doar printr-o forta care ar putea sa le faca fiindca singuri sunt doar... oameni. Asa ca numai Dumnezeu te poate ajuta, roaga-te Lui si crede din toata inima ca te poate ajuta. Nu te va putea ajuta nicio spovedanie sau slujba speciala. Si inca ceva, incearca sa-ti dai seama de ce ti se intampla asta. De cand ti se intampla asta?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează