| FoundYouLover a întrebat:

O să mă considerați nebuna, dar jur că nu mint.Am o problema, va rog ajuta-ti-ma! Daca nu știți prin ce trec, va rog nu judecați! Seara când intru in pat sa mă culc, chiar când sa adorm mâinile mele încearcă singure să mă strângă de gât, apoi fara voia mea tip, simt o energie prin mine în stânga, pe spate, cald. Apoi gura mi se deschide singura și mă jignește, apoi un râs cretin, apoi gura se deschide și vorbește fără voia mea, spune : "Asa iti trebuie!"Când pun capul seara sau ziua pe pernă aud ca și cum mi-ar bate o inima în ureche.Telefonul mi se bruiază. Uneori simt ceva rece in pat, pe lângă mine.Aud fâșâieli și trosnituri prin casa. Uneori sunt nervoasa fara un motiv aparent, ca și cum cineva sau ceva mi-ar da starea lui de spirit.Alteori gura mi se deschide singura și sasaie. Uneori îmi tremură capul fara voia mea, deși sunt sanatoasa.Alteori picioarele ori mâinile mi se mișcă fara voia mea.Am fost la biserici, m-am rugat, am fost pe la preoți, m-am spovedit, împărtășit, am ținut post, am făcut sfeștanie, am spus problema mea.Mi s-au citit slujbe speciale.Uneori îmi apar lucruri groaznic de urate in cap, la care nu m-aș fi gândit în veci, de exemplu ieri oameni tăiați în două. Daca mă gândeam la orice persoană dragă o vedeam tăiată în două.De 9 luni e asa.E clar, sunt posedata! Nu știu ce să mai fac! A trecut cineva prin așa ceva sau ați mai auzit asta? Ce să fac ca sa se rezolve?

13 răspunsuri:
| danut a răspuns:

Nu te mai uita la filme de groaza sau fantezy si ai sa te linistesti iar suplimentar fa cate o rugaciune inainte de culcare.

| doctorandus a răspuns:

Nu exista posesiune demonica, mergi la psihiatru. Psihiatrul iti va scoate demonii cu Rispolept.

| doctorandus a răspuns:

Oare sunt singurul om normal la intrebarea asta?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

E clar, sunt posedata!
Asta este clar doar dacă crezi în diavol, ca o entitate care poate să intre în capul tău și să îți influențeze voința, comportamentul. găndurile, viziunile.
.Am fost la biserici, m-am rugat, am fost pe la preoți, m-am spovedit, împărtășit, am ținut post, am făcut sfeștanie, am spus problema mea.Mi s-au citit slujbe speciale.
Stop. Și ți-au rezolvat problema? Dacă nu au reușit, asta înseamnă.
Că diavolul t-ea posedat definitiv și nu mai ești vindecabilă, iar în fațalui rugăciunile, spovedania, împărtășania, postul, sfeștania, slujbele speciale nu au nici un efect. Al dracului diavol!
Dar dacă ai lua niște calmante poate că te-ai mai liniști puțin.
Stop. Dacă este așa, asta înseamnă că nu e nici un drac. Dacă un medicament, o substanță chimică te calmează, asta înseamnă că creierul tău funcționează defectuos.
Acest gen de tulburare a ajuns să fie studiat de o ramură a medicinei numită psihiatrie, care a înlocuit credința în diavoli cu credința în doctrinele lor, care împart sufletul în conștient, inconștient și supra conștient, și incearcă apoi să rezolve o problemă de soft ( gândurile) cu o acțiune asupra hardului, prin substanțe chimice medicamente. Cu alte cuvinte, l-au înlocuit pe dracul cu tatăl său și i-au dat alt nume.
Deci, nu ești nici posedată ( părerea popilor), nici nebună ( părerea pshiatrilor). Să nu fim supărați pe ei. Așa învață fiecare din ei la școala lui, lucruri greșite despre viață. Asta nu se întâmplă fiindcă religia unora sau știința altora sunt rele, că doar fiecare vrea să te ajute, să te facă bine.
Dar în nici o carte nu scrie nimic despre tine. În unele scrie că ai fi îndrăcită, dar aceea este o teorie despre draci, în altele scrie despre oameni nebuni, dereglați complet, care au nevoie de îngrijire în spital, ceea ce nu este cazul tău.
Dar, tu, tu, ce să faci?
Vrei să revii la normal? Da, căci de aceea ai ajuns să ceri aici ajutorul.
Ești dispusă să faci un efort personal. fără popă și psihiatru, ca să îți revii?
Eu am reușit asta cu mine însumi într-o situație similară. Am ajutat pe mulți alții ca să revină.
Dacă da, contactează-mă cu mesaj privat.

| Celcestietot a răspuns:

O deposedare se tine si cu 7 preoti in acelasi timp. Eu te cred, stai linistita. Poti incerca sa dai cu agheasma prin camera, si sa ti tamaia aprinsa. Posibil sa treaca asa, daca nu... cine stie, vorbeste cu un specialist. Incearca sa mai pui si icoane sfintite in camera, sau sa porti cruci sfintite la mana sau gat. Cine stie ce pacate ai savarsit de ti se intampla toate acestea. Bafta!

| Nilsson a răspuns:

De cand ai inceput sa ai astfel de stari si de ce anume crezi ca au fost declansate?

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Citește Biblia.Roaga-te lui Dumnezeu si crede ca te va vindeca si vei fi vindecata.Isus când vindeca zicea ca "credință ta te-a vindecat, du-te si nu mai păcătui."

| doctorandus a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

Daca o incurajezi in nebunia ei, esti mai nebuna ca ea.

| Panamax a răspuns:

Exorcist daca ti-a fost afectat creierul de la indoctrinare sau psihiatru in celelalte cazuri.

| Irinel15123532 a răspuns:

Draga prietena, o sa iti descriu cate ceva despre Hristos in primul rand, dar Dumnezeu in biblie incurajeaza mersul la medic, poti merge la medic pentru un tratament, medicul trateaza si Dumnezeu vindeca. Incearca sa mergi la medic, dar hai sa vorbim despre aceste lucruri caci tu crezi unele erezii. In primul rand, cand esti copilul Lui Dumnezeu, absolut nici un demon nu are autoritatea de a te poseda. aceste temeri, atunci cand cunosti adevarul, dispar. Care este adevarul? Adevarul este ca Dumnezeu a spus in cuvant ''Nicidecum n-am sa te las, cu nici un chip nu te voi parasi'' si de asemenea in psalmul 91 este scris.
''Cel ce stă sub ocrotirea Celui Preaînalt
şi se odihneşte la umbra Celui Atotputernic
2 zice despre Domnul: „El este locul meu de scăpare şi cetăţuia mea,
Dumnezeul meu în care mă încred!"
3 Da, El te scapă de laţul vânătorului,
de ciumă şi de pustiirile ei.
4 El te va acoperi cu penele Lui
şi te vei ascunde sub aripile Lui.
Căci scut şi pavăză este credincioşia Lui!
5 Nu trebuie să te temi nici de groaza din timpul nopţii,
nici de săgeata care zboară ziua,
6 nici de ciuma care umblă în întuneric,
nici de molima care bântuie ziua namiaza mare.
7 O mie să cadă alături de tine
şi zece mii la dreapta ta,
dar de tine nu se va apropia.
8 Doar vei privi cu ochii
şi vei vedea răsplătirea celor răi.
9 Pentru că zici: „Domnul este locul meu de adăpost!"
şi faci din Cel Preaînalt turnul tău de scăpare,
10 de aceea nicio nenorocire nu te va ajunge,
nicio urgie nu se va apropia de cortul tău.
11 Căci El va porunci îngerilor Săi
să te păzească în toate căile tale,
12 şi ei te vor duce pe mâini,
ca nu cumva să-ţi loveşti piciorul de vreo piatră.
13 Vei păşi peste lei şi peste năpârci
şi vei călca peste pui de lei şi peste şerpi.
14 „Fiindcă Mă iubeşte", zice Domnul, „de aceea îl voi izbăvi;
îl voi ocroti, căci cunoaşte Numele Meu.
15 Când Mă va chema, îi voi răspunde;
voi fi cu el în strâmtorare,
îl voi izbăvi şi-l voi proslăvi.
16 Îl voi sătura cu viaţă lungă
şi-i voi arăta mântuirea Mea"
Dumnezeu ne protejeaza de orice rau, El nu va ingadui ca vreun rau sa se apropie de noi. Vezi tu, noi infruntam orice gand cu adevarul, si Biblia spune ''Cel ce este in noi este mai mare decat cel ce este in lume'' Cine este in noi? Duhul Sfant este in noi, si El spune ''te poti baza pe mine, sunt aici langa tine, nu te voi parasi si nu te voi lasa singur'' Duhul Sfant locuieste in fiecare credincios. Spui ca iti este frica, tuturor ne este frica, dar uite ce spune Dumnezeu in cuvant,
Iosua 1:9
Nu ţi-am dat Eu oare porunca aceasta? : ''Întăreşte-te şi îmbărbătează-te! Nu te înspăimânta şi nu te îngrozi, căci Domnul, Dumnezeul tău, este cu tine în tot ce vei face."

Isaia 41:13 ''Căci Eu sunt Domnul Dumnezeul tău, care te iau de mâna dreaptă şi-ţi zic: Nu te teme de nimic, Eu îţi vin în ajutor!''

Psalmul 27
Un psalm al lui David
Domnul este lumina şi mântuirea mea.
De cine să mă tem?
Domnul este sprijinitorul vieţii mele.
De cine să-mi fie frică?

Iar Domnul nostru Iisus Hristos spune ''In lume veti avea necazuri, incercari, greutati, dar indrazniti, Eu am biruit lumea, iata ca Eu sunt cu voi in toate zilele. ''

Te intreb ceva, cine ar putea sa iti faca vreun rau cand cea mai mare forta existenta traieste in tine? Cel mai puternic spirit, demon, diavol sau cum vrei sa ii spui, este egal cu zero cand tu iL ai pe Duhul Sfant in tine, Domnul Dumnezeu, are toata puterea in cer si pe pamant, orice diavol, spirit, fantoma, si orice om, se supune inaintea Lui Dumnezeu, toate sunt la picioarele Lui, El este atotputernic, si Dumnezeu spune despre tine ''Tu esti fiica mea preaiubita'' Toti cand suntem la o varsta frageda ne temem, dar cand intelegem ca nu avem de ce sa ne temem, frica dispare, pentru ca noi ne bazam pe promisiunile Lui Dumnezeu, si El spune in cuvant ''El va porunci ingerilor Lui sa te ocroteasca'' Hristos este mai mare decat capeteniile, decat domniile, decat stapanitorii intunericului acestui veac, El este Domn in vecii vecilor si orice lucru ii este supus Lui, El este Domn si toate sunt in mainile Lui, nimic nu este in afara controlului, vointei si puterii Lui, si tu esti Fiica acestui rege. Sa te intreb ceva, un tata isi protejeaza copilul? Sigur ca da.
Dumnezeu te iubeste, si iti garantez ceva, Hristos te iubeste, si te va proteja de orice rau, si Biblia spune ''toate lucrurile le lucreaza Dumnezeu spre binele celor ce Il iubesc'' in viata asta vom avea momente bune dar si momente rele, Dumnezeu promite ca le va lucra pe toate spre folosul nostru, spre zidirea, si ocrotirea noastra. Trebuie sa fii mantuita, si biblia spune ca noi putem fi mantuiti doar prin jertfa Domnului Iisus Hristos. Cand Adam si Eva au pacatuit ei au stricat relatia lor cu Dumnezeu, Dumnezeu a vrut sa uneasca relatia dintre om si Dumnezeu dar plata pacatului este moartea, si Hristos a fost de acord sa vina pe pamant si sa isi dea viata ca rascumparare pentru pacatele mele si ale tale, toate pacatele noastre au fost puse pe seama Lui pe cruce, orice pacat, acum, Hristos a murit si a inviat, si biblia spune ''oricine va chema numele Domnului va fi mantuit'' si de asemenea nu prin fapte ''Caci prin har ati fost mantuiti, prin credinta, si aceasta nu vine de la voi, ci este darul Lui Dumnezeu, nu prin fapte ca sa nu se laude nimeni'' Daca este un dar, un cadou, nu il pot plati, pentru ca nu este de vanzare, dar il pot respinge sau primi, si Hristos ne-a dat cel mai mare dar din lume, ne-a platit datoria pacatelor, si noi daca IL primim pe El ca mantuitor personal, suntem mantuiti, Tu ai un mare pret in ochii Lui Dumnezeu si te iubeste nespus de mult ''Te iubesc cu o iubire vesnica'' Trebuie sa recunoastem ca suntem pacatosi, fie vorba de o minciuna sau orice alt pacat, trebuie sa recunoastem ca suntem pacatosi, ca avem nevoie de El si ca nu ne putem mantui singuri, trebuie sa iti pui increderea in El, poate te intrebi ''ce trebuie sa fac?'' Pur si simplu sa spui o rugaciune ca cea care urmeaza.
''Doamne Isuse am pacatuit impotriva ta, am vrut sa fac totul asa cum vreau eu, te rog sa ma ierti pentru faptul ca te-am respins pana acum, cred ca moartea ta pe cruce a platit datoria pacatuli meu, cred ca tu esti fiul lui Dumnezeu si te primesc pe tine ca mantuitor personal si Domn al vietii mele, imi predau viata tie''. Din acest moment Duhul Sfant te boteaza si vine sa locuiasca in tine, numele tau este scris in cartea vietii mielului, toate pacatele iti sunt iertate definitiv si ai puterea invierii in tine, si nimic nu te va mai desparti vreodata de dragostea, caldura si grija tatalui ceresc pentru tine.
Poate mai tii minte cand eram indragostiti de o fata si trageam cate o petala dintr-o floare happy ''ma iubeste, nu ma iubeste'' vedeam ca se termina petalele si deaj anticipam dezastrul happy, si atunci trageam 2 petale, ca sa ramana ''ma iubeste''. La Dumnezeu nu e despre noroc, pe fiecare picatura de sange a Domnului Iisus pe cruce, scrie numele tau, si scrie numele meu, aici nu mai e de tras doua picaturi, Hristos te iubeste, si daca ai vreo indoiala, Dumnezeu sa mustre indoiala aceea, pe tine te iubeste Dumnezeu, si te-a iertat, vrea sa iti dea o viata noua, un inceput nou, vei fi uimit de cat poate Dumnezeu sa iti schimbe viata in bine.
Citeste noul testament, si afla dragostea si caracterul Lui Dumnezeu si mergi la o biserica locala unde vei avea sa intelegi cuvantul Lui Dumnezeu si poti fi indrumat.
Recomand urmatoarele materiale,

https://alfaomega.tv/......a/mantuire

https://alfaomega.tv/......rea-omului

https://alfaomega.tv/......u-mantuire

https://www.youtube.com/watch?v=2kqPxi23s9E&t=2305s


aici se vorbeste despre fricile noastre:

https://www.youtube.com/watch?v=gPbsBY-BWR4&t=783s

In momentul in care vei primi pe Hristos ca mantuitor personal, Duhul Sfant vine in inima ta, ce se intampla cand Duhul Sfant vine? Arunca afara orice demon, rau, spirit care chinuie omul, pentru ca este Dumnezeul suveran al acestui univers si nimic nu i se poate impotrivi, cand El porunceste. Si sa iti mai spun ceva, in momentul in care Duhul Sfant vine sa traiasca in tine, ai autoritatea si puterea de a spune ''NU'' oricarui rau, nu prin puterea noastra, ci prin a Lui, El iti da autoritate, satan va fugi, pentru ca nu este mai tare ca vointa noastra, Noi suntem copiii Lui Dumnezeu, noi nu suntem infranti, invinsi, amarati, aceasta este minciuna lui satan, el nu vrea sa aflam cine suntem, noi suntem sfintii Lui Dumnezeu, fii si fiice ale Dumnezeului atotputernic, avem autoritate, putere de la Duhul Sfant si IL avem pe Domnul Iisus Hristos la dreapta tatalui care mijloceste pentru noi, este avocatul nostru inaintea Lui Dumnezeu, avem Duhul Sfant in noi care se roaga tatalui cand noi nu mai putem face nimic si nu stim cum sa ne rugam, biblia nu spune ca ai un ingeras pazitor la care trebuie sa te rogi, nu ai un inger pazitor, avem asa cum spune biblia, sute de ingeri trimisi de Dumnezeu cu sabia in mana ca sa ne protejeze, pentru ca El nu ne lasa neajutorati. ''Feritiva sa necinstiti copilasii, caci ingerii lor vad inaintea tatalui pururea totul'' Dumnezeu a pus la dispozitie tot ce avem nevoie ca sa nu fim doborati de nici un rau. Dumnezeu a pus limite demonilor si scrie ''daca ne impotrivim diavolului, acesta va fugi de la noi'' nu crestinul este cel care trebuie sa fuga ci diavolul. Cand noi IL urmam pe Hristos si alegem ascultarea de El care este spre folosul nostru, Domnul cauta folosul nostru, cand propovaduim si altora pe Hristos, Domnul spune ''va dau toata puterea mea'' nu un flanc de ingeri, nu un tanc, ci toata puterea mea, si avem cele mai sofisticate arme, scrie in cartea corintenilor in biblie ''noi avem arme intarite de Dumnezeu care sa surpe intariturile'' daca din punct de vedere fizic satana ar avea arc cu sageti, noi cantam (si arcuri incordate stau sa traga...) daca satan ar avea arc cu sageti, Dumnezeu ne-ar da noua kalashnikov, tun. Prin urmare, vino la Hristos, care te cunoaste, care asa cum spune biblia, te cunoaste dupa nume, iti stie pana si numarul firelor de par din cap, te priveste in ochi si iti spune ''te iubesc''. In orice religie te-ai duce, in orice cult crestin sau nu, Nu vei gasi nimic. Eu nu te chem la un cult, te chem la Hristos.
Domnul vrea sa iti reabiliteze viata si sa iti dea un nou inceput.
Ai citit pilda fiului risipitor? Uita-te la asta te rog.
https://www.youtube.com/watch?v=oHB7GEQpqeY

Dupa ce si-a cerut averea, a irosit totul, a ajuns ingrijitor la porci si nu mai avea de mancare, ar fi vrut sa manance mancarea porcilor, dar nu i-o da nimeni, si si-a venit in fire si a decis sa vina la tatal sau. Sa ne imaginam un scenariu, real de altfel. Tatal statea pe terasa, asa cum facea de multi ani, in fiecare zi vede zeci de caravane si sute de oameni trecand prin fata casei sale, dar de data asta vede un chip anume, si il izbeste gandul ca este fiul sau, pierdut candva, de mult. Daca aceasta pilda ar fi fost spusa de farisei si carturari, ar fi fost interpretata astfel. ''Tatl s-a lasat pe scaun si a zis: Ahaaa stiam eu ca vei veni inapoi, sa vezi ce o sa-ti fac cand vei ajunge aici, fiu neascultator si nerecunoscator''
Dar sa ii multumim Lui Dumnezeu ca El nu este asa, ce a facut tatal din pilda? A alergat spre fiul sau, pe vremea aceea un astfel de gest era josnic, rusinos, umilitor, nimeni nu alerga in public, mai ales o persoana in varsta/ Biblia spune ca tatal a alergat spre fiul sau si l-a sarutat mult, fiul a zis ''tata am pacatuit impotriva cerului si impotriva ta si nu mai sunt vrednic sa ma chem fiul tau, fa-ma ca pe unul din argatii tai'' in timp ce fiul isi marturisea pacatul, tatal il imbratisa si il saruta, a spus sa i se aduca haina cea mai buna, un inel in deget ceea ce insemna ca era repus in drepturi in familie, incaltaminte in picioare, ceea ce inseamna ca fiul nu va fi sclav, si a poruncit sa se taie vitelul cel gras si sa faca o petrecere mare ca sa sarbatoreasca intoarcerea fiului sau. Tatal nostru ceresc, l-a iertat pe fiul sau, inca de pe cand a plecat de acasa, a fost iertat tot timpul cat a fost plecat, si l-a asteptat in fiecare zi sa se intoarca, cand l-a vazut nu l-a respins, ci a alergat inaintea lui si l-a sarutat mult. Nu conteaza ce ai facut sau cat de multa vreme, Dumnezeu te va ierta. Poate vei spune ''dar daca au trecut 10 ani...'' Daca au trecut 60 de ani, Dumnezeu te asteapt cu bratele deschise si te va astepta mereu. Daca esti atent la forma Lui Hristos pe cruce, ce forma au bratele sale? Intinse pana la maxim, cu aceste brate te asteapta Domnul Iisus, si biblia spune, ca Iisus isi cauta oaia pierduta, oriunde ai fi, orice ai fi facut, Hristos nu te va lasa pierdut, va veni cu orice pret dupa tine.

| Helper07 a răspuns:

Uneori, Satana poseda oameni, in biblie sunt multe cazuri in care Isus scotea demoni din oameni la porunca Sa si nu se mai intorceau. Mai tarziu, si ucenici puteau scoate draci dar oare ii scoteau prin puterea lor? Nu, Isus le dadu-se aceasta putere, oameni pot face minuni doar printr-o forta care ar putea sa le faca fiindca singuri sunt doar... oameni. Asa ca numai Dumnezeu te poate ajuta, roaga-te Lui si crede din toata inima ca te poate ajuta. Nu te va putea ajuta nicio spovedanie sau slujba speciala. Si inca ceva, incearca sa-ti dai seama de ce ti se intampla asta. De cand ti se intampla asta?

| RaulAlmășan a răspuns:

În nici un caz nu asculta poveștile preoților cu ritualurile inventate de ei.
Roagate direct la Dumnezeu fără icoane, si in timpul rugăciunii să ai ceva pe cap.
Orice.
Roagate să te ajute cu problema care o ai si vei scăpa, indiferent de cât de grav este.
Daca mai ai întrebări, te pot ajuta oricând.