| Inferno a întrebat:

Oare ce s-ar intampla daca omul modern ar inventa masina timpului. Daca s-ar intoarce in trecut pe vremea cand oamenii inca mai faceau picturi rupestre. Daca ar veni in fata lor si ar aprinde cu bricheta focul. Daca ar canta melodii cu ajutorul telefonului,daca ar lumina cerul cu artificii,in fine,daca ar veni cu instrumente moderne. Mai mult ca sigur oamenii vor spne ca sunt zei,daca au inventat deja acest termen. Dar daca acest "zeu" nu este din trecut, daca nu este nici de pe Pamant? Daca este din alta parte, daca e din univers. Oare efectul nu este similar? Oare de ce atat de multe desene antice ce seamana cu OZN-uri? Oare cum au construit anticii constructii gigante? Etc,etc, etc.

18 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Sunt multe teorii între care și cea cu „ zeii și evident și Dumnezeii, ființe extraterestre. "

Asta nu lămurește însă, de ce zeii, aveau aspect humanoid!

Sau acele ființe puteau lua orișice chip și ca să aibă loc discuția cu oamenii din comuna primitivă, acele ființe, au luat aspect humanoid.

| shadovv a răspuns:

Pai exact asa sa si intamplat... doar Dumnezeu nu este pamantean, nu?

| Inferno explică (pentru shadovv):

Nu e, si calatoreste in aparate sub forma de geoid. nu?

| shadovv a răspuns (pentru Inferno):

Vreo proto planeta? Ce legatura are?

| Purec a răspuns:

Calatoriile in timp sunt doar fantezie. De3sii fizica actuala lasa o portita deschisa, chair daca ai reusii sa calatoresti in trecut nu ai putea interactiona cu aceea lume. Ai fi doar un fel de observator. Dar sa iti raspund totusi la intrebare, da acei oameni ar crede ca cei veniti din viitor sunt niste zei si probabil s-ar inchina lor.

| Inferno explică (pentru Purec):

Tu nu ai inteles nimic. Eu nu vorbesc de calatoria in timp, calatoria in timp a fost doar un mod prin care am incercat sa explic niste notiuni.
Subiectul intrebarii e cu totul altul.
E ca si cand eu spun: "Maimutele zboar". Iar tu in loc sa analizezi propozitia, imi spui ca am scris un cuvant gresit.
Te legi de lucruri inutile, in loc sa analizezi ideea pe care am incercat sa o explic.
Daca tu intrebi un ipaleontolog: Cum erau raptorii?
El iti spue: un raptor ar sari pe tine si cu ghearele de la picioare te-ar fi sfasiat.
Iar tu ii raspunzi: Nu avea cum sa faca asta, pentru ca raptorii au disparut si nu mai exista nici un speciem.
Evident paleontologul stia asta, dar a vrut doar sa intelegi tu fenomenul.
Asta faci si tu aici.

| Purec a răspuns (pentru Inferno):

Stiu ce ai vrut si ti-am si raspuns, daca ai citit pana la capat ceea ce ams cris, am spus ca in mod evident iar considera zei. Part3ea in care iti ziceam ca este imposibil era pentru a doua ta intrebare, in care incercai intr-un fel sa il legi pe Iisus ca pe un calator in timp care ne-a impresionat cu cunostiintele lui ( ca banuiesc ca aici ai vrut sa ajungi, altfel nu puneai intrebarea la religie)

Despre desenele antice, pot semana cu orice vrei tu. Daca au facut si ei niste cercuri pe acolo, este destul de greu sa ti dais eama ce anume au reprezentat pentru cei care le-au facut.

Cum au construit anticii constructiile gigantice? CU foarte foarte multa forta de munca. Pe atunci existau sclavi care erau obligati sa munceasca pana la epuizare. Plus cativa arhitecti de exceptie

Răspuns utilizator avertizat
| sabin89 a răspuns:

Poate ca si un caine, cu gandirea lui putina, vazandu-l pe om cate poate face, crede despre acesta ca este un zeu.

| Inferno explică (pentru sabin89):

Si poate si noi, la randul nostru suntem ca niste caini si credem despre oameni ca sunt zei.

| RAY a răspuns:

Explicatile rationale sunt foarte ignorante si urate de multi, desigur ca acele persoane tear considera un zeu tear venera asta pentru ca nu isi pot explica omului nu-i place sa nu poate sa astepte o explicatie logica si se arunca in explicati irationale pentru ca sunt simple de ce ploua? dumnezeu da vezi ce simplu se rezolva totul cu dumnezeu nu rezolva nimic dar multi se multumesc cu asta

| martzian a răspuns:

Am numarat nu mai putin de 11 de "daca" in intrebarea ta.

| Inferno explică (pentru martzian):

E bine ca nu am uitat.
Daca-mi spui cati oare sunt iti dau funda.

| martzian a răspuns (pentru Inferno):

Cred ca deja ma stii suficient de bine (cel putin de aici) ca sa stii ca nu imi doresc "funda". Sunt convins si ca ai inteles de ce am indicat catre aceasta informatie.

| Inferno explică (pentru martzian):

Intentiont am repetat acel cuvant, creaza un impact mai puternic asupra receptorului.

| martzian a răspuns (pentru Inferno):

Rezultatul cred ca este diametral opus. El indica mai degraba spre o prea mare incertitudine, atat de mare incat discutia se transforma in una pur filosofica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca in acest caz omenirea ar disparea mai repede.

| Teodoraggg a răspuns:

Probabil ca ai pati ca Iisus unii te-ar crede zeu si te-ar iubi alti te-ar ura pentru ca esti mai buni ca ei si ar incerca sa te omoare.