| WeLoveTheDeviI a întrebat:

Oare cea mai importanta si puternica fiinta din univers, adica Dumnezeul crestin, sa ii pese de microbul(eu) care traieste pe un fir de praf(terra) si care se auto satisface prin masturbare?
Pai daca e asa nu imi mai trebuie masturbare, doar gandul asta imi provoaca orgasm, adica cea mai importanta fiinta sa ii pese de ceva nesimnificativ ca mine, oooooooh aaaaaaaah aaaa uuuuuh la naiba alt orgasm. Data viitoare am sa spun o rugaciune in loc de masturbare, ca doar placerea e mai mare chiar daca e tot masturbare.

29 răspunsuri:
| shadovv a răspuns:

Aha...

| doctorandus a răspuns:

Biblia nu pomeneste nimic despre masturbare.

| Thunderstruck a răspuns:

Nici eu n-am inteles ce-l deranjeaza daca ne masturbam... Oricum, te supraestimezi zicand ca esti un microb fata de Dumnezeu, nu esti nimic practic, d.p.d.v. crestin, de-aia nu-mi place religia asta.

| milan9 a răspuns:

Îi pasă, sigur că da...

| M25M a răspuns:

Dumnezeului biblic i se aduc ofrande prin suferinta individului, trebuie sa suferi ca sa atingi acel prag de mantuire, Lui nu ii convine ca placerea fizica umana sa fie... la "indemana" oricui si oricand.

| dragos9234 a răspuns:

Orice poate fi posibil!

| Zenit313 a răspuns:

Dumnezeu daca exista, ne ofera libertate, ne respecta si nu ne judeca pentru actiunile noastre happy

Tu crezi ca Cel care a creat universul, gandeste ca un psihopat-sadic-gelos?!
Cu siguranta nu! (daca exista) happy

| RAY a răspuns (pentru Zenit313):

Da asa e

| minahrs a răspuns (pentru Zenit313):

De ce te-ar respecta Dumnezeu din moment ce tu nu Il respecti pe El?

| Zenit313 a răspuns (pentru minahrs):

Respect pe Dumnezeu,Creator,Inteligenta,Divinitate in mod ipotetic happy
Trebuie sa existe un respect neconditionat happy

Dar nu pot sa'l respect pe Dumnezeul crestin,care este o inventie,o teroare,un fals,o ipocrizie happy
A ordonat genocide,crime,brutalitate,rasism, injustitie, incest, imoralitate, cruzime..etc. si mai tarziu vine sa ne invete pe noi morala rolling on the floor

| minahrs a răspuns (pentru Zenit313):

Cer exemple!

| Zenit313 a răspuns (pentru minahrs):

Este CLAR ca tu nu ai citit Biblia, in special Vechiul Testamentrolling on the floor
Pune mana si citeste. daca iti dau exemple, sa nu te simnti prost sad

| M25M a răspuns (pentru minahrs):

Uite exemple : https://sites.google.com/......-in-biblie
Cauti in biblie si crede-ma se potrivesc.

| minahrs a răspuns (pentru Zenit313):

Am cerut exemple, nu sa ma insulti. Ca asta pot sa fac si eu. Daca nu arati exemple atunci nu stii nimic, ci doar ai auzit de la altii cate ceva.

| Zenit313 a răspuns (pentru minahrs):

Eu stiu multe exemple laughing
Daca tu spui ca nu exista este CLAR ca nu ai citit Biblia!

Omorati oamenii care nu asculta de preoti!

Deuteronom 17:12~
"Omul care, din mîndrie, nu va asculta de preotul pus acolo ca sa slujeasca Domnului, Dumnezeului tau, sau care nu va asculta de judecator, omul acela sa fie pedepsit cu moartea. Sa scoti astfel raul din mijlocul lui Israel"

Omorati ateii:

2 Cronici 15:13~
13si oricine nu cauta pe Domnul, Dumnezeul lui Israel, trebuia omorît, fie mic fie mare, fie barbat fie femeie.

Omorati vrajitoarele!

Exod 22:18~
"Pe vrajitoare sa n'o lasi sa traiasca."


Omorati femeile care nu sunt virgine in ziua nuntii Deuteronom

22:20-21~
20Dar daca faptul este adevarat, daca fata nu s-a gasit fecioara,
21sa scoata pe fata la usa casei tatalui ei; sa fie ucisa cu pietre de oamenii din cetate, si sa moara, pentru ca a savîrsit o miselie în Israel, curvind în casa tatalui ei. Sa curati astfel raul din mijlocul tau.

Persoanele de alta religie sa fie omorate fara mila.

Exodu 22:20~
"20Cine aduce jertfe altor dumnezei decît Domnului singur, sa fie nimicit cu desavîrsire."

Omorati un oras intreg daca ati auzit ca exista necredinciosi in el chiar si animalele lor si distrugeti tot ce va iese in cale

Deuteronom 13 :13-16~
13,,Niste oameni rai au iesit din mijlocul tau, si au amagit pe locuitorii din cetatea lor zicînd:, Haidem si sa slujim altor dumnezei!`` -dumnezei pe cari tu nu -i cunosti
14sa faci cercetari, sa cauti si sa întrebi cu deamanuntul. Daca este adevarat, daca lucrul este întemeiat, daca urîciunea aceasta a fost facuta în mijlocul tau,
15atunci sa treci prin ascutisul sabiei pe locuitorii din cetatea aceea, s'o nimicesti cu desavîrsire împreuna cu tot ce va fi în ea, si sa -i treci chiar si vitele prin ascutisul sabiei.
16Sa strîngi toata prada în mijlocul pietei, si sa arzi de tot cu foc cetatea si toata prada ei, înaintea Domnului, Dumnezeului tau: sa ramîna pentru totdeauna un morman de darîmaturi, si nici o data sa nu fie zidita din nou.

Omorati homosexualii:

Levitic 20:13~
"Daca un om se culca cu un om cum se culca cineva cu o femeie, amîndoi au facut un lucru scîrbos; sa fie pedepsiti cu moartea, sîngele lor sa cada asupra lor."

Omorati pe cei care se ocupa cu ghicitul (magie,horoscop, spiritism, etc)

Levitic 20:27~
"Dar daca un om sau o femeie cheama duhul unui mort, sau se îndeletniceste cu ghicirea, sa fie pedepsiti cu moartea; sa -i ucideti cu pietre: sîngele lor sa cada asupra lor.``

Pedeapsa cu moarte pentru cei care isi jignesc sau blesteama parintii

,, Levitic 20:9~
"Daca un om oarecare blastama pe tatal sau sau pe mama sa, sa fie pedepsit cu moartea; a blestemat pe tatal sau sau pe mama sa: sîngele lui sa cada asupra lui".

Pedeapsa cu moarte pentru femeile care isi inseala barbatii.

Levitic 20:10~
Daca un om preacurveste cu o femeie maritata, daca preacurveste cu nevasta aproapelui sau, omul acela si femeia aceea preacurvari sa fie pedepsiti cu moartea.

Fetele preotilor care curvesc sa fie arse pe rug.

Levetic 21:9~
"9Daca fata unui preot se necinsteste curvind, necinsteste pe tatal ei: sa fie arsa în foc."

Preotii altor religii sunt cel mai mare dusman al lui Dumnezeu, sa fie omorati fara mila :

Zaharia 13:3~
2În ziua aceea-zice Domnul ostirilor-voi stîrpi din tara numele idolilor, ca nimeni sa nu-si mai aduca aminte de ei; voi scoate de asemenea din tara pe proorocii mincinosi si duhul necurat.
3Si daca va mai prooroci cineva, atunci, tatal sau si mama sa, însisi parintii lui, îi vor zice:...Tu nu vei trai, caci ai spus minciuni în Numele Domnului...; si tatal sau si mama sa, cei cari l-au nascut, îl vor strapunge, cînd va prooroci.
Deuteronom 13:1-5~
1Daca se va ridica în mijlocul tau un prooroc sau un visator de vise care-ti va vesti un semn sau o minune,
2si se va împlini semnul sau minunea aceea de care ti -a vorbit el zicînd:,, Haidem dupa alti dumnezei``, -dumnezei pe cari tu nu -i cunosti, -,, si sa le slujim``!
3sa n'asculti cuvintele acelui prooroc sau visator de vise, caci Domnul, Dumnezeul vostru, va pune la încercare ca sa stie daca iubiti pe Domnul, Dumnezeul vostru, din toata inima voastra si din tot sufletul vostru.
4Voi sa mergeti dupa Domnul, Dumnezeul vostru, si de El sa va temeti; poruncile Lui sa le paziti; de glasul Lui sa ascultati; Lui sa -I slujiti, si de El sa va alipiti.
5Proorocul sau visatorul acela de vise sa fie pedepsit cu moartea, caci a vorbit de rasvratire împotriva Domnului, Dumnezeului vostru, care v'a scos din tara Egiptului si v'a izbavit din casa robiei, si a voit sa te abata dela calea în care ti -a poruncit Domnul, Dumnezeul tau, sa umbli. Sa scoti astfel raul din mijlocul tau.
deuteronom 18:20-22~
20Dar proorocul care va avea îndrasneala sa spuna în Numele Meu un cuvînt pe care nu -i voi porunci sa -l spuna, sau care va vorbi în numele altor dumnezei, proorocul acela sa fie pedepsit cu moartea.``
21Poate ca vei zice în inima ta:,, Cum vom cunoaste cuvîntul pe care nu -l va spune Domnul?``
22Cînd ceeace va spune proorocul acela în Numele Domnului nu va avea loc si nu se va întîmpla, va fi un cuvînt pe care nu l -a spus Domnul. Proorocul acela l -a spus din îndrasneala: sa n'ai teama de el.

Omorati pe cei care sunt de alte religii

Deuteronomy 13:7-12 ~
7dintre dumnezeii popoarelor cari va înconjoara, lînga tine sau departe de tine, dela o margine a pamîntului pana la cealalta-
8sa nu te învoiesti si sa nu -l asculti; sa n'arunci spre el o privire de mila, sa nu -l cruti, si sa nu -l ascunzi.
9Ci sa -l omori; întai mîna ta sa se ridice asupra lui ca sa -l omoare, si apoi mîna întregului popor;
10sa -l ucizi cu pietre, si sa moara, pentru ca a cautat sa te abata dela Domnul, Dumnezeul tau, care te -a scos din tara Egiptului, din casa robiei.
11Sa se faca asa, pentru ca tot Israelul sa auda si sa se teama, si sa nu se mai savîrseasca o fapta asa de nelegiuita în mijlocul tau.
Deuteronom 17:2-5~
2Se va gasi poate în mijlocul tau, într'una din cetatile pe cari ti le da Domnul, Dumnezeul tau, un barbat sau o femeie care sa faca ce este rau înaintea Domnului, Dumnezeului tau, si care sa calce legamîntul Lui;
3care sa mearga dupa alti dumnezei ca sa le slujeasca si sa se închine înaintea lor, dupa soare, luna sau toata ostirea cerurilor, asa cum eu n'am poruncit.
4De îndata ce vei lua cunostinta si vei afla lucrul acesta, sa faci cercetari amanuntite. Daca lucrul este adevarat, daca faptul este întemeiat, daca urîciunea aceasta a fost savîrsita în Israel,
5atunci sa aduci la portile cetatii tale pe barbatul sau femeia care va fi vinovat de aceasta fapta rea, si sa ucizi cu pietre sau sa pedepsesti cu moartea pe barbatul acela sau pe femeia aceea.

Omorati pe cei care aduc ofense lui Dumnezeu.

Levitic 24:10-16~
10Fiul unei femei israelite si al unui barbat egiptean, venind în mijlocul copiilor lui Israel, s-a certat în tabara cu un barbat israelit.
11Fiul femeii israelite a hulit si a blestemat Numele lui Dumnezeu. L-au adus la Moise. Mama-sa se numea Selomit, fata lui Dibri, din semintia lui Dan.
12L-au aruncat în temnita, pîna va spune Moise ce va porunci Domnul.
13Domnul a vorbit lui Moise, si a zis:
14,, Scoate din tabara pe cel ce a hulit; toti ceice l-au auzit, sa-si puna mînile pe capul lui, si toata adunarea sa -l ucida cu pietre.
15Sa vorbesti copiilor lui Israel, si sa le spui:, Oricine va blestema pe Dumnezeul lui, îsi va lua pedeapsa pentru pacatul lui.
16Cine va blestema Numele Domnului, va fi pedepsit cu moartea: toata adunarea sa -l ucida cu pietre. Fie strain, fie bastinas, sa moara, pentru ca a hulit Numele lui Dumnezeu.

Moarte pentru blasfemie!

Levitic 24:14-16~
14,,Scoate din tabara pe cel ce a hulit; toti ceice l-au auzit, sa-si puna mînile pe capul lui, si toata adunarea sa -l ucida cu pietre.
15Sa vorbesti copiilor lui Israel, si sa le spui:, Oricine va blestema pe Dumnezeul lui, îsi va lua pedeapsa pentru pacatul lui.
16Cine va blestema Numele Domnului, va fi pedepsit cu moartea: toata adunarea sa -l ucida cu pietre. Fie strain, fie bastinas, sa moara, pentru ca a hulit Numele lui Dumnezeu.

Cei care nu respecta doctrinele bibliei sunt demni de moarte.

Roman 1:24 32 ~
24De aceea, Dumnezeu i -a lasat prada necuratiei, sa urmeze poftele inimilor lor; asa ca îsi necinstesc singuri trupurile;
25caci au schimbat în minciuna adevarul lui Dumnezeu, si au slujit si s'au închinat fapturii în locul Facatorului, care este binecuvîntat în veci! Amin.
26Din pricina aceasta, Dumnezeu i -a lasat în voia unor patimi scîrboase; caci femeile lor au schimbat întrebuintarea fireasca a lor într'una care este împotriva firii;
27tot astfel si barbatii, au parasit întrebuintarea fireasca a femeii, s'au aprins în poftele lor unii pentru altii, au savîrsit parte barbateasca cu parte barbateasca lucruri scîrboase, si au primit în ei însisi plata cuvenita pentru ratacirea lor.
28Fiindca n'au cautat sa pastreze pe Dumnezeu în cunostinta lor, Dumnezeu i -a lasat în voia mintii lor blestemate, ca sa faca lucruri neîngaduite.
29Astfel au ajuns plini de ori ce fel de nelegiuire, de curvie, de viclenie, de lacomie, de rautate; plini de pizma, de ucidere, de cearta, de înselaciune, de porniri rautacioase; sînt soptitori,
30bîrfitori, urîtori de Dumnezeu, obraznici, trufasi, laudarosi, nascocitori de rele, neascultatori de parinti,
31fara pricepere, calcatori de cuvînt, fara dragoste fireasca, neînduplecati, fara mila.
32Si, macar ca stiu hotarîrea lui Dumnezeu, ca cei ce fac asemenea lucruri, sînt vrednici de moarte, totus, ei nu numai ca le fac, dar si gasesc de buni pe cei ce le fac.

Persoanle care vor sa afle date despre recensamantul populatiei sa fie omorate.

Numeri 1:48-51~
48Domnul a vorbit lui Moise, si a zis:
49,, Sa nu faci numaratoarea semintiei lui Levi, si sa nu -i numeri capetele în mijlocul celorlalti copii ai lui Israel.
50Da în grija Levitilor cortul întîlnirii, toate uneltele lui si tot ce tine de el. Ei vor duce cortul si toate uneltele lui, vor face slujba în el, si vor tabarî în jurul cortului.
51Cînd va porni cortul, Levitii sa -l desfaca; si cînd se va opri cortul, Levitii sa -l întinda; iar strainul care se va apropia de el, sa fie pedepsit cu moartea.

Cei care lucreaza in ziua sabatului sa fie omorati.

Exod 31: 12-15~
12Domnul a vorbit lui Moise, si a zis:
13,, Vorbeste copiilor lui Israel, si spune-le:, Sa nu care cumva sa nu tineti sabatele Mele, caci acesta va fi între Mine si voi, si urmasii vostri, un semn dupa care se va cunoaste ca Eu sînt Domnul, care va sfintesc.
14Sa tineti Sabatul, caci el va fi pentru voi ceva sfînt. Cine îl va calca, va fi pedepsit cu moartea; cine va face vreo lucrare în ziua aceasta, va fi nimicit din mijlocul poporului sau.
15Sa lucrezi sase zile; dar a saptea este Sabatul, ziua de odihna, închinata Domnului. Cine va face vreo lucrare în ziua Sabatului, va fi pedepsit cu moartea.

| minahrs a răspuns (pentru M25M):

1)Crestinismul este legat mai mult de Noul Testment, iar Dumnezeu vazand ca nu rezolva nimic a incheiat un Nou Legamant(Noul Testament).
2)Pentru unele lucruri trebuia pedeapsa capitala.

| M25M a răspuns (pentru minahrs):

1.Dumnezeu vazand ca nu rezolva nimic a incheiat un Nou Legamant(Noul Testament).-- El fiind omniscient nu putea sa faca asta din prima decat sa comita crimele pe care le-a comis(instigarea intra si ea aici)? Nu stia ca nu va rezolva nimic?
2. No comment.

| LegionarulRoman a răspuns (pentru Zenit313):

Iti plac gay? Oricum, toate aceste versete care i tulbura pe cei care zic ca Dumnezeu e rau sunt explica-te de Sfintii PArinti care arata ca mai ales VT nu trebui explicat add litteram

| Zenit313 a răspuns (pentru LegionarulRoman):

Mai bine ma injuri decat sa imi spui ca imi plac bulangii laughing
Daca iti spun de ce am folosit acest exemplu, intram in contradictoriu in legatura cu religia.
Daca societatea se schimba, inseamna ca si Dumnezeu isi schimba parerea, exemplul il avem in Biblie:
In VT a pus la punct societatea.
in NT a devenit mai bun.
Inseamna ca si acum si-a schimbat parerea...
Ce parere ai? happy

| LegionarulRoman a răspuns (pentru Zenit313):

Poti sa o iei si asa.Vad ca totusi iti mai merge morala happy.

Poti sa o iei ca in VT Dumnezeu ii organizeaza pe evrei, care erau semisalbatici si aveau tot felul de practici.
NT -ridicare fiintei umane la alt nivel
In zilele noastre, este valabil tot NT, si desi facem fapte mult mai rele decat in VT, nu am auzit ca Dumnezeu sa fi zis din nou: "I-a pietre si i omoara " (in zilele noastre bomba atomica happy )

| Zenit313 a răspuns (pentru LegionarulRoman):

Un bun Crestin, se conformeaza vremurilor in care traieste happy
Chiar daca nu prea sunt de acord cu ceea ce spui...esti mai destept ca multi religiosi!
Bravo!

| LegionarulRoman a răspuns (pentru Zenit313):

Thx,ca sa fiu si eu la moda cu plebeea. happy

| minahrs a răspuns (pentru M25M):

A incercat toate metodele, cred. Da ce crezi ca stiu eu ce a vrut Dumnezeu sa faca?

| M25M a răspuns (pentru minahrs):

A incercat toate metodele, cred. Da ce crezi ca stiu eu ce a vrut Dumnezeu sa faca? --Enough said.

| minahrs a răspuns (pentru M25M):

Corect.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Succes si placere maxima daca iti place sa-ti slujesti trupul atat de mult si p.a in mod special.cu mana.de suflet, celalalt copil al tau nu=ti spun nimic.l-ai parasit cand ai inceput sa te freci singur.bag sama ca daca erai caine, te faceai covrig sub masa ori pe prispa, si te lingeai pe cosor, ori in fund, toata ziua.nu te rugai, ca nu aveai de ce.nici cu ce.

| kira30 a răspuns:

E pacat pentru ca pici in desfrau.Nu trebuie sa fi desfranat.Sigur ca ii pasa de tine de vreme ce EL te-a creat si este Tatal tau.El iti vrea binele, nu sa cazi in pacat.Nu mai fi anti-Dumnezeu si citeste biblia.


Apropo, esti satanist sau nickname-ul tau este pus doar ca sa para cooll fiindca daca ii asa sa stii ca este blasfemie.

| tasmania a răspuns:

Curios pentru tine, dar DA, chiar ii pasa. Toti suntem creatia Lui, asa ca-I pasa de fiecare dintre noi si ne asteapta sa ne venim "in sine".

| Msadjsafsdgfdsfdss a răspuns:

Eu zic ca lui Dumnezeu ii pasa de tine, chiar daca pacatuiesti! El asteapta sa te indrepti si sa-I arati ca regreti cele savarsite. Asa ca, roaga-te.