| DorelSudoru a întrebat:

Oare cum se contorizaza pacatele?
Adica daca bei/fumezi, poti da 1 leu la cersetori sa se compeseze?
Sau daca dai 100ron pe droage apoi trebuie' sa dai 100ron la biserica?
Sau cum?

16 răspunsuri:
| Rapunzell a răspuns:

La catolici da, merge asa happy

Răspuns utilizator avertizat
| Rapunzell a răspuns (pentru Antipaticu):

Catolicii au inventat si cred in "indulgenta papala". Ortodocsii (aia buni), stiu de fapt cum stau lucrurile. Tu le incurci. Esti ratacit.

Of... de ce ai sters raspunsul? Nu esti multumit de replica ta si cauti alta? Bine, astept happy

Cui? Lui Dumnezeu? Nu cred ca merge happy In schimb, catolicii cred ca papa le iarta orice daca primeste bani, ca doar e infailibil laughing

Nu stiu cum or fi unii, dar invatatura ortodoxa nu e asa. Crestinul stie ca nu poate cumpara nimic cu bani.

| Klepto a răspuns:

Te rog... este generatia vitezei si a Facebook-ului acum, dai si tu like la 50 de biserici si se iarta pacate.

| miradoniz a răspuns:

Buna întrebare-dar nu mai bine întrebi direct pe Cel de Sus daca te intereseaza? sau macar un preot ceva(dar,vezi, poate nu te duci direct la cel mai aiurea dintre ei!)ca în mod normal, numai Dumnezeu judeca-si numai la Marea Judecata-care nu cred sa fie pentru mâine!

| AnghelB a răspuns:

Am hotarit!

Nu mai raspund la atei.
Sa se chinuie singuri.

Oricum nu o sa inteleaga foarte multe dintr-un raspuns corect.

| kabaleon a răspuns:

In nici un caz! Un rau facut nu se poate compensa in acest mod. Pentru a-ti fi iertata greseala trebuie in primul rand sa regreti greseala facuta, si apoi sa incerci sa o repari intr-un mod dezinteresat. Cu divinitatea nu poti sa negociezi ca si cu un om de afaceri. Dumnezeu a spus simplu: Faci bine-ai parte de bine; faci rau-ai parte de rau. Pace!

| Sentinel a răspuns:

Da-mi 1000 euro si-ti resetez eu contorul de pacate.

| Goguletzu a răspuns:

Dami 500 euro si te iarta domnulaughing

fi serios ma, daca era pana acolo sa pacatuim, crezi ca ne lasa domnu sa facem ce vrem?

De ce tigara si alcoolul sunt pacat? daca se bea vin in cinstea domnului. niste cretini!

| Buii a răspuns:

Daca dai bani la cersetori sau la biserica doar ca sa zici ca sa ti se ierte un pacat, nu ti se iarta, nu ai facut nici fapta buna, si mai mult e ca si cum ai face un pacat, crezand ca asa il pacalesti pe Dumnezeu happy