|

Oare de ce au pastrat pentru ei femeile care,,nu au cunoscut impreunarea cu un barbat''si pe restul i-a ucis? Viol in toata regula,pruncucideri fara noima, dar trebuie sa retinem ca totul s-a infaptuit la comanda Domnului!

Biblia o spune bineinteles! Restul..., cugetati!

http://www.youtube.com/watch?v=-1l3DGmxOac

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

De ce postezi întrebări unde ai putea să cunoști eventualele răspunsuri posibile.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Toti cei care nu cred, sau care au citit si gindit stiu ca asta este adevarul, iar tu degeaba postezi pe aici in speranta ca credinciosii te vor asculta, sau macar or sa zica da asa este sau facut si greseli.Ei stiu una si buna si niciodata nu vei putea sa-i faci sa gindeasca mai mult decit le spune popa sau familia care i-a crescut si indoctrinat.Noi stim cum sta treaba, stim ca daca nu eram noi ei si acum ar fi ramas in pesteri cu o frunza de banan in jurul mijlocului.Ei nu vor sa gindeasca si nici sa accepte, iar daca ceva este facut si chiar de este grav a facut-o Dzeu si are tot dreptul sa o faca. Daca vrei sa faci un credincios sa gindeasca atunci va trebui ca el sa pateasca ceva, sa i se faca si lui acele chestii ce Dzeu le-a facut altora. Poate atunci o sa vada ca nu e asa de bine si va incerca sa gindeasca si cu capul lui.In rest nimic nou sub soare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Concluzia: God is a Pimp!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Vezi tu mai beligane? cine se asamana se aduna.pot eu sa ma adun la sfatul uni intalept sau nebun cu unul ca relian care vorbeste despre soare de parca el l-ar fi pus acolo in marea lui intelepciune si marinimie? NOI stim care e treaba. Daca nu eram NOI...asa e domnilor. DACA.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează