"Inteligenta" intrebare, care denota o minte incuiata si un caracter nu tocmai de invidiat.
Dumnezeu nu tace, tu nu-l auzi. Sesizezi diferenta? Bineinteles ca nu.
Stiinta avanseaza dar este cu mii de ani in urma religiei.Stiinta inca nu-si poate explica nici macar natura si sursa fortei gravitationale.
Daca traiam 5000 de ani poate aveam rabdare sa astept stiinta sa -si termine treaba si sa ne explice TOTUL.
>Stiinta avanseaza dar este cu mii de ani in urma religiei.S<
uahahahahahah Uahahahah hiiiihohohoho hahahahi!
Ma da faina o fost!
Am ras de prostia ta pana m-am rasturnat cu scaun cu tot!
Poi daca religia este atat de puternica de ce mama dracul se doc pana si mitropolitii la medic?
Uita chiar si Mitropolitul Bartolomeu "Onania", cel mai mare traficand de apa sfintita binefacatoare de minuni, cand a simtit ca e pe moarte, a renuntat la dusca zilnica de posirca sfintita si s-a dus la Spital la Viena?
Poi de ce nu s-a dus la biserica? Ma prostovan fara minte?
Nu numai ca esti ignorant dar mai esti si incult!
Atunci cand a fost scrisa Biblia, scoala de filozofie a Greciei antice era cu mult mai inaintata decat Biblia unui trib de pastori amarati!
Tu de cuvantul "atomos" ai auzit?
Dar de cultura Greciei antice ce cuprindea filozofia politica, etica, metafizica, ontologia, logica, biologia, rhetorica, si estetica ai auzit?
dar de Platon, Hieraclit, Aristotel sau Socrate ai auzit?
Sti tu ce scriau aia pe vremurile lor?
Scriau niste chestii atat de socante pentru ziua de azi ca pina si Dumnezeul biblic s-ar fi inspirat din ei daca ar fi avut un strop de minte!
Si ai vreo dovada? Sau aveti dovezi?
Nu deci pe bune ma apuc si eu maine sa scriu o noua carte cu gasca mea de prieteni si o initules Biblia partea a2a...sau stai ca asta a fost scrisa. Sincer, recunosc nu sunt chiar asa de bine inf cu chestiile astea gen Dumnezeu, Satan si alte din astea de'ale voastre... Ma apuc sa scriu o carte si zic ca m'a inspirat Dumnezeu sau Satan si uite asa prostu' crede cumpara si peste 1000-2000 de ani vezi pe acolo Evanghelia dupa mine Biblia dupa [x] si etc. Sincer admir persoana/persoanele care a/au scris Biblia. Ii admir de'a dreptu. O carte foarte reusita si bine vanduta dupa parerea mea.
Dumnezeu iti vorbeste prin Cuvantul Sau,prin oameni,prin vise,prin boli, prin imprejurari si evenimente, prin Ema.Doar ca unii nu vor sa ia aminte.,, Matei 11:28 Veniţi la Mine, toţi cei trudiţi şi împovăraţi, şi Eu vă voi da odihnă.,,
"Dumnezeu tace de 2000 de ani?"
Se pare ca tu ești și orb, surd și chior!
Ai greșit direcția...
Nu tace Dumnezeu de 2000 ani, ci noi, oamenii ne-am astupat urechile si ascultam mai degraba soaptele Diavolului decat vocea lui Dumnezeu.
Stiinta ne aduce noutati, dar nu uita ca Dumnezeu a creat tot ce ne inconjoara ( fie ca tu crezi sau nu) si El lasa prin intermediul stiintei sa descoperim creatia Lui. Stiinta este doar instrumentul pe care El ni-l lasa ca sa descoperim creatia Lui si astfel sa Ii auzim vocea. Dar nerecunoscand aceasta, incepem sa sustinem ca nu ii auzim vocea lui Dumnezeu, dand apoi vina pe El ca nu ne mai vorbeste. Daca chiar vrei ca Dumnezeu sa iti vorbeasca, trebuie sa crezi ca El iti vorbeste si sa destupi urechile. Dumnezeu se descopera celui ce Il cauta cu sinceritate. Deci, in concluzie, Dumnezeu, Creatorul tuturor celor vazute si nevazute se foloseste de stiinta pentru a ne face cunoscut tot ceea ce El a creat. Atunci nu are cum sa fie El inferior instrumentului sau mijlocului de care se foloseste. E ca si cum tu te-ai folosi de un ac sa cosi ceva si te-ai intreba daca esti superior sau inferior acelui instrument prin care creezi ceva.
Nu inteleg ce legatura are uciderea pruncilor cu versetul precizat mai sus: 'Întoarce-te, Israele, la Domnul Dumnezeul tău! Căci ai căzut prin nelegiuirea ta.'
Tace doar pentru atei si satanisti.
Este cu noi de 2000 de ani in fiecare clipa a vietii noastre si dupa in vecii vecilor.
Cu voi stim cine este si intr-adevar si acela este nemuritor.
In fond ce e de capul tau? Am mai vazut atei cu f. mult timp liber dar tu esti peste ei. Ai forum satanist, stai toata ziua pe TPU si dai inainte cu blasfemiile.
Deci e adevarata vorba ca diavolul nu doarme.
Nu tace. Iti vorbeste prin fiecare fir de iarba, prin fiecare pom, prin fiecare randunica, prin fiecare copil. Din pacate esti prea ocupat cu batjocura.
Dumnezeu nu tace ba chiar este,, vorbaret'', doar ca pentru a-L auzi urechea nu-ti este de nici-un folos, pentru a-L vedea ochii nu au efect iar pentru a-L simti epiderma pielii este si ea degeaba.
Asadar:1) Goleste-ti mintea si asculta-ti sufletul pentru a putea auzi - rezulta IUBIREA
2) Inchide ochii si uita-te in inima ta pentru a putea vedea - si aici rezulta tot IUBIREA
3) Saruta-ti sotia pentru a putea simti - bineinteles si aici rezulta tot IUBIREA
Deci in concluzie constatam ca Dumnezeu = iubire x iubire x iubire sau iubire la puterea a 3-a. Si sa fiu sincer asta este un exercitiu de matematica care cred ca ii da dureri de cap si lui Pitagora.
Dumnezeu nu tace. El vorbeste tot timpul doar ca putini il aud. Sa nu ma iei drept ceva religioasa fanatica. M-am declarat fana a ateismului cativa ani, dar apoi mi-am dat seama ca gresesc. Nu il mai cauta pe Dumnezeu in asa-zisa carte sfanta(Biblia) sau in biserica si te rog nu il compara cu zeii inchipuiti de oamenii primitivi care au creat religia (oricare dintre ele). Dumnezeu nu e un batranel cu barba alba care are probleme cu nervii si care omoara ca sa faca dreptate. Evolutia noastra ca specie este pe jumate bazata pe dezvoltarea stiintei, dar acei oameni de stiinta care au revolutionat lumea au trebuit sa se inspire de undeva- acel ceva se cheama matrice si este creatia unei forte mai mari decat ar putea vreodata sa isi imagineze un mistic religios.
Nu inteleg... poti fi mai explicita te rog? Eventual da-mi un pm
Ce parte doresti sa iti explic?
Dumnezeu nu tace.El vorbeste cu noi tot timpul si Il vedem in fiecare dintre noi.El nu este inferior stiintei de fapt chiar este muuuuuuuuuuuuult SUPERIOR. EL este bun tot timpul si ne ajuta.El te lasa sa iti alegi singur calea si ne ajuta sa ajungem la scopul nostru. adica tu te-ai simti bine daca unu tiar zice tot timpul ce sa faci? nu uita Dumnezeu este Creatorul Lumii si asa a fost pana acum si inca asa ii si tot asa va fi
Saracu de tine!
Ti se pare normal sa ai halucinatii sau sa delirezi?
tu stii ce zice Isus despre "dumnezeul" tau?
Ia vezi aici:
http://forum-anti-christi.forumers.ro/......u-diavolul
Dumnezeu n-a incetat nici-o secunda din ceas a-Si arata indurare pentru noi pacatosii, in toate Bisericile Lui se rasuna glasul si chemarea catre pacainta! citeste Vietile Sfintilor, citeste carti crestine ortodoxe sau cel mai bine mergi si stai de vorba cu un preot; cere si ti-se va da, bate si ti-se va deschide asa ne spune Mantuitorul nostru Iisus Hristos! ai vrea tu sau eu sa vorbim cu Dumnezeu? dar suntem vrednici noi oare? cu credinza trebuie sa nadajduim in Adevaratul Dumnezeu care ne spune ca; a venit in lume pentru cei pacatosi si plini de patimi...amin
AdrianAndrei012345 întreabă: