| Moisie a întrebat:

Oare din ce cauza OFICIUL pentru Protectia Consumatorilor nu se sesizeaza in cazul bisericilor ortodoxe ca sa vada daca pe banii clientilor chiar se intermediaza o legatura cu Dumnezeu si nu de ex. una cu Dracu?
De unde sa stie consumatorul ca pe banii sai i s-a facut lui un bine si nu un rau?
Voi ati da bani unui preot care nu numai ca incalca Legea lui Dumnezeu ba chiar i se roaga lui Mamona numindu-l... Dumnezeu?

3 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

La asa ceva nu m-am gandit vreodata, cu toate ca eu asta fac: deosebesc adevarul de minciuna inaintea oamenilor. Problema este ca oamenii("consumatorii") sunt orbi si nu vad ce li se "baga in traista". Si chiar daca sunt orbi, ei nu vor sa vada; ca daca vor privi in traista lor si nu le-ar placea ce este acolo? Ei au si urechi, dar nu vor sa auda ce trebuie cu ele; ci vor sa auda numai ce le place. Asta le canta si preotul -exact ce le place. Ca doar de asta este platit. Altfel, cine ar mai trece pe la "casa" lui?

| Moisie explică (pentru anonimg):

Evidsent ca aceasta este relitatea, problema este ca cei de la OPC trebuie sa-i protejeze pe toti consumatorii, care nu dau bani ca sa asculte manele ci dau bani ca sa li se intermedieze o dorinta in fata lui Dumnezeu!

| Kaleo a răspuns:

Asa e, trebuie neaparat verificare! Eu zic ca maine, la prima ora, sa te duci sa depui tu plangerea asta... happy