|

Oare pana unde vor merge?

Cat timp vor mai manipula acesti ipocriti, pe romani?

http://stirileprotv.ro/......oarte.html

16 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ei fac asta pentru ca au puterea asta. Daca ne-am ridica toti si am lua atitudine ce ar mai putea face?

Răspuns utilizator avertizat
15 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Pe mine nu ma "manipuleaza" decat sefii de la servici. Si poate ca mi s-ar mai trage din timp cu mass media, daca ar fi emisiuni/filme mai bune. In rest cam fac ce vreau.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu e vorba de manipulare, fiindca daca Eu cunosc biblia nu ma poate obliga nimeni sa apelez la proptelele lor care sustin o credinta schiopatanda cum spunea protestantul martin luther.dar navarre? stapanitorul veacului acestuia, lucreaza prin metodele lui, si sant atat de parsive aceste metode incat, ma duc cu gandul la ce le spunea Mantuitorul; fatarnicilor.vai de voi, ca nu veti intra in imparatia cerurilor, dar inchideti si multora portile.in timpurile astea, cand credinta se imputineaza si relele se inmultesc, pana la sfarsit, scapa cine poate, dar ma tem ca foarte putini fi-vor aceia.cu una cu alta,cu religia,dusa de rapa, cu politica dezastruoasa, impotriva propriilor poporeni, cu capitalismul salbatic existent, vor merge pana acolo unde profetea un calugar; vi se va lua si cenusa din vatra.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pana cand popii nu o sa mai fie niste cersetori corupti cu ochii numai pe luat bani de la lumea saraca(cu duhul).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Doresc sa puna monopol pe orice le-ar mai creste veniturile. Au ajuns sa inscriptioneze si lumanarile. Au si serie, precum banii?! Sa stim daca vor deveni si lumanarile "valuta forte".

A se retine: Celor pe care ii considerati "stapani" (in cultul iudeo-crestin ortodox, episcopilor li se recunoaste aceasta "calitate", ba le mai si canta: "pre stapanul si arhiereul nostru, doamne il pazaste" - sa-l pazeasca, fiindca are de ce se teme n.n.) sunt calugari, ca atare depun un fel de juramant la primirea in tagma. Printre "voturile monahale" este si cel al SARACIEI.
Cum se potriveste aceasta saracie cu dorinta de a se inavuti cu orice pret?!

L-am vazut cu totii pe Spagoveanul Teodosie de la Constanta cum facea trafic de influenta, lua mita, prin interpusi, in filmarea celor de la Romania libera, ce doreau sa evidentieze ca banul are o forta superioara si harului si dreptatii. Bineinteles ca impotriva sa nu s-au luat niciun fel de masuri de tragere la raspundere si sta cat se poate de bine, dijmarindu-si turma dobrogeana in continuare, fara nicio durere de cap. Adica, "nu se cade sa ne luam de cele sfinte", ar spune cei chemati sa infaptuiasca dreptatea in Romania.

Sa vedem acum ce salarii primesc acesti "stapani", prea fericiti in comparatie cu prea nefericita turma pe care o pastoresc. Va rog sa urmariti acest film, in care veti afla (incepand de la minutul 5) ca salariul prea barbosului de la Bucuresti era acum cativa ani de 8.600 lei/luna (86 mil. lei vechi), in conditiile in care e cazat, imbracat si hranit de patriarhie. Credeti ca el nu-si mai rotunjeste micutul venit salarial cu vreun "student-popa-fara scoala", facut pe banda rulanta, ca si confratele sau constantean? Sau... el nu se preteaza la 3000 de euro si cateva sticle de vin. La dansul, intrarea e mai "scumpa". La el nu trebuie sa fi doar "bogat", ci FOARTE BOGAT, nu?

http://www.youtube.com/watch?v=OfgMAHKzU3M

Are balta peste, nu?

Comparati veniturile lunare ale acestor barbosi (veti afla ...2004 - 2100 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns (pentru navarre):

Merge si "Parintele Ermolachie Chisalita", tot de acelasi Eminescu. Intr-adevar, aceasta proza satirica e mai putin cunoscuta.

In alta ordine de idei, daca mai descoperim cate ceva, vorba lui Caragiale, "pac la Razboiu":

http://ro.wikipedia.org/wiki/Vincențiu_Grifoni

(Madame Vornicescu - alt ierarh de "cinste"...)

Recomand si citirea cartii "Pantecul defranatei" de Ciprian Mega, unde se vorbeste si despre un altul - Epifanie Norocel, episcop al Buzaului si Vrancei - violator de maici, conform marturiei unui alt episcop Adrian Hritcu - personajul principal cu rol de povestitor in aceasta carte-jurnal.

http://ro.scribd.com/doc/85461246/pantecul-desfranatei

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Vlelupu):

Http://www.evz.ro/......00384.html

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns (pentru navarre):

Probabil vrea sa i-o lase mostenire copilului sau din flori. Cei care vor citi "Pantecul desfranatei" vor afla si de relatia amoroasa din tineretile acestui nemernic cu o profesoara de franceza (preoteasa), cu care a avut si un copil.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Raspuns:
Atata timp cat unii romani vor fi atat de prosti incat se vor manipula manipulati in continuare de sarlatanii din fruntea Bisericii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează