| arminius a întrebat:

Oare poate fi crezut faptul ca Tatal lui Isus nu este Iahwe?... Niciunde in Biblie nu gasim faptul ca Isus s-a nascut din Sf. Treime ca sa-l poata avea pe Yahwe ca tata, dar el ne spune, rastignit fiind pe cruce, ca tatal sau este "Eli" (vezi Eli Eli lama sabachtani) adica Eloah, sau mai clar Alah!
In acest context in care se stie ca Allah este zeul razboiului si al terorii care ii rasplateste pe teroristi cu 72 de curve Hurii (in l. germana curva = hurii) in "Raiul desfraului" va mai surprinde faptul ca Isus se recunoasta ca fiind Lucifer Luceafar in timp ce semiluna cu o stea in care acea stea reprezinta tot Luceafarul?
Nu cumva crestinii il au ca Dumnezeu pe zeul intunericului?

23 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Nu crestinii ci tu il ai ca zeu pe satan!laughing

| arminius explică (pentru EmaS):

Crestinii il au ca Dumnezeu pe Lucifer!

| EmaS a răspuns (pentru arminius):

Domnul meu si Dumnezeul meu este Sfanta Treime.

| arminius explică (pentru EmaS):

Din partea mea poate sa fie si sfanta prostie, pentru ca derspre Sfanta Treime nu scrie absolut nimic in Biblie, asa ca nu ma deranjeaza ce crezi tu, ma deranjeaza in schimb ca nu raspunzi exact la intrebarea pusa in titlu!

| EmaS a răspuns (pentru arminius):

Poi stii de ce nu raspund exact la intrebare pe care ai pus-o? Pentru ca am mai cautat de cateva ori pentru tine in Biblie si ti-am dat raspunsuri, dar se pare ca faci parte din categoria celor care au ochi dar nu vad!

| danut a răspuns:

Cum sa gasesti ceea ce ceri tu atata timp cat Isus Hristos FACE parte din Sfanta Treime. Si inca ceva, nu ai face mai bine sa citesti mai atent ce scrie in Biblie decat sa "ne bantui" cu frustrarile de peste 2000 de ani ale natiei din care faci parte? Degeaba va zbateti ca alt Mesia nu mai vine, Isus Hristos este Mesia, ala din Isaia 53. Nu te mai zbate ca nu inseli pe nimeni, destul v-ati inselat singuri, nu stiam ca si nemul tau sufera de "capra vecinului" sau de la voi am mostenit-o?

| arminius explică (pentru danut):

Nu mai vorbi minciuni ci dovedeste ceea ca Isus face parte din Treime!
Macar cu dovezi biblice, iar daca nu gasesti asta in Biblie, atunci macar tine-ti gura si nu mai minti ca-ti faci pacate!

| danut a răspuns (pentru arminius):

Dovada irefutabila este ISAIA 53 apoi Maitei 3, 17. Si din ceruri s-a auzit un glas care zicea: "Acesta este Fiul Meu prea iubit, în care Îmi gãsesc plãcerea." Aceasta este PRIMA Teofanie.
Matei17, 5. Pe când vorbea el încã, iatã cã i-a acoperit un nor luminos cu umbra lui. Si din nor s-a auzit un glas, care zicea: "Acesta este Fiul Meu prea iubit în care Îmi gãsesc plãcerea Mea: de El sã ascultati!" Marcu9, 7. A venit un nor si i-a acoperit cu umbra lui si din nor s-a auzit un glas, care zicea: "Acesta este Fiul Meu prea iubit: de El sã ascultati!"
Luca 9, 35. Si din nor s-a auzit un glas care zicea: "Acesta este Fiul Meu prea iubit: de El sã ascultati." 2Petru1, 17. Cãci El a primit de la Dumnezeu Tatãl cinste si slavã, atunci când din slava minunatã, s-a auzit deasupra Lui un glas, care zicea: "Acesta este Fiul Meu prea iubit, în care Îmi gãsesc plãcerea."
A doua Teofanie.
Ti-am prezentat NUMAI Declaratile Dumnezeului Tata la adresa lui Isus Hristos si pe cele ale Profetului Isaia din Vechiul Testament. Cred ca mai mult ar fi o jignire la adresa bunului simt si a celorlalti useri drept pentru care nu mai prezint NENUMARATELE dovezi legate direct de activitatea DOMNULUI Isus Hristos.

| danay72 a răspuns:

Eli Eli lamasabachtani inseamna,, Dumnezeul meu, Dumnezeul meu de ce m-ai parasit?'' Tatal lui Isus e Yahwe, deci el e fiul; asa cum ai spus in Biblie nu scrie nici unde de trinitate pentru ca ei nu sunt o treime. Yahwe e Dumnezeul Atotputernic, Geneza17:1,Apocalipsa1:8 Isus e fiul care are un inceput si e doar puternic, Isaia9:6,7; Coloseni1:15-17, deci e o diferenta mare si clara intre ei.

| Demise a răspuns:

Nu ştiu de unde ai scos lucrurile astea, dar eu ştiu că tatăl lui Isus este Iosif, după cum spune Biblia. Dumnezeu spune că Isus este fiul său, deoarece Dumnezeu a dat ca Fecioara Maria să îl nască pe Isus. Şi cine a spus că Allah e zeul războiului?

| arminius explică (pentru Demise):

Nu scrie niciunde in Biblie ca Dumnezeu spune ca Maria ii va aduce pe lume pe Dumnezeul Junior!
Allah spune asta in Coran!

| Demise a răspuns (pentru arminius):

In Biblie spune ca un anumit inger al lui Dumnezeu a fost trimis sa ii dea vestea mamei lui Isus ca va avea un copil.

| Silviuloan a răspuns:

Sa te lamuresc.
Deci Eli Eli lama sabahthani? Mt.cap 27,46 aici Iisus fiind in al noualea ceas a zis asta care inseamna Dumnezeul Meu, Dumnezeul Meu, pentru ce M-ai parasit? asta inseamna nu Alah.
Daca nu imi dai un verset capitol si carte de unde ai scos tu porcaria aia de lucifer ca nu pot sa imi dau seama... fa-ma sa inteleg cu lucifer

Răspuns utilizator avertizat
| Silviuloan a răspuns (pentru navarre):

Ce sa iti zic eu tie ca tot incult esti. Daca nu stii sa raspunzil la intrebare nu raspunde.

| Silviuloan a răspuns (pentru navarre):

Tu zi-mi de unde ai luat-o pe aia cu lucifer si ca Domnul Iisus Hristos este satan de unde ai scos-o? dovada fara dovada nu vorbesti in categoria religie.k? Iisus Hristos este viata, adevarul si viata. atat am avut de spus.

Răspuns utilizator avertizat
| arminius explică (pentru Silviuloan):

Dar ce Allah nu este tot un Dumnezeu?
Doar atat ca nu are copii!
Despre Lucifer citeste atent asta:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Lucifer

| Silviuloan a răspuns (pentru arminius):

Pe internet scrie numai baliverne de asta nici nu citesc link-ul tu zi-mi unde scrie in Sf Scriptura eu nu cred in balivernele de pe net k?

| Silviuloan a răspuns (pentru navarre):

Uite ca aici nu ai dreptate IPS. Teodosie nu ia spaga sa stii tu daca nu crezi treaba ta.K? nu mai vb tampenii.Nu ai dreptul sa judeci oameni.

Răspuns utilizator avertizat
| Smiiiley a răspuns:

INCREDIBIL! Intrii pe TPU, dai la intrebari populare, si e imposibil sa nu dai de o intrebare:Cum sa zici ca D-zeu nu exista? Voi ce credeti? Exista, nu exista?


Si apoi vin siroaie de raspunsuri, pareri contradictorii!
Poza asta este tot ceea ce am eu de spus:
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/......6918_n.jpg

Cand o sa mai dau peste o intrebare de acest gen, o sa postez acelasi lucru!

| raymusik19 a răspuns:

Ai dreptate, ignoranti astia