|

Observ multe persoane care sustin ca-l cunosc si ca-l simt pe dumnezeu, in acelasi timp sustinand ca mintea umana nu-l poate intelege. CUNOÁŞTERE s. 1. înţelegere, percepţie, pricepere. (Proces de ~.) 2. (înv.) ştiinţă, ştire, ştiutură. (~ lucrurilor.) Cat de multa minte poate sa-ti lipseasca ca sa poti sustine asemenea aberatii?! Este imposibil sa cunosti ceva fara intelegere. Daca mintea umana nu-l poate intelege pe dumnezeu, atunci, nici nu-l poate cunoaste. Iar atunci cei ce sustin ca mintea omeneasca nu-l poate intelege pe dumnezeu, mint sau se inseala atunci cand spun ca-l cunosc. De fapt ei doar cred, insa credinta nu-i nici cunoastere si nici intelegere. Cat o sa mai continuati cu astfel de aberatii dragi crestini?

10 Raportează Evaluează
10 răspunsuri:
| a răspuns:

O, bine ai revenit draga Chelstone.Esti tot in cautare?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru EmaS):

Se pare ca nu. E doar un stone si chel pe deasupra. happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru martzian):

Eu stiu ca Domnul il iubeste si nu il va lasa!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nici-un ateu nu-i impotriva lui, pentru ca nimeni nu poate fi impotriva a ceva ce nu exista. E chiar asa de greu de inteles? Ateii sunt impotriva ta, a voastra, a religiosilor, pentru ca faceti parada cu aberatiile voastre imaginare. Multi dintre voi sunteti atat de limitati, de naivi si indoctrinati(spalati pe creiere) ca ati merita sa fiti privati de libertate.
PS: Daca tu nu te poti abtine sa ironizezi mereu ateii, nici eu nu ma pot abtine sa-mi spun parerea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

------

Judeca pricina săracului şi a celui lipsit şi era fericit. Nu înseamnă lucrul acesta a Mă cunoaşte? – zice Domnul.

Dar iată legământul pe care-l voi face cu casa lui Israel, după acele zile, zice Domnul: voi pune legile Mele în mintea lor şi le voi scrie în inimile lor; Eu voi fi Dumnezeul lor, şi ei vor fi poporul Meu.
Şi nu vor mai învăţa fiecare pe vecinul sau pe fratele său, zicând: „Cunoaşte pe Domnul!", căci toţi Mă vor cunoaşte, de la cel mai mic până la cel mai mare dintre ei.

Căile lui Dumnezeu sunt desăvârşite, cuvântul Domnului este încercat: El este un scut pentru toţi cei ce aleargă la El.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pe Dumnezeu il cunosc toti aberatii, dar mai ales aceia care consuma droguri mistice 1
Numai Stiinta nu il cunoaste, asta cu toate ca obiectul ei de activitate este tocmai cunoasterea rationala!
Nu ti se pare curioasa aceasta ipostaza?
Adica orice aberat stie si ce gandeste Dumnezeu si ce vrea si ce cere, doar stiinta cu echipamentele ei cele mai performante nu reuseste sa stie ceea ce orice aberat stie?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

laughing Ai schimbat morala povestioarei! laughing)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

1.Il intelegem pe Dumnezeu din punct de vedere moral, dupa atitudinea care o are in Bilblie, ce vrea, ce cere de la noi etc...
2.Nu-l putem intelege pe Dumnezeu din punct de vedere al posibilitatilor pe care le are el: ce poate sa faca el, cum poate sa existe el, cum poate sa fie totul, cum este infinit, cum poate ceva sa fie infinit, cum este alfa si omega.
Noi nu-l intelegem pe Dumnezeu din punct de vedere existential, deoarece el nu este delimitat de lume, de un spatiu, el este acel spatiu existent si infinit, posibilitatile lui sunt mult dar mult prea sus pentru a intelege ce este el de fapt ca esenta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

"Necunoscute sunt caile Domnului"oamenii ar trebui sa tina cont de aceasta, cei care spun ca Il cunosc pe Dumnezeu nu se pot numi crestini; un crestin adevarat ar trebui sa fie bun si iubitor de pace, sa asculte si sa urmeze Cele 10 Porunci, nu sa incerce sa afle ce se gandeste sa mai infaptuiasca Dumnezeu. Exact asta fac si ei cu Apocalipsa lor...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează