| Meme10Memu a întrebat:

Odata ce ateismul devine din ce in ce mai raspandit in lume egoismul devine din ce in ce mai raspandit. Ateismul se bazeaza pe teoria evolutionista. Asta e o dovada ca dragostea nu are origini ale vreunei evolutii inchipuite sau imaginate. Asta e o dovada ca Dumnezeu exista si ca de asemenea casatoria nu are ca origine vreo evolutie deoarece odata cu raspandirea ateismului in lume numarul divorturilor creste in lume. Aranjamentul casatoriei si dragostea are origine divina de la Dumnezeu care a inspirat oameni sa scrie Biblia.

Cum comentati?

2 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

laughing
Vai de capul meu
Ca om, nu mă interesează dacă crezi sau nu intr-o divinitate, e alegere personală, ce mă interesează e umanitatea de care unii creștini ( da, eu nu generalizez, sunt oameni mulți și pentru care am tot respectul) duc lipsă așa că acestea fiind spune, opinia mea vizavi de aberația din întrebare e
1. De unde ai scos-o pe asta cu ateism=egoism laughing sunt atei care fac mai multe pentru alții decât creștini. Nu religia/ absența ei îți definește principiile morale și dacă o luăm așa, ce e mai moral să faci ceva pentru o recompensă ca un loc în rai sau a face ceva pentru că vrei să ajuți?
2. De ce are relevanță religia cuiva, te crezi mai bun că ești creștin? Pentru că uite un secret, nu dă dovadă de creștinătate. Nu ar trebui să-ți iubești semenii și parcă doar Dumnezeu putea judeca, cine ești tu să te crezi superior și ce ai făcut cu adevărat? Arunci cu degetul asupra unor oameni, e vina altora mereu, niciodată a noastră. Toți suntem perfecți, restul nu-s.
3. Mai există și alte religii, nu doar creștini, unii chiar cu alți zei, dar valorile morale sunt aceleași cam peste tot. Și nu mă lua cu atacurile teroriste, că islamismul nu reprezintă aceea mișcare extremistă, plus hmmm, nu uita de cruciade și de câți oameni au murit pentru că " știu eu mai bine ".
4. Conform religiei creștine, Biblia a fost scrisă sub duhul sfânt, dacă spui că de oameni doar, îți cam contrazici religia, zic si eu mna.
5. Chiar ne era mai bine când era impus creștinismul, vai ce atrocități minunate aveam, s-a stricat lumea acum, mai ales că problele majore din Biblie homofobia, misoginismul au început să fie ușor ușor privite ca probleme așa cum sunt, evident mai e mult de lucrat pe zona aia.
5. Ce e cu această mentalitate că toți ar trebui să gândească așa? Ce te interesează ce gândește altcineva atât timp cât nu rănește pe nimeni.
6. Nu e cumva egoism din partea unora să atribuie căsătoria doar persoanelor heterosexuale? Aaa, creștinii au voie să fie egoiști...

| NuGasescNume23 a răspuns:

? Băi da multe ai vrut sa dovedești... Tot ce vreau sa zic eu e ca majoritatea creștinilor sunt de fapt egoiști, de ce? Pt că ei nu fac o faptă bună, nu vin la biserică sa se roage, nu dau de pomană ș.a.m.d pentu ca ar fi oameni buni, ci pentru a fi "vazuti" de Dumnezeu, să se asigure că primesc un loc călduț pe " lumea cealaltă"