|

Oho si câți dintre voi l-ați înjurat și l-ați batjocorit pe Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie si ati pus boticurile fără să cugetati catusi de putin, obișnuindu-va si placandu-va toate mizeriile DNA-ului... Ce mai conta una în plus, nu-i așa?

Uite ca spre mirarea si ciuda voastra omul e absolut nevinovat! Niste pareri ceva? Funda pentru cel care isi face o sincera mea culpa!

https://www.europafm.ro/......-coruptie/

42 răspunsuri:
| a răspuns:

Uite, eu (poti verifica) nu am spus nimic despre acest preot DAR NIMENI de pe pamant NU ESTE NEVINOVAT asa ca afirmatia ta este un esec total.

| a răspuns:

Si daca a fost achitat nu cred ca uita nimeni mizeriile arogante pe care le facea cand era anchetata. De umba cu 40 popi dupa el sa intimideze procurorii. O mizerie care defineste cel mai bine libidinoși care conduc Bor

| explică (pentru suntserios):

E irelevant ce spui. Putea sa vina si in chiloti la tribunal inconjurat de 40 de cadane. Singurul lucru care conteaza este ca omul a fost acuzat pe nedrept, fara probe, si ca este total nevinovat. Restul e gargara.

| a răspuns (pentru Jardelin):

Asa si?
a fost judecat, a fost achitat.
probe au fost, ca altfel nu exista un dosar care sa ajunga in judecata.

| explică (pentru suntserios):

Probe fabricate sau nerelevante.

| a răspuns (pentru Jardelin):

Asa, si s-a demonstrat ca sun nerelevante. De aia exista judecatori. Asa functioneaza un proces. Nu ma prind care e faza. Daca e un popoi libidinos are vreun avantaj? sau care e treaba?

| explică (pentru suntserios):

Spui ca au fost probe ca altfel nu exista un dosar care sa ajunga in judecata. Auzi, dar in cazul lui Iohannis, ce zici, problele din cele 27 de dosare penale ale lui au fost bune?

https://www.riseproject.ro/......-iohannis/

| a răspuns (pentru Jardelin):

Asa, procurorii au strans niste probe si au trimis dosarul in judecata. Judecatorul a considerat ca probele nu il incrimineaza.

E la fel cand faci un accident auto cu o pieton. Exista victima dar nu inseamna ca e mereu vina soferului. Dar investigatia se face.

In cazul lui Iohannis aparent nu au fost niste probe pe care procurorii sa trimita dosarul in judecata.

| a răspuns:

Si sa stii ca nimeni nu la batjocorit ca era anchetat penal si pentru ca e o mizerie aroganta in prinicpiu.

Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Nu este nevinovat, deoarece am văzut videoclipul pe YouTube când era de acord cu o anumită sumă de bani pentru ca un seminarist să poată absolvi cursurile sau un absolvent să poată avea o biserică (ceva de felul acesta). Rolul a fost jucat de un reporter cu camera ascunsă.
Există o strânsă legătură între bor și statul român. Nu știu exact care este aceasta; dar cu siguranță că există unele beneficii. Altfel nu s-ar ridica catedrala respectivă și alte biserici.
Biserica trebuie să fie despărțită de statul român, oricare ar fi aceasta. Fiecare biserică să se autofinanțeze. Dacă nu, să nu existe. Biserica adventista de ziua a șaptea se autofinanțează și nu primește niciun ban de la stat. Dacă membrii ei sunt puțini, aceștia se adună în casa unuia dintre ei -dupa dorința și plăcere. Dar adventiștii nu sunt cerșetori ca ortodocșii care cer bani de la stat. Preoții ortodocși trebuie să fie plătiți de către membrii bisericii ortodoxe. Ne rugăm unii pentru alții, dar nu în schimbul banilor sau unui al altui folos.

| a răspuns (pentru anonimg):

In mare BOR primeste bani de la stat pentru intretinerea unor cladiri si obiecte de patrimoniu national.

| a răspuns:

Wa wa wa wa.
Wa...

Cum poti sa sari asa pe TPU si sa pui o intrebare (care nu e chiar intrebare) despre ceva de genul? Sau mai exact cui te adresezi? Eu personal nici nu stiam cine este pana sa vad "intrebarea" asta, dar ai pus-o in asa fel incat... pare prea generica. Te asigur ca daca cineva il considera vinovat, o sa il considere si acum, nu conteaza ca ai spus asta (eu personal nu am nici o parere, vorbesc in general), asa ca nu a afectat pe nimeni intrebarea.

Spre mirarea si ciuda cui? A TPU? Si acea funda (chiar daca nu ma intereseaza, si probabil pe nimeni) o sa o dai in functie de cat de mult iti place raspunsul in favoarea ta sau nu conteaza daca este in contradictie?

Oricum... am tinut doar sa mentionez asta. O zi faina in continuare happy

| explică (pentru DoarBogdan):

La cate intrebari se pun aici care nu afecteaza pe nimeni ce mai conteaza una. O zi faina sa ai si tu! happy

| a răspuns (pentru Jardelin):

Merci!winking

| a răspuns (pentru Jardelin):

Persoana imorala si infractor sunt categorii distincte, dar nu disjuncte.

| a răspuns:

Si daca a fost achitat inseamna ca e nevinovat? Cam asa suna abordarea lui suntserioslaughing))

| a răspuns:

In fata lui Dumnezeu nu e. Omul se plimba cu bolizi de lux in timp ce sunt credinciosi care mananca din gunoaie.

| explică (pentru zdreanțăCelCuOchiiDeFaianță):

Aia care manaca din gunoaie nu sunt credinciosi.

Răspuns utilizator avertizat
| explică (pentru RAY):

Daca erau credinciosi veneau la biserica, iar biserica avea grija de ei. Dar, pentru ca nu frecventeaza biserica si nu au nicio treaba cu credinta isi duc zilele mancand din gunoaie.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns (pentru Jardelin):

Nu conteaza. Isus a spus daca vezi un om flamand da-i sa manance, daca il vezi dezbracat, imbraca-l, etc. Plus ca a mai spus ca cine vrea sa fie ucenic sa vanda tot ce are, sa imparta la saraci si sa-l urmeze, adica sa mearga sa propovaduiasca Evanghelia la orice faptura, desigur, asta nu o poate face oricine si nu e pentru oricine dar preotii cu siguranta nu sunt ucenici, de aceea nici nu pot sa faca ce faceau pe vremuri ucenicii, minuni, etc.

| a răspuns (pentru zdreanțăCelCuOchiiDeFaianță):

E vina lui ca exista credinciosi care mananca din gunoaie? Si daca o sa-mi zici ca e cumva treaba lui in calitate de cler sa aiba grija de saraci te anunt ca nu e asa. Hristos n-a spus "clerul sa ajute saraci" ci a spus ca toti oamenii au datoria sa-i ajute pe saraci. Tu ai la fel de mult datoria de a-i ajuta pe acei "credinciosi care mananca din gunoaie" precum o are el. E usor sa vezi paiul din ochiul fratelui tau dar barna din ochiul tau nu trebuie judecata?

| a răspuns (pentru TwentyOneWay):

Ce cler visezi? Sunt niste bastarzi. Tu preferi sa asculti de ei si sa-i sustii in loc sa-l crezi pe Isus fiindca crezi ca iti iarta pacatele dar te conduc direct in iad.

| a răspuns (pentru zdreanțăCelCuOchiiDeFaianță):

Ii numesti bastarzi desi nu ti-au facut nimic personal. Esti plin de ura in suflet si tu imi vorbesti mie de Dumnezeu? Sa vorbesti de Dumnezeu atunci cand n-o sa ai ura in suflet pentru niste oameni care nici macar nu ti-au facut nimic

| a răspuns (pentru TwentyOneWay):

Da bine. Tot niste lichele care traiesc pe seama fraierilor raman.

| a răspuns (pentru zdreanțăCelCuOchiiDeFaianță):

Cam ipocrit din partea ta sa te dai mare crestin adevarat in timp ce dai dovada de ură si judeci oamenii desi Iisus spune clar sa nu judecam si sa nu ne uram aproapele

| a răspuns (pentru TwentyOneWay):

Tot Isus spune sa judecam dupa dreptate si nu dupa infatisare. Eu nu-i urasc doar spun adevarul.

| a răspuns:

A obtinut fonduri pentru niste culturi de vita de vie inexistente.Nu era chiar nevinovat. Judecatorul a inchis un ochi, de fapt pe amandoi.Dar Dumnezeu l-a rasplatit si a fost numit judecator la CCR pentru urmatorii 9 ani.

| explică (pentru fanCocaCola):

Cine a fost numit judecator la CCR, Teodosie?

| a răspuns (pentru Jardelin):

Zice de Deliorga cred

| explică (pentru Nevermore):

Aha, nu facusem legatura. Merci!

| a răspuns (pentru Jardelin):

Un popa sa fie numit judecator?
Chiar esti atat de incet la minte?
Era vorba despre judecatorul Deliorga, cel care a recunoscut ca au fost incalcate niste legi dar cu" buna credinta".
Cel care i-a dat verdict favorabil lui Teodosie.
Chiar trebuie trebuie sa-ti explic ca la copii?

| a răspuns (pentru fanCocaCola):

Pai si atunci de ce inalta curte a mentinut sentinta si n-a casat-o?

| a răspuns:

Mda...Poate judecatorul se temea de Dumnezeu si un hot ca asta care a furat fonduri europene scapa nevinovat. Isus s-a smerit, a venit pe lume intr-un staul. El umbla in masini de mii de euro. Macar daca erau bani munciti cinstit. Dar poporul e de vina, vin si dau bani la biserica ca sa fie mantuiti. Unul se imbogateste si altul saraceste.
Dar despre catedrala mantuirii neamului ce parere ai? De ce trebuia frate un clopot din aut de 500.000 de euro cu fata lui Daniel? Isus s-a smerit pe pamant. Dumnezeu zice ca unde doi sau trei se aduna in numele meu eu voi fi acolo. Se pot aduna si intr-o camera, sau intr-o casa. Nu ne trebuie biserici de milioane de euro...
Dar ce sa faci, oamenii sunt de vina. Oricum majoritatea tinerilor nu mai merg la biserica dar totusi se numesc ortodoxi

| explică (pentru GicaGigekGica):

Ai pretentia sa-ti raspund la prostiile pe care le-ai debitat? La cum te exprimi si la ce greseli gramaticale faci te califici cu brio la categoria analfabeti, functionali.

| a răspuns (pentru Jardelin):

Pe tine nu te-a deranjat adevarul spus de mine, dar te-a deranjat ca am scris eu gresit...
Isus* stiu ca este corect "Iisus" dar mi se pare ce-a mai mare prostie. De unde stim noi ca asa e corect? Conteaza asa de mult numele cat conteaza ce a facut el?

ortodocsi*

Si dragul meu, daca nu stiai majoritatea credinciosilor care merg la biserica sunt analfabeti (cel putin ortodocsi) Religia asta e total impotriva Bibliei. Se foloseste de Biblie sa prinda la credinciosi...

| a răspuns:

Ia cu pâine și Jesus te va ierta, păcătosule!

| a răspuns:

Cum zicea Bordea intr-un standup... Procuroare... crede si nu cerceta.