|

Omul nu e in stare cu stiinta si tehnologia lui sa pastreze conditiile pe Pamant daramite sa creeze conditii de trai pe Marte, Titan sau alte planete. Omul, din contra, prin stiinta si tehnologia lui creeaza arme nucleare ca sa distruga viata pe Pamant. Nu cumva in spatele acestor lucruri se afla duhuri rele precum Satan si demonii lui? Pamantul a fost format probabil in urma unor explozii si temperaturi foarte mari si radiatii si cataclisme mari care sunt nepropice vietii. Viata este ceva sensibil. Cum poate sa conceapa cineva in mod rational ca viata a aparut in urma unor asemenea evenimente nepropice vietii si in acelasi timp sa ignore pe Dumnezeu care este viu si este izvorul vietii?Ce spuneti?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

"Omul nu e in stare cu stiinta si tehnologia lui sa pastreze conditiile pe Pamant daramite sa creeze conditii de trai pe Marte, Titan sau alte planete."

Good point!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Nilsson):

In plus, omul nu a evoluat si nu se adapteaza biologic nicidecum ca sa suporte mediul poluat de pe Pamant ci din contra se moare pe capete fara nici o exceptie. =)) Rad pentru ca prin aceste vorbe arat eroarea mare a unora care se cred destepti si care cheltuie bani multi pe proiecte si misiuni spatiale pentru Marte in loc ca acei bani sa-i foloseasca pentru diminuarea poluarii radioactive ca de exemplu prin trimiterea deseurilor radioactive in spatiu cosmic decat in mari si oceane. Elon Musk mai bine trimitea in spatiu un recipient cu deseuri radioactive decat acel automobil pe care il putea dona la un om sarac.

Daca ai timp poti urmari acest film de batjocura.

http://www.filmeonline.biz/the-titan-2018.html

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează