Pentru 7 minute am avut impresia că măuit la stand-up creștin.
Nu-i împărtășesc religia și nu-i respect meseria, dar ca om pare ok.
:)) Mie mi-i drag Parintele Calistrat de la Manastirea Vladiceni. Are si o doza de umor in felul lui de vorbi. Insa ce a zis, a zis foarte bine de la cap la coada si despre Partidul Babelor Conservatoare si despre duhul infranarii si al masurii, si despre tratarea cu pace si bunavointa a celor din alte religii. Eu am ascultat la el predici si mai interesante decat asta postata de tine.
Aici pagina de Facebook:
https://www.facebook.com/pcalistrat?fref=ts
In parte spune bin, dar oare babele acelea cu a v a evanghelie, nu acolo au devenit,, babe in biserica lui? De ce nu le-a invatat adevarul? Daca aveau interes pentru lucrurile spirituale nu aveau timp de cleveteala.
Unii nu stiu sa imbatraneasca frumos si crestineste, si devin niste acriti in frustrari si cleveteala.
Pai asta este rezultatul actiunilor celor care ar trebui dupa cum pretind ei ca sunt,, pastorii turmei " sa-i invete. Dar cine sa-i invete ca nici ei nu stiu, decat ceea ce se vede ca pot da, atat dau, ipocrizie, calomnie, dispret, rautate.
Asa cum tu nu poti da decat critici,distructive,despartitoare, si decadente pentru ei, si nu prea inaltatoare pentru tine. faci cumva arte din partidul babelor? ca asa pari? in momentul in care incepi sa cauti vinovati, si sa condamni aruncand cu pietre, te-ai cocotat mai presus decat judecatorul cel drept.bag sama ca esti mai presus decat insusi cuvantul.Tu esti cuvantul?
Stii ceva tu esti cam plopist, nu ai discernamant, acu 'zici intr-un fel si periezi pe unii, acu, ii ingropi. Ce fel de om esti tu? Nu stii nu? Nu-ti convine adevarul, nu-ti mai da-n petici, stai pe locul tau.
Sant un om cu principii. zece, mari si late.nu reusesc sa le respect, si ma consider asa cum zici.plopist,fara discernamant, cu bune si cu rele, dar iubesc oamenii buni care nu pun etichete, nu critica pe ceilalti, si sant toleranti cautand sa cunoasca si sa inteleaga pe cel de langa el.ADEVARUL? nu folosi cuvinte mari cand ai un suflet mic.
Daa,daa, tu vorbesti de suflet? Pai din raspunsurile tale nu se vede ca iubesti oamenii,.Una este sa critici o persoana, pe care o cunosti, si vrei sa-i faci binele, si alta este, atunci cand aduci critici la actiunile daunatoare pe care le practica multe persoane in defavoarea lor. Si de fapt cei din jurul lor care le doresc binele, nu pot fi apreciati, si ascultati, pentru ca nu se insotesc cu ei la aceeasi cloaca de nelegiuire.
Apai bre papusoaico, bag sama ca nu ne intalegem in pareri deci sa lasam timpul sa-si faca treaba.in relijie dupa cate vad; daca nu esti cu noi, esti impotriva noastra.asta spun oamenii. Iisus Hristos a spus mai drept si mai frumos; cine nu aduna cu mine; risipeste.
Asa este, cine nu aduna cu Isus [pentru viata adevarata ], ramane doar cu amagirea adusa de Satan. Bine tinere, este evident, timpul rezolva totul, dar stapanul timpului este Dumnezeu >Daca vrei te rog sa citesti in Ezechiel 33:1-9. Numai bine.
Pai uite de aia cred eu ca Bunul Dumnezeu a lasat timpul si uitarea sa se astearna, sa nu suferim mai mult decat putem duce.insamna ca ne cunoaste bine si ne si iubeste.
Da am inteles ce spune,, preacucernicul, sa-i respingeti politicos pe Martori cand vin la voi cu vestea buna.Ca el are deja vestea buna, o are dar prin actiunile lor dovedesc ca nu au nimic in comun cu Biblia. Desigur nu spun ei in biserici lucruri rele, dar nu spun ce trebuie. Chiar daca le spun enoriasilor sa-i respinga pe Martori, dovedesc cu tarie ca sunt,, acolitii celor ce l-au respins si rastignit pe Cristos Isus, care a dorit sa-i invete adevarul si sa-i impace cu Dumnezeu. crestinii adevarati sunt recunoscuti prin iubire si lucruri excelente (Ioan 13:34, 35), nici vorba sa se respinga unul pe altul, cu atat mai multisi doresc sa fie impreuna si sa invete din Cuvantul lui Dumnezeu.
E simpatic. Nu ii impartasesc credinta si nu suport SRL-ul pentru care lucreaza (BOR) dar cu el nu am nimic, si nu il cunosc pentru a avea o parere despre el. Cat despre predica are dreptate (asta nu inseamna ca are mereu dreptate)
Mai sunt si preoti nu numai profitori .
Sunt de acord cu tot ce a spus, in afara de o mica, mica parte.
Tot respectul pentru el ca si persoana. Pare foarte dedicat si probabil ca lumea il asculta cu placere.