| M25M a întrebat:

Orice actiune este voia Lui Dumnezeu, nu se intampla nimic fara voia Sa, fiindca "asa a vrut Domnul", sau fiindca asa a fost "scris", pentru ca toate fac parte din planul Lui.
Deci implicit uraganele, tornadele, cutremurile, eruptiile vulcanice, epidemiile, pandemiile, inundatiile, crimele, foametea, violurile, bolile letale si netratabile, etc sunt facute din voia Lui, cu acordul Lui daca imi permiteti sa ma exprim astfel.
Atunci, Diavolul ce naiba mai face?

32 răspunsuri:
| Alphawolf a răspuns (pentru milan9):

Traiul omenirii presupune consum, iar consumul exploatare. Ar fi trebuit sa fim inapoiati din orice punct de vedere pentru a nu provoaca dezechilibrarea ecosistemelor. Ne vrea Dumnezeu inapoiati? Atat ne duce capul! Dumnezeu a stabilit cat sa ne duca capul. In plus, omenirea ar fi fost in numar mult mai mare daca am fi urmat invataturile religioase(nu ne-am fi protejat in actele sexuale si nu s-ar fi facut avorturi).

NOname
| NOname a răspuns:

Întrebarea ta, Mihai, se leagă foarte bine cu răspunsurile de aici:

http://www.tpu.ro/......-lui-sunt/

Însă un credincios (îndoctrinat) întotdeauna va fi tentat să-i caute scuze și să-l apere cu orice preț. Așa cum și eu mi-aș apăra copilul cu dinții și puțin mi-ar păsa ce spun alții și ce e logic și ce nu. Iar pentru un credincios (poate ceva mai fanatic) Dumnezeu e mai presus decât copiii, persoana iubită, părinții, prietenii... Deci, pe undeva e de înțeles.