|

''Orice banalități, nebunii, minciuni și prostii le-ai spune oamenilor; sânt dispuși să te asculte cu plăcere și ești prietenul lor îndrăgit. Despre Dumnezeu și Adevăr, nici dacă le vorbești pe note...Sau în versuri deosebite, nu te pot suferi și ești dușmanul lor,, nesuferit''!''Ioan HapcaCum comentati? Credeti ca este adevarat?

9 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Lumea nu ne iubeste pentru ca nu l-a iubit nici pe Domnul nostru Isus. Atata timp cat facem raul suntem buni, dar daca nu mai alergam cu ei la acelasi potop de desfrau, am innebunit! Suntem nebuni pentru Hristos! http://www.youtube.com/watch?v=ZNypjT0oT7w

8 răspunsuri:
| a răspuns:

Si eu sunt un biet drogat in viziunea voastra cand vorbesc despre Ras Tafari.

Atunci voi de ce sa nu fiti niste bieti nesuferiti in viziunea ateului?

http://youtu.be/YSzXRgvqkps

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Iar inghiti ce citesti fara sa mesteci.
Oamenii asculta banalitati, nebunii, minciuni si prostii, adica povesti cu si despre dumnezeu, depinde in ce toane ii prinzi, oricum, mai repede asculta din astea decat ceva ce le cere contributia, adica ii pune sa gandeasca pentru a intelege.

Hai, vot eronat. laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

DA prea bine spui, doar ap, Pavel spune in2Timotei4:3,4 si-n2Corinteni4:3,4 ca cei ce sunt pe calea pierzarii au aceasta pozitie la fel ca-n zilele lui Noe. Este mai vizibil ca oricand ca zilele din urma sunt pe sfarsit. Este mare lucru sa cunosti si sa traiesti adevarul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da ce treaba ai tu cu ceilalti oameni? Te ocupi de spiritualitatea ta, la fel cum fiecare se ocupa de a lui cand simte. Spiritualitatea, la fel ca orice altceva, o dezvolti atunci cand simti, nu ca trebuie sau ca-ti spune cineva.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nimeni nu cunoaste ADEVARUL ABSOLUT...si e normal ca omul in general sa nu creada, decat din proprie convingere si nu din indoctrinare.De ce sa-mi vorbesti tu sau altul despre Dumnezeu? ..de ce sa am nevoie de preot pentru mijlocirea relatiei mele personale cu El? Chiar si marii sfinti au avut indoilei si caderi din credinta! ..si tu vrei sa ne faci pe noi laicii nebuni? Nu sunt nici atee dar nici nu bat matanii pana fac cucuie in frunte..stii, credinta este sau nu in forul interior al fiecaruia dintre noi si consider ca este ceva intim..de ce as vorbi cu altul despre intimitatile mele?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru mary4048):

Eu nu v-am obligat sa cititi, sa raspundeti sau sa credeti in Dumnezeu.Eu am pus doar un citat care mi s-ar parut bun, interesant si am cerut pareri.Si in fond, intr-adevar credinta este ceva intim dar sa nu uitam ca si Sfintii bineplacuti lui Dumnezeu si Sf. Apostoli au vorbit despre Dumnezeu lumii, chiar Mantuitorul a facut-o si mai ales chiar Mantuitorul a spus la lume: sa propovaduiasca Evanghelia.Si apropo, nu am facut eu personal pe nimeni nebun.happy Relax

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AlinTigerofAtlantic):

Whatever..cine are urechi aude. daca Dumnezeu nu exista dar cred in El, nu pierd nimic, dar daca El exista si nu cred, am pierdut tot... oricum nu vom fi judecati decat dupa faptele facute si nu dupa cate matanii am batut ca sa ne vada lumea cat de buni suntem..fiecare dintre noi are liberul arbitru si face alegeri. bune sau rele numai D-zeu stie..si sunt relax..dont worrylaughing..constiinta mea e curata.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bineinteles ca este adevarat, trist sad dar adevarat.
Uite Ioan 3:19, 20,21
"Si judecata aceasta sta in faptul ca odata venita Lumina in lume, oamenii au iubit mai mult intunericul decat lumina, pentru ca faptele lor erau rele. Caci oricine face raul uraste lumina si nu vine la lumina, ca sa i se vadeasca faptele. Dar cine lucreaza dupa adevar vine la lumina, pentru ca sa i se arate faptele, fiindca sunt facute in Dumnezeu." happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează