| Inferno a întrebat:

Pana la urma somios nu este ateu. Daca ar fi ateu ar incerca sa demonstreze ca Dumnezeu nu exista, ca este ilogic, etc. Si ar veni cu dovezi concrete.
Dar el ce face?
El incearca sa dovedeasca, ca Dumnezeu este lucifer, cea ce mie unul mi se pare complet stupid.

Răspuns Câştigător
| Esperança a răspuns:

Soimos este insusi diavolul in persoana, nu mai am nici un dubiu!

| Bogdanux a răspuns (pentru Esperança):

Si de ce Satan ar veni tocmai pe TPU?

| Esperança a răspuns (pentru Bogdanux):

Pentru ca sa insele si sa amageasca. El amageste peste tot.
Chiar Biblia ne anunta"
1. Şi mulţi prooroci mincinoşi se vor scula şi vor amăgi pe mulţi.

2. 1Ioan 2: 28. “Copilaşilor, a sosit ceasul de pe urmă al acestei lumi. Aţi auzit de Anticrist care urmează să vină - despre acela care se împotriveşte lui Cristos

3. 2Petru 3:3-4. “Mai întâi, aşi dori să vă reamintesc că în zilele din urmă vor veni oameni batjocoritori care vor săvârşi toate relele imaginabile şi vor lua adevărul în râs

4. Matei 24:14. “Evanghelia aceasta a Împărăţiei va fi propovăduită în toată lumea, ca să slujească de mărturie tuturor neamurilor. Atunci va veni sfârşitul.”

5. Căci se vor scula Hristoşi mincinoşi şi prooroci mincinoşi; vor face semne mari şi minuni, până acolo încât să înşele, dacă va fi cu putinţă, chiar şi pe cei aleşi.”

: Matei 24:42-44. “Vegheaţi dar, pentru că nu ştiţi în ce zi va veni Domnul vostru. Să ştiţi că, dacă ar şti stăpânul casei la ce strajă din noapte va veni hoţul, ar veghea şi n-ar lăsa să-i spargă casa. De aceea, şi voi fiţi gata; căci Fiul omului va veni în ceasul în care nu vă gândiţi.”

| Bogdanux a răspuns (pentru Esperança):

Stii, intrebarea mea a cerut doar un mic raspuns, nu citate din Biblie.

| Esperança a răspuns (pentru Bogdanux):

Acele versete sunt legate de raspunsul meu!
Tu m-ai intrebat eu ti-am raspuns, nu-ti convine nu mai intreba! happy

24 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Eu v-am spus ca este anticrist.

Răspuns utilizator avertizat
| Nuvăsufăr a răspuns:

Thank you Captain Obvious.
http://i2.kym-cdn.com/......014829.png

| alexandra2859 a răspuns:

Dar el ce face? buna intrebare, acum sta si se uita la intrebarea ta complet stupidalaughing.

| DragosConstantin a răspuns:

Somios habar nu are ce face sau ce zice cum sa zici ca Dumnezeu este Lucifer hello e total deplasata ideea. Dumnezeu ->bun; Satana ->rau ca sa o spun ca si la copii de la gradinita.Dar mno, daca asa crede el nu ai ce sa-i faci sau sa-i spui o sa ramana fixat pe ideea lui pentru ca asa vede el lucruriile ca stau.

| doctorandus a răspuns:

Soimos nu e original. Pentru ideea ca Dumnezeu ar fi Satana vezi http://en.wikipedia.org/wiki/God_as_the_Devil

| alabalaportocala2011 a răspuns:

Nu Șoimuș vrea să convingă fără spor, creștinii că Iisus este Satana.

| alabalaportocala2011 a răspuns:

Nu va putea convinge nici o singură dată, nici un singur creștin, precum că Iisus = Satana

Cea ce vrea el, este ca și războiul personajului dement don Quijote de la Mancha

(creat de Miguel de Cervantes Saavedra autorul cărții „El ingenioso hidalgo don Quijote de la Mancha",)

cu morile de vânt.

Iar în finalul, reușita acestei acțiuni, cu Iisus = Satana, se va finaliza cu catalogarea sa, drept dement.

Și va trece drept nebun.

Și vor zice cu toții „ Șoimuș nebunu!"

I-am scris asta, dar nu a ținut cont de opinia mea.

| Pirkko a răspuns:

Nu stiu ce am ratat din discutie dar eu sunt Jesse Pinkman. Zic asta doar asa... big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci intrebarea e: el ce face? eu cred ca se plictiseste rau de tot si v-a gasit pe voi ca si distractie.

| BeebeBell a răspuns:

AUziti in primul rand cine e soimuz imi puteti da o pagina cu informati despre el sa stiu si eu cine e?