anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pregatiti-va! Parca se simte în aer că vine Apocalipsa.Nu e așa?

20 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

E sigur așa. Primii vor fi răpiți la cer tâmpiții.

| NaibaStieSiAltcevaAMuritIeri a răspuns (pentru sadrian46):

Bine scrii pe limba română sa mor eu.

Răspuns utilizator avertizat
| johnnny123 a răspuns:

De unde stii, ai mai trecut prin vreo apocalipsa si stii cum se simte?

| Matthew1995 a răspuns:

Nu stiu ce simti tu, dar eu simt doar aerul curat si ramasitele furtunii de aseara.

| halogen001 a răspuns:

Nu exista nici o divinitate care sa faca bine sau rau pentru cineva. Sunt doar povesti primitive, puerile, fanteziste si absurde scrise pentru prostirea naivilor creduli si nestiutori.

| Mihai8767 a răspuns (pentru halogen001):

Si tu de unde ti ai dat seama?

| halogen001 a răspuns (pentru Mihai8767):

Am facut scoala, am trait mult, am vazut care e realitatea, mi-am folosit ratiunea si am ajuns la adevar, ca minciuna e peste tot in proportie cavarsitoare. Nu trebuie multa inteligenta ca sa vezi cum sta treaba, dar totusi trebuie sa gandesti putin ca sa poti separa minciuna de adevar si fantezia de realitate. Cine nu gandeste ramane sa fie inselat si nu e nici o problema, pentru ca nu suntem toti la fel. Unii se lasa inselati, altii nu. Asta e viata.

| CostinAlamariu a răspuns:

Esti penibil frate, serios.

| Lukasssz a răspuns:

Am murit deja in 20 de apocalipse, crezi ca mai ne e frica de alta?

| Zuzu1991 a răspuns:

Dap, vin zombiiiiiii
pocaiti-va, Isus va iubeste big grin (si d'aia vin zombi big grin )

| Vântulalb a răspuns:

Nu stiu cum sa-ti spun, dar eu doresc sa vina acel sfarsit al lumii cu care tot suntem amenintati. De pocaiti si nu numai. E deja prea multa mizerie morala pe Pamant! Multi dezaxati. Si mai ales, multe interese care le dau nas. S-ar curata Pamantul de toata mizeria umana.

| chuckmanson a răspuns:

Da se simte. Aerul ăsta poluat ne omoară.

| LupusDei1993 a răspuns:

Trebuia sa vina de 2000 de ani.

| pacatosulBogdan a răspuns:

Asta e discursul sectelor, ca vine "apocalipsa", care nici macar nu inseamna sfarsitul lumii, ci descoperirea evenimentelor legate de sfarsitul lumii - Parusia. "Hai la secta, hai de platiti zeciuiala, ca vine apocalipsa! "

| Gligore2000 a răspuns:

Doar in capul tau.

| AndrElle a răspuns:

Este, este pentru cine simte.