Isus este sfant.El a fost singurul care a trait aici pe pamant fara de pacat.El se refera la inocenta si puritatea pe care o au copii, si spune ca noi trebuie sa fim ca niste copilasi.
Cum pot interpreta unii o simpla fraza... Iisus a zis astfel pentru ca ucenicii nu ii lasau pe copii sa se apropie de El. Tu ai citit tot fragmentul inainte sa pui versetul asta pe TPU? Ceea ce ai facut tu este doar sa scoti un verset din context si sa il interpretezi intr-un mod care nu se bazeaza pe nimic. E ca si cum eu m-as gandi ca cine stie ce ai vrut tu sa spui prin ''crestineii mei dragi'', cand tu doar te-ai adresat unei anumite categorii de persoane. Te sfatuiesc sa citesti bine contextul in care se afla un verset, ca daca le scoatem pe toate din context, nu mai intelegem nimic.
Tu intrebi de pedofilie care, inclin sa cred, ca nici violul nu stii ce inseamna? Imi pare rau sa vad un concetatean de padure ca mine ca se incurca in propriile-i tembelisme.Cum poti crede ca apela la nevinovatia, la sinceritatea si la puritatea lor pentru a le murdari?
Mai omule, la tine de sarbatori daca primesti cu drag copii sa te colinde, sa te ure esti pedofil? isus era doar iubitor de copii in sensul bun nu la ce te-ai gandit tu
Esti un idiot! Uite, am reusit sa comentez asta fara sa-ti dau nici un copy/paste din alta parte, multumit?
@hârciog
Dragă concetăţean forestier, de unde ştii că nu le ardea bucile?
@Florin1979
Cine a zis că sărbătoresc crăciunul? Apropo e Iisus cu 2 de "i".
Si continua fraza, bai inteligentule " Lasati copii sa vina la mine, ca a unora ca acestora este imparatia cerurilor. Daca nu veti fi desavarsiti ca acestia nu veti intra in imparatia cerurilor". Si tu ai auzit fraza asta la coltul strazii si nu te-ai gandit oare "Ma oare numai atata-i fraza asta nu are si continuare"
Dumnezeu a spus acel citat si nu se referea in dieea ce ai F8TE, ci pentru. ca el iubeacopii
A vrut sa dea un exemplu cum trebuie sa fie un om ca sa intre in imparatia cerurilor; ai pus doar cateva cuvinte si ai aruncat un inteles jignitor pentru necunoscatori.vei suporta consecintele.dar iisus a spus; lasati copii sa vina la mina; a unora ca ei va fi imparatia cerurilor; nimeni nu va intra in imparatia cerurilor daca va fi ca acesti copii.se referea la inocenta lor la siceritatea lor.si mai ales; nu batjocoriti, pe acesti copii, caci ingerii lor vad pururea fata tatalui meu.de asemeni; sa nu asupriti femeia vaduva si copilul orfan, caci sant sub ocrotirea tatalui meu din cer.pe pamant ei neavand alt ocrotitor.viezure,nesimtitule si batjocoritorule ale celor sfinte,{ale mele si ale altor cateva milioane}unde vezi pedofilie in aceste marturisiri?
Dupa ce m-am uitat la imaginea ta de profil, nu ma gandeam ca o asemenea intrebare poate lipsi...
Copy-paste din biblie?
Vreau si eu copy-paste din cartea de istorie.
Si referitor la intrebare, de ce consideri ca e pedofilie?
" Lasati copii ca vina la mine" este referirea la educarea copiilor asupra lui dumnezeu.
esti comic...
ar fi trebuit sa continui- Lasati copiii sa vina la Mine, ca a unora ca acestia este Imparatia cerurilor! si stii de ce? pentru ca un copil este cea mai sincera fiinta, si crede orice ii spui Domnul Isus nii da ca exemplu...
FreddieM întreabă: