Http://www.youtube.com/watch?v=MV5w262XvCU -
cam asta s-ar putea întâmpla:))
Ar trebui sa citesti apocalipsa ca sa vezi ca Dumnezeu va castiga.Si cei care il slujesc pe satan vor fi aruncati in iazul de foc.Mai documenteaza-te ca sa nu ai surprize!
Miradoniz,tatal minciunii, tare, atunci o să fiu mama minciunii, ne adaptăm, o să avem împreună o minciună de toată frumusețea și o să o cheme Minciunica.
*Cre(ş)tin mode on*
Păgînule! Nu ţî rusîne la nas?
*Cre(ş)tin mode off*
As fi curios sa vad cum vei reactiona atunci cind vei descoperi ca iadul chiar e real si ca vei avea de-a face cu el o vesnicie, si ca nu e un loc de dorit in care sa stai, ci dimpotriva, unul de unde ai vrea sa iesi cit mai repede.
@chelstone:
O fi pamintul asta plin de apa in proportie de 7 la 1, insa niciodata nu ai reusi sa stingi Soarele cu toata apa de pe Pamint (sa zicem ca ar fi posibil). O sa iasa ceva sfiriieli grozave, insa Soarele nu se va stinge. La fel, nu cred ca vei reusi sa faci tu ce ai zis in legatura cu iadul.
SaintOcea, eu sunt ateu, dar sincer ma doare intr-o borta de lupta lui lucifer, poate pentru ca aceasta lupta exista in capul indoctrinatilor, pentru mine nu exista dumnezeu, cu atat mai putin exista lucifer.
Cristi202, in lumea asta doar 2 % din populatie este crestin ortodoxa, restul, o sa fie aruncati la ghena, smecherie, nu?! Cand ajund in iad ma usurez pe el si am sa-l sting.
"ce ne facem noi dacă creștinii aceștia au dreptate cu dumnezeul lor și ajungem în iad"
nu facem nimic deosebit
sperăm mai departe
până ne răspunde cine trebuie
@CandyTetris Apropo de " un copil care urăște religioșii", știi tu-și mie mi s-a zis odată că m-aș purta ca "un copil neiubit al bisericii"! Mă gândesc des, că nu știa ce spune.
FucktheSystem tare asta
știi că celui rău i se mai zice și "tatăl minciunii", da?
@FucktheSystem-uite așa se întâmplă dacă public ceva înainte să gândesc până la capăt-ai aici partea a doua a răspunsului-iar eu încerc sa rețin lecția Oricum,te cred,că cealaltă parte-e puțin aiurea-Te rănește pe viață.Fii atentă cum poți ajunge"Unde mi-ești,TU,Lumină și Bucurie? Parfumul trecerii Tale mi-a rămas în suflet,și mi-e sete de Tine! sufletul meu e fără curaj-și nimic nu mă mai bucură.Te-am întristat, iar Tu, Tu Te-ai ascuns de mine.Inima mea Te iubește și astfel Te dorește, Te caută plângând...Nu mă abandona"(implora-patetic, aș putea spune, starețul Siluan)
Mai.ce sa-ti zic daca esti ateu (ma refer la modul general nu la tine personal), presupun ca nici nu crezi in "viata de apoi" nu? Deci nu cred ca se pun astfel de teoreme la bataie.
Ps: e adevarat ce ai zis in legatura cu mancare buna bere si femei? :o
cica te inrolezi in armata lui satan,pai daca ajungi in iad,acolo te va arde focul din ghena,nu sta diavolul sa te intrebe ceva,doar te chinuieste! si apropo,exista in Rusia, descoperita de savanti, o gaura unde poti sa auzi chinurile celor care se afla in iad!
Mişto Valhalla ta, dar eu n-am nimic cu Odin deci l-aş lăsa fain frumos să trăiască, în special dacă-mi dă bere
Nu pari un ateu prea convins.S-o fi clatinind credinta ta in nimic?
Incep sa cred ca de fapt tu nu esti ateu ci doar un copil care uraste religiosii, si care are nevoie sa se simta inclus intr-o comunitate, asa ca alergi dupa atei.Problema e ca nu prea te ridici tu pana la nasul lor...
Daca iti doresti sa fii insultat, e treaba ta.
Se pare ca ai dreptate doar cand afirmi ca nu ai cm cati ani au alti de pe TPU (eu am 51 de ani, deci tu n-ai mai mult de 50 cm)trage singur concluzia care se impune!(sic!)
Nu voi comenta ca stiu cum sta treaba cu ateismul, 99% din cei ce sustin ca sunt atei de fapt se prefac sa sunt atei ca vb aia e cool sa fi ateu se poarta asa e moda, imi aduc aminte de un prieten ce sustinea ca este ateu convins, cand intr-o seara spuneam mai multi povesti de groaza iar la sfarist ateul meu m-a rugat sa-l duc acasa fiindui foarte frica. Daca era ateu convins nu avea dc sai fie frica insa ei se stiu cu musca pe caciula si au dubii in ceea ce priveste existenta...si au kk in pantaloni ori de cate ori sustin ca sunt atei convinsi.
Draga atee,
Din punctul meu de vedere nu te insult si nici nu vreau sa ma cert cu tine. Nu te cunosc, dar fiind Om, meritam cu totii respect, chiar daca avem opinii diferite. Fiecare cu a lui (vorba aceea). As putea sa te judec, dar mi-e teama ca nu cumva" cu judecata cu care te judec sa fiu si eu judecat". Cred ca o sa-ti dai seama de existenta Lui Dumnezeu... sper sa fie mai tarziu, decat niciodata.
In principiu, dupa logica crestineasca ajungi in iad doar daca nu crezi in dumnezeu, faptele sunt in plus ca cica se iarta.Dar stii prea bine ca de-ar fi sa gandim ca EXISTA un dumnezeu, in mod sigur nu ar face discriminari de genu.Bei, tu, auzi tu, DA TU, crezi in mine? Raspuns:Nu.Atunci MARS IN IAD.Ci probabil s-ar ghida dupa ce prostii si lucruri bune ai facut in viata, cum de fapt si trebuie.
Dar bineinteles iar incep crestinii sa o dea pe a lor ca de fapt daca nu crezi in el nu il iubesti si asa mai departe. Dragii mei, nu pot sa cred in cineva orbeste ca exista fara sa am vreo DOVADA.E exact cum se spune o boala mintala.
Atunci cand un om sanatos isi inchipuie ca in ceruri locuieste, hai sa zicem, o Veverita care are grija de el si il iubeste, cum dracu poti sa spui ca omul ala e complet sanatos mintal?
Nu stiu cati ani ai, dar eu nu iti dau mai mult de 13 ani, la felul cum gandesti, de unde mama draq ai scos tu asta "lucifer si armata sa ataca pe dumnezeu.si cum zici tu ca exista rai si iad(eu stiam ca in rai sau iad ai viata vesnica atunci cum mama draaq se mai lupta armatele
RuxandraBianca întreabă:
alfons2390 întreabă: