|

Pentru atei: voua chiar nu va pasa de sufletul vostru? vreti sa ardeti in iad pentru vesnicie? nu va e teama asa putin de judecata Domnului? la judecata cand vti fi in fata lui Dumnezeu si va va intreba dc ai facut cutare si cutare lucru ce scuza veti mai baga? Daca nu crezi in Iisus Hristos adio rai si fericirea vesnica. Dumnezeu ne vrea pe toti la fericirea vesnica.nu conteaza ce pacate ai, trebuie doar sal accepti pe Iisus ca mantuitor personal si atat e simplu. E trist ca multi dau cu piciorul la acest darstraight face va rog fara injuraturi si obscenitati m-am adresat politicos.Si cei care nucred dc nu vreti sa va schimbati viata?

33 Raportează Evaluează
33 răspunsuri:
| a răspuns:

E un pic cam agresiva abordarea. Crestinii sunt destul de calmi, calzi si iubitori.
Poate ai dreptate, insa nu cred ca vor fi multi atei receptivi.
sorry.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Puștiule pentru un ateu tot ce zici tu e nul...e nulă orice religie, sectă cu toate indoctrinarea lor

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu stiu cine ti-a promis fericire, si toate astea. Dar stiu atat, nu trebuie sa cred in cineva pentru a fi fericita, sau pentru a avea pace in mintea mea. Vrei fericire vesnica? Pune-ti muzica simfonica, leaga-ti mainile de urechi, apoi danseaza vals.
Chiar credeti idioteniile astea? Fiecare cu ce il doare, daca vecinul crede in dumnezeu, si nu ma judeca, deoarece nu cred in el si nici in tovarasul sau, Satan, foarte bine, imi poate spune "Buna ziua". Dar nu cred ca acum trebuie sa arunci cu pietre in cei ce nu cred in basme...
O zi buna.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pa troll fanatic religios, te rog canta la alta biserica.
Am ajuns la concluzia ca toti credinciosii sunt masochisti, le place durerea si ca sa fie tratati ca un pres, de ce ar continua propaganda asta penibila care starneste circ si cearta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Asa e

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=NuJoC7Lz6SI

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dacă nu crezi în Iisus Hristos adio rai și fericirea veșnică.
Ai perfectă dreptate, în felul tău.
Dar dacă nu există nici un fel de: Iisus Hristos, de diavol /Satana de rai și de fericirea veșnică, ce te faci?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Intr-adevar,cam agresiv.Nu spun ca nu cred oh go on,dar nu sunt genul de persoana care sa tune si fulgere in cei ce nu cred,sau cred pana in panzele albe in tot ce spune Biblia, etc...
De exemplu, eu cred pana la un punct oh go on.Cred anumite lucruri, dar nu sunt de acord cu multe altele happy(ex.casatoria intre homosexuali) happy. Parerea mea e ca e religia e ceva personal,ateii nu au "coarne" laughing) si nici nu sunt mai prejos de cei mai credinciosi dintre noi happy, sunt oameni normali, cu o opinie proprie happy.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

De fapt, nu există nici un fel de: Iisus Hristos, de diavol /Satana, de rai și de fericirea veșnică!
Există un Dumnezeu, al Universului! // O divinitate de ordin suprem, care este o divinitate de ordin suprem, al întregului Univers!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ăăăă. Stai să mă gândesc thinking NU, nu-mi pasă, nu mi-e teamă, nu o să fie nici o judecată, nici un Rai/Iad.
Dar tu, ce te-ai fi făcut dacă religia nu ți-ar fi promis fericirea veșnică? Din spusele tale bănuiesc că n-ai mai fi crezut, adică meh, ăștia nu-mi promit nimic?

Nu-ți mai face tu griji pentru noi și mai bine uită-te în ograda ta(sau Grădina Domnului).

Bine. PA!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Am ajuns la o concluzie ...ateii ma enerveaza fiindca sunt pisalogi si exagereaza
si crestinii ma enerveaza prin gandirea lor handicapata...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Imi spui ca o sa ard in iad pentru vesnicie... si-mi spui ca esti politicos? Nu exista nici suflet, nici Rai sau Iad... Nu cred ca o sa convingi pe cineva cu postarea ta fara sens, ci aduci numai cearta, si asta fara sens!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu exista bai copile niciun suflet, doar constiinta. Si Dumnezeu e o faptura din cartile de adormit copii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da` ce te doare pe tine capu`?
lasa-i in pace sa nu creada.
omului i-ar putea fi mult mai usor sa creada in dumnezeu daca ar exista mai multe dovezi,daca s-ar arata dumnezeu oamenilor, sau un inger, ceva.asa le ceri sa creada in povesti.
daca eu ti-as cere tie sa crezi in zane, ca a scris petre ispirescu despre ele, tu m-ai crede? nu cred.
tu le ceri ateilor sa creada in dumnezeu doar pe baza bibliei (care pana la urma e o carte scrisa de OAMENI)...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dacă definim că este Univers suma a tot cea ce există, nu există nimic în afara Universului.
Sunt multe sisteme solare în Univers, și multe planete cu ființe superioare.
Dumnezeul Universului, nu este Dumnezeul lui Avram, Isaac, șamd ci Dumnezeul Universului și nu există nimic legat de religia creștină, ca adevăr absolut!
Conform Evangheliei după Ioan, Iisus era o divinitate anterioară Genezei, care s-a întrupat ca fiu a unei oarecare Maria, ea nefiind mă-sa, că el era cu sute și sute / cu mii de ani mai mare, decât ea.
O divinitate a întregului Univers, nu cred că s-ar fi jucat de maniera asta, timp de peste 30 de ani neglijându-ți atât de mult timp obligațiile și responsabilitățile de divinitate a întregului Univers.
Ar fi o explicație logică, că Divinitatea Logos, a dat la o parte, un cetățean oarecare, Jesua, pe care l-a trimis în altă țară și că s-a substituit lui pentru câteva luni.
Deci ori nu există nici un Iisus / Logos, ori Iisus nu are nici o treabă cu cel prezentat de religia creștină, cea ce face ca religia Creștină, să fie o înșiruire de aiureli.
Religia Creștină, fiind o înșiruire de aiureli, îndemnul tău este chiar nejustificat.
Existând un un Dumnezeu, al Universului se pune în continuare problema păcătuirii și a ne păcătuirii, dar trebuie clarificați corect termenii!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sunt parinti care sunt ingrijorati de apucaturile odraslelor si o cam iau cu odrasla de capastru sa o aduca pe calea buna.Uite cum se procedeaza pentru cei mai inraiti :
. Povestea incepe de aici :sunt contactata pe privat de multi parinti care ma intreaba daca are Parintele din sat Har de la Domnul sa rezolve si cu draci mai batrini ca uite zice unul "fiica mea este muncita rau de un "dimone" ".Re are satul si Parintele leac pentru toti Pai mai oameni buni sa vedeti necazul ma suna bunicul plin de uimire ca in sat vin parinti cu tot felul de "indraciti " si abia mai face fata Parintele La cazuri mai grave, mai cheama si Episcopul locului. Povestea de unul ca dupa Sf Molifta au iesit din el o ciurda de dracusori, ca fulgii din perna si ii alergau ciinii prin sat si le gaureu cojocul cu coltii.Ba si cotoiul lu bunicu a prins ceva dracusori mai mici dupa puterile lui.O sa zici dar ce treaba au ciinii la Sf Molifta Re pai cind ies dracii din musteriu si o rup de fuga prin sat, slobozesc taranii ciinii sa ii prinda ca le maninca gainile din batatura
O sa zica cei vizati ca este veche treaba Eu le dau dreptate dar Sf Molifte se tin de peste 1000 de ani sa se duca la ortoped si sa se ratoiasca de ce ii pune mina in ghips ca acum 150 ani

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Infernia):

Ai si tu dreptate dar pe la Conversatii parintii tai spuneau ca ei nu erau credinciosi dar de cind te au pe tine "viata lor este un iad " iad =infern de aici si nickul tau suuuuper inteligent. daca cocosul lui bunicu ar avea mintea ta ar cadea de pe gard cind vrea sa cinte. Poate mai dau de tine la conversatii la facut teme ca pun batuta pe tine

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Tu esti acel gen de crestin(ca marea majoritate), care crede in dumnezeu doar din prisma faptului ca va avea pastrat un "locusor" in rai. Absurd si foarte trist!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Am scris unui băiat Cristi 202 un text de tipul:

_________________( Păcatul Non Creației. ) _______________

Sunt și alte tipuri de păcate, despre care preotul, nu îți va vorbii . Mă refer la păcatul non creației, care în spate are alte serii întregi de forme de păcătuire.
Nu este nici momentul și nici locul să abordez probleme serioase privind păcatul non creației.
Păcatul Non Creației, dacă ar fi cunoscut de foarte mulți, ar cam , lăsa muritori de foame, 90% din prelații, de pe planeta asta, care predică religii (incomplete), unde nici nu se vorbește explicit, despre păcatul non creației.

Și religia trebuie înțeleasă ca ceva, care trebuie perfecționat și îmbunătățit mereu.

Toți oamenii independent de religia în care cred, au fost hărăziți de Creator cu harul creației.

Evident că nu de idiot ce, este Creatorul i-a hărăzit, pe oameni cu harul Creației.

Ci pentru că oamenii trebuie să creeze , fiecare după puterile și capacitățile sale.

Extinzând raționamentul cu Creatorul ne idiot, putem pune problema obligației oamenilor de a crea și chiar despre păcatul non creației.
Pentru că fiecare om are datoria și obligația creației.

Ca după puterile sale să pună cărămiduțele lui la edificiul abstract de cunoaștere, progres și prosperitate al omenirii.

Ai obligația / datoria creație, ai obligația ( încă nescrisă în cărțile religioase, ale religiilor incomplete ,) de a așeza cărămiduțele tale, după puterile tale individuale , la maiestosul edificiu abstract, dar necesar, cel de prosperitate și progres al Umanității.

Dacă careva ți-ar fi predicat din evanghelia creației , ( care nu apare ca evanghelie explicită în nici o religie incompletă ), ai fi înțeles, că ai obligația creației .

Deci ai datoria, să trăiești, să înveți permanent și pe parcursul vieții tale să pui și tu, după puterile tale, cărămiduțele tale, la edificiul abstract de progres și de prosperitate...2011 - 2228 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Uite nu prea le am eu cu religia, dar ma uitam si eu inainte destul de mult la " codul lui oreste" si am auzit odata cum ca in alte religii Iisus Hristos este doar un apostol nici de cum Fiul lui Dumnezeu nascut dintr-o mama fecioara. Eeee cam de pe atunci eu am inceput sa am unele indoieli, nu stiam daca sa cred sau sa nu cred in fine... M-am linistit cand am ajuns sa cred doar in Dumnezeu si atat. Deci despre un om care crede doar in Dumnezeu dar in celelalte povesti nu ce ai putea spune? vreau doar sa aflu parerea ta pentru ca ai pus mare accent pe credinta in Iisus Hristos.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru ellesy):

Ma refeream la interzicerea casatoriei happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Timpul nu imi permite sa merg la biserica si sa fac rugaciuni.
Creierul,inteligenta,gandirea nu imi permite sa cred in ceva ce nu am vazut si nu exista nici un fel de argument puternic care sa dovedeasca macar existenta a ceva,orice.

Nu imi permit sa imi pierd timpul respectand niste reguli impuse de credinta,am o viata foarte activa,timpul inseamna cultura,informatie,bani, distractie, etc.
De ce sa merg la biserica dumnica 2 ore la o slujba cand pot merge sa vizitez un muzeu sau pot merge la filarmonica 2 ore.
De ce sa imi irosesc viata crezand in ceva ce nu exista.
Daca exista si ne-am inselat noi, oricum am fost oameni mai buni si mai iubitori noi ateii decat voi credinciosii.

Nu inteleg care este problema voastra, ce aveti cu noi. Avem dreptul sa gandim liberi si nu trebuie sa fim judecati pentru ca nu gandim ca multimea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Am explicat cuiva, dar nu mai rețin cui, cum Logosul este divinitate anterioară Genezei.
Acum suntem în anul 7518 de la facerea lumii în raport de calendarul creștin Ortodox.
Descoperiri științifice de necontestat au arătat că era viață pe planeta Pământ cu zeci și sute de mii de ani înainte de anul domini 7518, deci creștinismul trebuie revizuit în totalitate.
O minimală revizuire a Creștinismului ar implica renunțarea la peste jumătate din textele creștine.
Creștinismul inițial accepta ipoteza pluralismului planurilor existențiale dar în 553 era noastră, în urma insistențelor împăratului Iustinian a fost negată aceasta.
http://www.sfaturiortodoxe.ro/pcleopa/36sinodul.htm
„„ Sinodul al V-lea Ecumenic a fost la anui 553, iarasi in Constantinopol pe timpul imparatului Iustinian cel Mare, unde s-au dat anatemei Origen., Didim cel Orb, Teodor de Mopsuestia, Teodot si ceilalti care au primit ereziile lui Origen.""
Acest idiot Iustinian, nefiind pe atunci și împărat peste India sunt și acum acolo, gândiri religioase care admit ideea pluralismului planurilor existențiale.
http://www.razbointrucuvant.ro/......origenist/
http://ro.orthodoxwiki.org/Sinodul_t%C3%A2lh%C4%83resc_de_la_Efes
http://www.arhiepiscopiatomisului.ctw.ro/....../index.php
ttp://www.resurse-ortodoxe.ro/carti-ortodoxe/pravila-bisericeasca/armenii/
http://www.istoria.md/......cronologie
http://en.wikipedia.org/wiki/Origen
http://en.wikipedia.org/wiki/Second_Council_of_Constantinople
http://en.wikipedia.org/wiki/Pope_Vigilius
http://en.wikipedia.org/wiki/Second_Council_of_Constantinople
etc
http://acvila30.wordpress.com/......-ecumenic/
http://www.crestinortodox.ro/......69406.html

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

În primul rând ești un fanatic care nu știe să scrie corect...
Acum să răspund la întrebările tale:
1.Nu-mi pasă de sufletu meu.
2.Da, vreau să ard în iar pentru veșnicie
3.Nu mi-e teamă de judecata domnului
4.Adio rai și fericirea veșnică (goală cântând la harpă pe un nor alături de un înger chipeș laughing )
5.N-am de gând să-mi schimb viața, mă mulțumesc cu ea așa cum e.
6. 666 rolling on the floor
7. Get a life!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Îți recomand să citești Istoria credințelor și ideilor religioase carte în trei volume de Mircea Eliade și "Filozofia esoterica a Indiei " Autor: CHATTERJI C. J. (Format: 13 x 20 cm Numar de agini: 144), Cărți despre daoism (taoism ), islamism, mozaism, despre cultul bahai, despre creștinism, etc + ce găsești pe Internet despre religii și filozofii teiste și ateiste.
Nu am citit „Tratat de istoria religiilor", „De la Zalmoxis la Gengis Khan", „Sacrul si profanul", a apărut de același autor Mircea Eliade și cel puțin o carte despre yoga.etc. dar dacă le găsești poți să le citești și pe alea.
Au fost traduse în românește: Biblia Hazlia- care parodiază Biblia, dar râzi dacă o citești -, Originile Creștinismului, Eseuri Critice de George Ory, Editura Științifică și Enciclopedică 1981, despre miturile Greciei Antice, despre religia vechilor Egipteni, despre islam, Bhagavad Gita, Coranul, Tao Te Ching, (Dao De Jing, or Daodejing), etc.
Este bine să citești despre toate credințele și despre toate religiile, dar asta nu înseamnă să neglijezi lucrurile mult mai serioase : matematica, fizica, chimia, despre calculatoare, limba engleză etc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dar tu ce scuză ai pentru gramatica asta?
Nu, nu îmi e frică de nişte basme.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

A păcătui înseamnă de fapt, a face rău cu gândul sau cu fapta, voluntar sau involuntar, asupra a ce are suflet.

Chestia drăguță este că și ne viul are suflet.

Dacă acceptăm că și ne viul are suflet, aspectele legate de ecologie și de valorificarea energiilor neconvenționale capătă niște valențe filozofico- religioase teribil de interesante, în acest context.

Și evident o altă justificare și ar necesita o altă abordare la nivelul acțiunilor și non acțiunilor umane.

Ideea este că trebuie să demonstrăm / să probăm iubire pentru tot ce are suflet.


Caută să nu păcătuiești în general.

Că păcatele nu au iertare!

Este mult de scris, dar măcar reține că : „A păcătui înseamnă de fapt, a face rău cu gândul sau cu fapta, voluntar sau involuntar,", și caută să păcătuiești cât mai puțin.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

1-Nu există Rai/Iad/unicorni în dungi căcănii.
2-nu,nu îmi e frică de niciun Dumnezeu de-al tău.
3-Mi se rupe și de rai,și de fericirea veșnică,că oricum, moartă fiind, nu simt nimic.
4-de ce să îmi schimb viața crezând într-un om de 2000 de ani, când pot să nu cred în nimic și să îmi meargă totul bine?straight face

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează