Sunt ferm comvins ca majoritatea care raspund la aceasta categorie sunt peste 16 ani(eu 41).
Copii sunt naivi si ignoranti, ei nu pot "explora" si medita un asfel de subiect, ei nu au nici informatia, nici experimentarea necesara pentru a gandi si cuprinde un asfel de subiect. Copiilor nu li se potrivesc aceste discutii, preocuparile lor(date de firea copilariei) sunt de alta natura.
Baiatul care a facut acea afirmatie este tinerel, el a vorbit din auzite si pe negandite, a vorbit fara el.
Hai că nu-s cel mai bătrân de aici! Pfiu!
Probabil ca nici eu. Printre crestini sunt mai batrani decat mine(cel putin din afirmatiile lor), dar dintre atei, pas, posibil ca eu sa fiu cel mai varsnic care se implica... (momentan).
+40.
Mulţi înainte!
Domnule dragă, n-ai înţeles întrebarea din păcate. Era adresată ATEILOR, doar am specificat, pentru a verifica dacă afirmaţia ta e într-adevăr adevărată. Mai lucrează la logică, dacă zici că ai destui.
(edit)
Aş putea fi în eroare, şi tu să fii ateu, însă nu prea te-am văzut să activezi pe aici, nici n-am stat să mă uit peste zilioanele de răspunsuri ce le-ai dat, şi apoi răspunsul tău în sine avea o doză de răutate, toate ce m-au îndreptăţit să te elimin din "clanul ateilor".
Nu as crede ca aici predomina copiii sub 12 ani. Poate incepand cu 12 ani...In plus nu prea vad sa fi fost ateu de pana in 12 ani pentru ca pana la acesata varsta ei sunt indrumati de parinti.
Si nu cred ca varsta are de a face cu ateismul(sunt crestina).
Tine de alegerea fiecaruia daca ne dezvaluim varsta. Uneori o ghicim din postarile utlizatorului.
Onu Onulica. Pai el are sub 12 ani si zice ca are peste 18, ce raspuns ar fi putut da?
Fac 27 in 6.11, Mădă 06 - 11.
Hmm, de unde ştii tu că am 12 ani? doar de curiozitate...ai vorbit tu vreodată cu mine şi nu ştiu eu? şi eu pot să zic de tine că ai 12 ani fără să însemne adevărul.
Veziţi de treaba ta că nu eşti la nivelul meu
Oooo, m-ai scos de la ignore.
Tot sub 12 ani ai.
"Veziţi de treaba ta că nu eşti la nivelul meu"
Ai dreptate, nu doar ea nu e la nivelul tau, niciunul din cei care au raspuns pana sa faci tu aceasta afirmatie nu este la nivelul tau...din fericire...
Notificari
OnuOnulică
a comentat la raspunsul tau
acum 12 minute
Si TPU imi sopteste, pe ascuns, varsta ta. )
Nici eu nu te plac deci e reciproc! poftim reacţie de om de 27 de ani "Oooo, m-ai scos de la ignore
Tot sub 12 ani ai."
Tot eu sunt copilul? )
Nu ai nici o dovadă că am vârsta asta insinuezi ceva ce nu e adevărat numai ca să mă enervezi...şi văd că îţi iese...
Tu nu ma placi ca ai sub 12 ani, mie imi esti indiferent. Si da, vorbesc cum vreau, pentru ca nu ma intereseaza sa imi fac/pastrez o anumita imagine, falsa de obicei.
Auzi coane ai pretentia de la altii sa fie seriosi si tu nici macar o poza reala cu tine n-ai drept avatar, ci pe a lui Michal Brezina, un patinator ceh. Asa ca chill.
Frate am zis eu cumva că sunt cel din avatar?!
Ţi-aş fi dat mai mult. (Sunt curios dacă după 2-3 zile, când probabil majoritatea care doresc să facă parte la acest "mic sondaj" îşi vor spune vârsta, dacă domnul cu un ego ieşit din orbită, de are impresia că totul se rezumă la el - altfel n-ar fi avut cum să nu înţeleagă că întrebarea nu era pentru el -, îşi va retrage afirmaţia, aşa din bun simţ.)
Mai mult?!? Atat de "batraneste" gandesc/ma exprim?!?
Bătrâneşte nu, ager şi inteligent da.
Foarte interesant. Si pe mine tot Adrian ma cheama si am 31. Nascut tot in 83, la fel ca tine din ce inteleg din nickname-ul tau. Oare toti Adrianii nascuti in 83 sunt atei? ))
Pana la urma ce rost are intrebarea de fapt?
Întrebarea are legătură în sensul răspunsului respectivului utilizator de la altă întrebare, unde cineva întreba "de ce sunt aşa de mulţi atei pe TPU", iar răspunsul utilizatorului era "pentru că predomină copiii de 12 ani". Şi eram curios dacă chiar aşa stau lucrurile. Cam ăsta e sensul, pentru mine contează, chiar aş fi penibil dacă majoritatea interlocutorilor erau în jurul vârstei de 12, având în vedere că am răspuns totuşi serios la ceva întrebăi.
Mai departe nu înţeleg, unde am afirmat că toţi cei cu numele Adrian născuţi în 83 sunt atei, poate îmi scapă ceva, oricum irelevant.
Eu am afirmat, trageam o concluzie nostima fiindca avem acelasi nume etc. Din pacate a raspunde serios si dedicat la intrebari pe acest site o sa-ti aduca greu greu vreun titlu. Ma uit siderat cum asa zisi campioni ai zilei dau niste raspunsuri de maxim doua randuri, spunand niste lucruri de gradinita...Pe de alta parte cine are suficienta inteligenta sa vada cine raspunde pe bune si cine e preocupat realmente sa ajute, va vedea asta.
Asa cum unii sunt cu nasu-n suflet, asa sunt altii cu gradinita-n suflet. Chit ca n-au 12 ani in buletin, comportamentul si raspunsurile lor spun altceva.
E absolut inutil sa te opui inconstientei, indoctrinarii, socio-fobiilor. Iti consumi nervii degeaba.
Da, scuze, am multe pe cap azi, ştiam că-mi scapă ceva.
"Din pacate a raspunde serios si dedicat la intrebari pe acest site o sa-ti aduca greu greu vreun titlu. "
Acu, nu caut vreun titlu de nobleţe virtual, când răspund, dacă răspund, e pentru că am o părere un punct de vedere ş.a.m.d însă aveam o problemă cu vârsta celor de aici respectiv cu normalitatea prezenţei mele pe acest sit în cazul în care, "predominau 12 ani".
Nu conteaza ce varsta ai, tine de mentalitate, logica si realism, in viata poti face parte din 2 categorii:
1 Cei care isi pun semne de intrebare si cauta raspunsuri
2 Cei care asculta si cred tot ce li spun
Pacat, eu unul am 20 si cred ca a devenit la moda sa te consideri ateu...
Pana acum 5 ani credeam in Dumnezeu, se para ca odata cu varsta incepi sa-ti pui unele intrebari iar acum cred numai ceea ce vad!
Într-adevăr nu ţine neapărat de vârstă, însă întrebarea era pusă într-un anumit context. Dacă începe să devină la moda, sper ca moda asta să nu moară, chiar dacă cineva se declară "ateu" doar pentru că sună bine(deşi, sincer, nu ştiu de ce cineva s-ar declara ateu şi să aibă vreun câştig din asta, e totuşi cam invers), poate fiind nevoit să susţină ceea ce afirmă are să facă paşii necesari spre a deveni "cu adevărat" ateu.
Nu tu, ci cel cu afirmaţia.
Între 16-18, să zic 17. Generaţia mea n-a apucat să fie "emo", astfel e exclus să fii prin zona de 30 şi nici experţi în simboluri nu prea suntem "^.^", aşa că, pe acolo.
Asa e. :3
Nu predomina copiii de 12 ani, care a zis asta a zis-o doar asa ca sa arunce cu noroi...sau poate s-a referit la mentalitatile infantile.
eu cred ca majoritatea de pe aici au peste 16-17 doar ca mai trantim cate o prostie in necunostinta de cauza sau doar de amorul contradictiei. uita-te la mădă, mai are un pic sa devina MILF si se șicaneaza cu baietasii astia de pe aici cu fiecare ocazie. nu ca ar fi un lucru rau, dar asa e internetul, iti da posibilitatea sa-ti administrezi doza de drama din viata ta fara sa te afecteze cu nimic realmente. poate pare mult spus dar nu este, sa stii.
da-mi tu cati ani vrei.
15-16 ai, iar faza cu milf si 30 de ani e o mentalitate retarda.
Pentru cine nu ma intelege e mult si 15-16. faza cu milf a fost sincer o duma dar tie doar asta ti-a atras atentia, ca na...deci tu poti sa-mi mai scazi din varsta.
Mi-a atras atentia ca imi displac persoanele care se gandesc prea des la acel "f".
Nici cei care te inteleg nu-ti dau mai mult de 12 pere, la ce raspunsuri penibile ai.
-18 -sadface- Nu 12.
Dar nici la 12 ani (mai exact niciodata) nu aveam religie, daca asta face lumea sa se simta mai bine;(
Un 'hell yeah' pentru o familie neindoctrinata.
anonim_4396 întreabă:
sooome întreabă:
godless1859 întreabă:
AdrianAndrei012345678901234 întreabă: