Textul este luat dintr-un context, ca asa fac toti si trebuie sa fi si tu din turma!
Nu,textul este ca sa dau crestinilor in bot.Nu fi mare cocos.
Asta crezi tu ca nu cunosti Scriptura si nu-ti dai seama la ce se refera
)
Te faci de ras, crede-ma Adica te-ai facut deja!
Mai, e ceva metaforic. Samaria si Ierusalimul erau 2 regiuni in care oamenii slujeau lui Dumnezeu; din cauza asta, El iubea mult pe oamenii astia, dar generalizand, iubea cetatile astea doua, pe care le-a numit metaforic iubite sau mirese. La un moment dat, toti locuitorii au devenit idolatri, L-au parasit pe D-zeu, care revarsa daruri din belsug asupra lor, si s-au inchinat altor zei.Asta a fost interpretata alegoric, si numita desfranare...Iar fragmentul exprima in mod ALEGORIC mania lui D-zeu.
Lol,da sunt multe scene.dubioase.in biblie. Daca vrei o lectura buna sugerez Cantarea Cantarilor
.
Dacă mintea ta e atinsă grav de patima desfrânării, va rumega orice are leg. cu așa ceva, implicit și în Biblie, sunt sigur că altceva bun nu ai găsit în Sf Scriptură, și că mai știi și alte locuri care fac referire la așa ceva, și care sunt de fapt simboluri, că nu ne învață Dumnezeu prostii prin insuflarea Duhului Său Celui Sfânt prn această Carte!
Ia mergi pe la urgente si spune-le ca te doare. daca intreaba cineva ce? spune-le asa; PROSTIA. daca te intreaba; a cui? spune-le; ca a ta.vor sti imediat ce e de facut.ia vezi ca mai sunt atei pe acolo.au impanzit spitalul, si utilizatori suspendati.
Mai vino si tu cu ceva original, fata.ca replica asta o spui tutror.Violenta si criticile nu sunt o solutie, sau nici tie nu-ti place capitolul asta?
Ma proasta satului? tu spui cine a citit biblie, si postezi doua versete scoase din contextul biblic, ca sa dai peste bot crestinilor? ma? mai mare prostie nu am reusit sa vad privitor la religie in viata asta decat ce faceti voi ateii pe site-ul acesta.ba tu mai si intrebi? ce parere aveti? ti-am spus parerea mea si o mai spun odata fiindca sfaturi sau raspunsuri dau degeaba unor incuiati.numi ramane decat sa fac exact ca voi.si voi face.cand am timp si ma plictisesc.fiindca am foarte multe de facut.iar a-mi pierde timpul cu idioti e pe ultima treapta.
Vai dar o conversatie civilizata fara injuraturi nu poti purta,cred ca ai fost credcut in mahala (i'm a guy,apropo.)Eu te-am intrebat (sau am intrebat la general) parerea despre acel verset,cum il explici? Lumineaza-ma si pe mine,cum te-a invatat Dumnezeul tau sa fi bun,poate vreau sa fiu si eu crestin ca voi ma,la asta te-ai gandit? Vad ca nu,ca sari repede la beregate cand ti-se pune urat pata. Daca nu pot sa va contrazic fara dovezi,poftim,ti-am pus in fata un capitol al bibliei, cum il explici? Ce legatura are asta cu religia si credinta? Daca nu ai argumente sau cu ce sa-mi raspunzi, nu-mi raspunde de loc.
denisuk_7800 întreabă:
AdrianAndrei012345 întreabă: