|

Pentru necredinciosi o intrebare!

Cum caracterizati un credincios? Ce parere aveti despre el?

Raspunderti sincer, va rog!

10 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Oameni.

9 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu ateii fac legea ci ordinea fireasca a lucrurilor in care omul urmareste aspectul, utilitatea si care ia drept criteriu al adevărului valoarea practică prin modul lor de a judeca.
Procentul de idioti nu se pastreaza pentru ca numarul de credinciosi e net superior ateilor, dar numai numarul. Ateii in ciuda faptului ca sunt minoritari sunt mai vizibili si domina prin rationalment, pragmatism, logica, stiinta, filozofie si nu sunt "prizioneri"(precum credinciosi) dogmei religioase(cu tot harnasamentul de zei, ingeri, diavoli etc. care sunt de domeniul inchipuirii, abstract) cosiderata imuabila si impusa ca adevar incontestabil.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Hombre):

Astea sunt doar pareri slabe.Gandestete cum ai aparut daca nu ar exista un creator si raspunde daca poti

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Depinde de credincios.
Fiecare, pe lângă un anumit tip de credinţă, are şi calităţile lui individuale. În ele e baza.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

O persoană care urmează turma și se declară credincios unui cult din naștere însă nu are habar ce implică această religie. de asemenea, este un om care se declară sigur pe sine și care nu are nevoie de ajutorul altcuiva însă se închină unei forțe a cărei existență este nedovedită.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Tu isi dai seama ca e vorba de 2, 1 miliarde de crestini cum nu-i cunosc pe toti nu pot sa spun ceva despre crestini
nu pot spune ca crestini sunt dupa ce am vazut cativa copii de pe TPU care habar nu de propia religie sau credinta, atunci de ce sa bag pe toata lumea in acelasi oala, aici pe TPU 90 la suta din crestini habar nu au de biblie, religie, nici macar nu stiu de ce cred, nici macar lucruri simple, multi cred ca asa au fost invatati de mici, emas cred ca a citit biblia in rest nu stiu

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Un om care are o conduita buna dar a carui minte este guvernata ignoranta si fanatism(macar cei ce sunt credinciosi cu adevarat, nu cei ca Becali).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu-i cunosc pe toti dar un singur lucru pot spune la sigur despre ei si anume: n-ai cum sa crezi in prieteni (ex. D-zeu) si dusmani (ex. Satana) imag. si totodata sa fii perfect sanatos la cap. Damn! nici macar pers. rationale nu pot fii perfect sanatoase daramite cele irationale.Eu asa vad situatia, asa am vazut-o si asa am s-o vad pentru ca asta-i adev.Pentru mine nu conteaza ca e unul expert in astronomie, fizica, matematica, chimie etc., daca crede in cai verzi zburatori clar are probleme grave cu judecata si deci `inteligent` ar fi ultimul adj. pe care l-as putea atribui unei asemea pers.Nu ca as avea ceva impotriva lor caci nu sint antireligiosi dar asa nu inseamna ca trebuie sa am si o parere buna in ceea ce-i priveste.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu are legatura din punctul meu de vedere, imi fac o parere despre o persoana dupa mentalitatea acesteia nu dupa apartenenta la o religie sau alta. Si oricum cand vorbesti despre credinciosi vreau sa inteleg ca te referi la aia maxim 10% care stiu oarecum de ce e cu ei, nu cei care sunt asa ca asa e mama si tata.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu sunt destul de putin credincios, dar stiu ca nu am dreptul sa judec credintele si filozofiile in care cred unele persoane.
Am vazut ca cei credinciosi incearca din rasputeri sa dovedeasca existenta lui Dumnezeu, iar cei necredinciosi incearca sa dovedeasca faptul ca nu exista Dumnezeu (ma refer la crestinism). Dupa parerea mea ar trebui sa se discute intr-un mod corect si civilizat pana se ajunge la o concluzie asemanatoare sau ramane la fel.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează