Pai si eu simt asta uneori...dar apoi imi aduc aminte ca nu sunt singura si ca toti de cei care am nevoie sunt langa mine iar cei de care nu am nevoie pleaca singuri.Si cat despre partea cu "Dumnezeu ne ignora pe noi credinciosii" ei bine eu cred ca e doar o incercare de moment.nu te mai gandi ca esti singur sigur ai pe cineva de incredere, un prieten adevarat care poate nu se arata mereu dar sti cum se spune, cei care iti sunt alaturi se arata numai cand ai nevoie adica cand treci prin momente grele.Deci treci peste "despresia asta" maine va fi mai bine.Bafta!
Pai ateii sunt mai populari si au mai mult succes in viata pentru ca nu au prejudecati arhaice si traiesc viata mai intens stiind ca e singura lor viata.
Pentru ca voi credinciosii sunteti incuiati,aveti o gandire ciudata, in special cei fanatici care merg la biserica, se roaga de 1 milion de ori pe zi, etc.
Noi gandim mai deschis, vedem lucrurile altfel.
Totul tine de tine, de comportamentul tau, nu de Dumnezeu.Probabil esti un tip mai retras.
Intrebari cu "de ce?" am si eu,chiar foarte multe.Orice om are intrebari apasatoare ce incep cu "de ce?".Nu i le pune lui Dumnezeu,puneti-le tie si raspundeti,dupa rezolva. Poti! Poti sa iti faci prieteni,poti sa ai parte de ceva bun... uitete la primul cersetor ce iti iese in cale,sau la primul ciung,orb, olog si atunci sa imi spui ca nu ai nimic bun.Te ignora familia? Bucurate ca o ai! Prieteni ce te ignora? Nu esti singur, are cine sa te ignore.
Un ateu nu este in totdeauna popular si totusi cea ce este numit astazi "pacat" este la moda.Cred ca un crestin adevarat trebuie sa fie mai retras, singur uneori si astfel ti-am raspuns si la intrebare.
Starea de depresie trece maine.Numai bine!
Wow, asta e ceva extraordinar, Multam mult! Am sa tin cont de postul tau, am sa il pretuiesc toata viata, deci e unul dintre cele mai intelepte, ti-as fi dat funda cu mii de felicitari, dar am dat-o!
Nu imi pasa de funda.Ma bucur ca te-am putut ajuta.Numai bine!
Esti copilu` lui dumnezeu, te pune la incercare... te caleste... pentru viata de apoi. in rai vei fi incojurat de prieteni. una dintre ele va fi ema.
cred ca dumnezeu isi bate joc de tine.
Cine e ema?
Ia-te un pic de religie si ai sa afli! Vezi ca-i si-un maidanez pe acolo.
Nu toate rezolvarile si le au intr-o biserica! La scoala exista consilieri si psihologi, profesori cu pregatire speciala care te pot ajuta mai mult decat crezi!
De la o varsta totul se schimba, cred ca ai in jur de 19 ani,la varsta asta toti o ia pe drumul lor iar unii cum esti tu nu stiu ce cale sa apuce, sunt confuzi si cad intr-o depresie de moment. Poate ma insel insa trebuie sa fii optimist pentru ca totul e de moment si usor, usor toate vor reveni la normal.Fa-ti un plan de viitor si urmeaza-l. Faza cu prietenii care te mint prin spate e vers de manea.Numai asculta manele, manelele dauneaza grav intelectului ca sa fac o gluma pe final.
Te inteleg perfect. Asa mi se intampla si mie dar am ajuns la concluzia ca Dumnezeu ne da tot felul de incercari, ca sa vada daca inca mai credem in El, desi avem parte de o multime de piedici in viata. Eu am sa cred, indiferent de comportamentul persoanelor din jurul meu fata de mine. Nu vreau sa mai traiesc cu gandul ca sunt un no-lifer (stii cum se zice), pentru ca exact cand nu te astepti, ti se pot intampla lucruri incredibil de frumoase.
Pt. ca greul ne face mai puternici. Din ce motiv crezi ca sfintii au patimit atat? Pentru credinta lor si ce tu nu stii este ca ce nu te omoara te face mai puternic. Eu, de exemplu aveam un coleg care ma dadea si cu capu de pereti in clasele a 1-a, a 2-a si acum abia simt o lovitura si nu mai las pe nimeni sa dea in mine daca eu nu vreau(nu sunt adeptul bataii si de multe ori daca cineva da mine il opresc imediat sau ii fac jocul, eliminand bataia si totul devine o joaca). P.S.: Scuze ca am deviat putin
Am uitat sa spun ca Cel Rau le da pacatosilor bogatii si popularitate si chestii d-astea ca sa zica ca nu au nevoie de Dumnezeu si ca se descurca si singuri, lucru care nu-i adevarat de loc.
Pai hai sa iti zic asa : Dumnezeu le da tot ce poate oamenilor care nu cred in el sau nu fac ce trebuie sperand sa inteleaga ca nu e bine ce fac...intr-un fel mituindui.Iar celor care sunt puternici [sufleteste si psihic] le da oarecum 'necazuri' ca sa vada daca se descurca in viata. E ca un test
Da eu te inteleg.Dar cateodata in viata noastra mai sunt momente in care simtim ca am ajuns la capatul puterilor si ca altii sunt altfel decat noi din pacate asta simtim uneori.Dar cu timpul trecem peste o sa ai momente cand te vei gandi la starea pe care o ai acum si vei zambii aducandu-ti aminte
Nu cred ca ii pasa cumva daca tu crezi in d-zeu, ci comportamentul tau. adica daca zice cineva "dracu", tu sa nu zici ceva de genu` "aaaaah pleaca de langa mine, ecredinciosue! cum iti permiti!" ca te asigur ca nu o sa-ti faci prieteni
Hihi, mersi, crede-ma ca nu's asa xD
A fost o intrebare pe moment, am avut o faza proasta, atat tot...
Nu trebuie sa simti o depresie, daca esti credincios faci chestia asta pentru ca il iubesti pe Dumnezeu si pentru ca te simti bine in pielea ta.Nu trebuie sa te simti respins de un grup, daca se intampla asta nu este din cauza ca esti credincios ci ai gresit in alta parte.Si inca ceva a fi credincios nu inseamna neaparat doar sa vorbesti despre Dumnezeu si sa spui ca esti credincios, daca tu atunci cand porti o discutie spui doar fapte legate de religie...de aia esti ignorat. Poti deschide acest subiect dar nu trebuie sa vorbesti doar despre asta.Nimeni nu ignora pe nimeni fara motive...
alfons2390 întreabă: