|

Pentru toti cei care nu cred in bunul Dumnezeu vreau si eu citatele cuvant cu cuvant din biblie in care se promoveaza crima, violul si sclavia?

9 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Omorati oamenii care nu asculta de preoti!

Deuteronom 17:12~
"Omul care, din mîndrie, nu va asculta de preotul pus acolo ca sa slujeasca Domnului, Dumnezeului tau, sau care nu va asculta de judecator, omul acela sa fie pedepsit cu moartea. Sa scoti astfel raul din mijlocul lui Israel"

Omorati ateii:

2 Cronici 15:13~
13si oricine nu cauta pe Domnul, Dumnezeul lui Israel, trebuia omorît, fie mic fie mare, fie barbat fie femeie.

Omorati vrajitoarele!

Exod 22:18~
"Pe vrajitoare sa n'o lasi sa traiasca."


Omorati femeile care nu sunt virgine in ziua nuntii Deuteronom

22:20-21~
20Dar daca faptul este adevarat, daca fata nu s-a gasit fecioara,
21sa scoata pe fata la usa casei tatalui ei; sa fie ucisa cu pietre de oamenii din cetate, si sa moara, pentru ca a savîrsit o miselie în Israel, curvind în casa tatalui ei. Sa curati astfel raul din mijlocul tau.

Persoanele de alta religie sa fie omorate fara mila.

Exodu 22:20~
"20Cine aduce jertfe altor dumnezei decît Domnului singur, sa fie nimicit cu desavîrsire."

Omorati un oras intreg daca ati auzit ca exista necredinciosi in el chiar si animalele lor si distrugeti tot ce va iese in cale

Deuteronom 13 :13-16~
13,,Niste oameni rai au iesit din mijlocul tau, si au amagit pe locuitorii din cetatea lor zicînd:, Haidem si sa slujim altor dumnezei!`` -dumnezei pe cari tu nu -i cunosti
14sa faci cercetari, sa cauti si sa întrebi cu deamanuntul. Daca este adevarat, daca lucrul este întemeiat, daca urîciunea aceasta a fost facuta în mijlocul tau,
15atunci sa treci prin ascutisul sabiei pe locuitorii din cetatea aceea, s'o nimicesti cu desavîrsire împreuna cu tot ce va fi în ea, si sa -i treci chiar si vitele prin ascutisul sabiei.
16Sa strîngi toata prada în mijlocul pietei, si sa arzi de tot cu foc cetatea si toata prada ei, înaintea Domnului, Dumnezeului tau: sa ramîna pentru totdeauna un morman de darîmaturi, si nici o data sa nu fie zidita din nou.
...2006 - 11087 + Vezi răspunsul întreg

| a răspuns (pentru RAY):

Mai ateismulstarenaturalaaprotului.ăăă, a omului zici tu ca Atotstapanitorul si Cel care a creat totul nu are voie sa ia inapoi totul? Domnul da o viata, Domnul o ia. El uraste pacatul si oamenii care sunt sclavii satanei, dar iubeste pe cei ce se tem de El! mi-e chiar mila ce voi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
8 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu vad niciun crestin sa fii dat vreun raspuns p'aicilaughing de ce oare?:-s
Nu le convine subiectul? hahaha

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Nucreeed):

Asta unu la mana, doi la mana ei nici macar nu au citit biblia mrea lor majoritate!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns (pentru Nucreeed):

S-au luat anumite fragmente din biblie, doar cele ce le conveneau, nu au luat in considerare si ce scrie inainte sau dupa aceste citate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dumnezeu a omorat 42 de copii pentru ca au jignit un chelios:

2Imparati 2:23-24~
23De acolo s-a suit la Betel. Si pe cînd mergea pe drum, niste baietasi au iesit din cetate, si si-au batut joc de el. Ei îi ziceau:,, Suie-te, plesuvule! Suie-te, plesuvule!``
24El s-a întors sa -i priveasca, si i -a blestemat în Numele Domnului. Atunci au iesit doi ursi din padure, si au sfîsiat patruzeci si doi din acesti copii.

Dumnezu pedepseste aspru pe omenii curiosi.

1Samuel 6:19-20~
"19Domnul a lovit pe oamenii din Bet-Semes, cînd s'au uitat în chivotul Domnului; a lovit (cincizeci de mii) sapte zeci de oameni din popor. Si poporul a plîns, pentru ca Domnul îl lovise cu o mare urgie.
20Oamenii din Bet-Semes au zis:,, Cine poate sta înaintea Domnului, înaintea acestui Dumnezeu sfînt? Si la cine trebuie sa se suie chivotul, daca se departeaza dela noi?``

Dumnezeu a omorat un om care nu a vrut sa loveasca pe cineva.

1Imparati 20:35-36~
35Unul din fiii proorocilor a zis tovarasului sau, dupa porunca Domnului:,, Loveste-ma, te rog!`` Dar omul acela n-a vrut sa -l loveasca.
36Atunci el i -a zis:,, Pentruca n'ai ascultat de glasul Domnului, iata, cînd vei pleca dela mine, te va omorî un leu. Si cînd a plecat dela el, l -a întîlnit un leu si l -a omorît.

Dumnezeu a omorat un samaritean.

2 Samuel 6:3-7~
3Au pus chivotul lui Dumnezeu într'un car nou, si l-au ridicat din casa lui Abinadab, de pe deal; Uza si Ahio, fiul lui Abinadab, cîrmuiau carul cel nou.
4L-au luat dar din casa lui Abinadab de pe deal; Uza mergea alaturi de chivotul lui Dumnezeu, si Ahio mergea înaintea chivotului.
5David si toata casa lui Israel cîntau înaintea Domnului cu tot felul de instrumente de lemn de chiparos, cu arfe, cu laute, cu timpane, cu fluere si cu timbale.
6Cînd au ajuns la aria lui Nacon, Uza a întins mîna spre chivotul lui Dumnezeu si l -a apucat, pentru ca erau sa -l rastoarne boii.RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Omorati batranii si fetele.

Iremia 51:20-26~
20,,Tu Mi-ai fost un ciocan si o unealta de razboi. Am zdrobit neamuri prin tine, am nimicit împaratii prin tine.
21Prin tine am sfarîmat pe cal si pe calaretul lui;
22prin tine am sfarîmat carul si pe cel ce sedea în el. Prin tine am sfarîmat pe barbat si pe femeie; prin tine am sfarîmat pe batrîn si pe copil; prin tine am sfarîmat pe tînar si pe fata.
23Prin tine am sfarîmat pe pastor si turma lui; prin tine am sfarîmat pe plugar si boii lui; prin tine am sfarîmat pe cîrmuitori si pe capeteniile lui.
24Dar acum, voi rasplati Babilonului si tuturor locuitorilor Haldeii, tot raul, pe care l-au facut Sionului, supt ochii vostri, zice Domnul.``
25,, Iata, am necaz pe tine, munte nimicitor, zice Domnul, pe tine, care nimiceai tot pamîntul! Îmi voi întinde mîna peste tine, te voi pravali dela înaltimea stîncilor, si te voi preface într-un munte aprins.
26Nu se vor mai scoate din tine nici pietre din capul unghiului cladirii, nici pietre pentru temelii; caci vei fi o darîmatura vecinica, zice Domnul...

(De retinut ca, dupa ce Dumnezeu promite israelitilor o victorie împotriva Babilonului, israelitii au fost invinsi in capitolul urmator, ca sa intelegeti cat de atotputernic si atotstiutor este acest "Dumnezeu" )

Dumnezeu va omora un popor.

Levitic 26:21-22 ~
21Daca si dupa aceasta va veti împotrivi, si nu veti voi sa Ma ascultati, va voi lovi de sapte ori mai mult pentru pacatele voastre.
22Voi trimete împotriva voastra fiarele de pe cîmp, cari va vor lasa fara copii, va vor nimici vitele, si va vor împutina; asa ca va vor ramînea drumurile pustii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dumnezeu a omorat toti nou nascutii din Egipt.

Exodus 12:29-30~
29La miezul-noptii, Domnul a lovit pe toti întîii nascuti din tara Egiptului, dela întîiul-nascut al lui Faraon, care sedea pe scaunul lui de domnie, pîna la întîiul-nascut al celui închis în temnita, si pîna la toti întîii-nascuti ai dobitoacelor.
30Faraon s-a sculat noaptea, el si toti slujitorii lui, si toti Egiptenii; si au fost mari tipete în Egipt, caci nu era casa unde sa nu fie un mort.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează