|

Poate oare cineva prezice viitorul prin carti tarot,cafea, palma?

cum putem explica unele lucruri care se indeplinesc?

ce metode folosesc vrajitoarele?

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Putem cunoaste trecutul, deci putem cunoaste si viitorul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Fac predictii generale.De exemplu tu ii zici ca iti cauti sot, ti-ai luat deja rochie de mireasa, bijuterii, iar ea iti zice "o sa te mariti anul acesta".E si normal daca tu cauti insistent un sot.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca poate prezice cineva viitorul in ce sens? Dca e sa ne referim la o masina cu ceva defecte de exemplu un bun mecanic iti poate spune cu mare preciezie cat va mai meege acea masina.Un doctor dupa ce te consulta de asemenea iti va spune cat mai ai de trait in caz ca ai o boala incurabila si exemplele pot continua.Deci un om pe baza unei experiente a unor observatii poate sa prezica anumite chestii, insa nu de alta natura decat cele mentionate.Un mecanic de ex daca mergi la el cu o masina noua nu iti poate spune cat va merge acea masina.La fel un doctor daca mergi cu un copil mic nu o sa poata zice ca va trai 100 de ani sau 20 de ani.Cum explicam unele lucruri care se indeplinesc? La fel de simplu.Cand cineva incearca sa iti ofere un raspuns la o problema de a ta o va face folosind toate posibilitatile cunoscute de el.Deci el nu iti va spune vezi ca o sa te imbolnavesti de stomac.El deja generalizeaza pe baza a ceea ce cunoaste si din experienta lui de viata.Iti va spune o sa te inbolnavesti de stomac de inima si asa mai departe.Si tu o sa spui ai vazut ala a avut dreptate.Dar sant povesti.Ce metode folosesc vrajitoarele? Aceleasi metode care le foloseste si un mecanic cand vede ca ai o piesa stricata la masina.Pe baza experientei si cunoasterii.Un vrajitor intodeauna traieste sau are contacte cu toti membrii comunitatii a tribului a satului si asa mai departe.El colecteaza informatii de la toti cea facut X cea mai zis Y si asa mai departe.Cand mergi la vrajitor el deja cam stie ce situatie ai tu. Apoi un vrajitor stie ca vei merge la el pentru ca ai o problmea.Asta in cazul in care o sa spuneti ca mergeti la un vrajitor foarte departe de unde tu locuiesti.Pai el din start stie ca deja tu mergi la el ca ai ceva problmeme. Tu o sa raspunzi ce problema ai sau el te intreaba esti casatorit ai iubita iubit etc.Si dupa o sa le ia pe rand.Se leaga de copii daca ai sau nu, de iubita sau iuibit.Se leaga de sanatate si asa mai departe.Deci el iti va spune cam tot legat de viata...2008 - 2100 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Unele persoane n-au fost " vrăjitoare " şi tot au reşit să prezică viitorul. Personal aş fi mai interesat să aflu metodele acelor persoane, nu ale " vrăjitoarelor " care-ţi ghicesc la câţi ani vei muri sau cu cine te vei căsători.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Tigancile fac cu permutari si combinari.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează