De unde sa stim noi raspunsul la aceastra intrebare. Nici macar nu stim daca exista Dumnezeu sau rai, astea sunt credinte, nu cunoastere.
Acum 25 minute | Yavanna a răspuns:
Cum adica crezi doar de frica? Frica de? Nu inteleg...
Dumnezeu e bun si iubitor, iertator si foarte, foarte intelegator.
conform bibliei daca nu crezi in Dumnezeu,iisus,sfantul duh intri automat in iadul vesnic,asa ca intrebarea este foarte buna,crestini mereu aduc in discutie frica iadului,ca te pedepseste dumnezeu daca nu crezi,deci da multi crestini cred din frica in dumnezeu, jalnic un creator care a creat universul sa trimita propia creatie in iad doar ca nu i este sclav, scopul vieti fiind sclavia fata de el, in iubire nu exista sclavie, obligatie
Nu poti sa crezi ceva de frica. Sa ma explic. Suntem amandoi afara, iarna, pe malul unui lac, e zapada, lacul e inghetat, ninge linistit. Deodata, eu scot un cutit, si iti spun: ''Este vara. Daca nu crezi ca este vara si afara foarte cald, te omor. Spune, ce crezi?''. Tu o sa spui ca mine, dar nu o sa crezi. Este? Dar nu crezi ca cineva te manipuleaza fara rusine, amenintandu-te cu o pedeapsa groaznica, pe care nu o poti verifica? Daca Dumnezeu s-ar preta la asa ceva ar fi inferior multor oameni.
Fa-ti un bine si nu mai crede in prostii. Sa traiesti cu frica si sa dezvolti anxietati si alte boli psihice din cauza unui barbos din cer si a unei lumi imaginare e absolut stupid.
Daca ar fi existat raiul, probabil ca da. Asta se vrea de la toti crestinii, frica si credinta oarba.
Nu - "În iubire nu este frică, ci iubirea desăvârşită alungă frica, pentru că frica are cu sine pedeapsa, iar cel ce se teme nu este desăvârşit în iubire."
(Întâia epistolă sobornicească a Sfântului Apostol Ioan – 4/18)
Invataturi aiurite omenesti. In toata Biblia insusi Dumnezeu spune sa ne temem de El si vine Ioan, Pavel si se cred ei mai destepti. Vegheaza asupra sufletului tau si nu mai indruma gresit pe altii.
Eu nu indrum pe nimeni, eu doar discut despre cum Iisus indruma pe toata lumea. Ceea ce am scris nu sunt vorbele mele. Acuma ce sa spun, e normal ca invatatura lui Iisus sa deranjeze pe anticristul mileniului 3.
Problema lui e ca aia e invatatura lui Mircea08, nu invatatura lui Isus. Iata ce i-am raspuns la alt subiect:
Dupa cum ti-am spus: Sensul Adevarat al Bibliei (TM) este simptom de suficienta idioata, e o idee scornita de agarici inculti.
E clar ca nu te intelegi cu niciuna dintre culte si nici cu studiul academic al religiei si vrei sa-ti dai singur dreptate. Deci ai stofa pentru lider de secta, cu conditia sa te si creada cineva si sa se-nchine la tine.
Ioan 3: 16; Matei 22: 37, 39.
Dumnezeu te iubeste, deci de ce sa-ti fie frica de El?
Cum adica crezi doar de frica? Frica de? Nu inteleg...
Dumnezeu e bun si iubitor, iertator si foarte, foarte intelegator.