In Biblie aceasta nu e o conditie ca sa te caiesti de ce gresesti in fata lui Dumnezeu.El se bucura ca vede ca te rogilui mai mult decat daca doar ii spui cuiva.
Nu, cica e pacat pentru ca iei sangele lui Iisus si il dai afara (de parca "sangele" ala doar o zi ar sta in corp ), de aceea e pacat si sa scuipi in ziua respectiva.
Dupa cum simti tu! In fata lui Dumnezeu esti la fel de pura daca esti si in suflet. Asta tu stii!
Nu e bine. Dupa ce iti trece mai asteapta inca sapte zile si dupa poti sa te duci la biserica sa te impartasesti si spovedesti.
Spovedirea îţi dă impresia că Dumnezeu iartă totul şi că orice lucru pe care carnea ta imperfectă te îndeamnă să-l faci va fi iertat de el. Ea nu cultivă în tine dorinţa profundă de a face ce este drept."
Daca vrei sa ii spui pacatele cuiva cel mai bine lui Dumnezeu, deoarece el este ascultatorul rugaciunii
Tot o ardeti cu fabulatii gen dumnezeu preabunul iarta si face. cu ce ma aleg eu, practic, daca ma duc sa ma spovedesc? mi se iarta pacatele? ma *** pe ele, ca oricum nu are nici o relevanta daca am sau nu pacate
Ma da alta perioada nu ti ai gasit fir ar mama ei de logica. Pai daca esti spurcata in zilele de scurgere e asa greu sa te duca mintea si pe tine ca nu e bine deloc?
AdrianAndrei012345678901234 întreabă: